Tamircide çalışıyoresiniz ne is yapiyor?
Canım bu kadar çok çocuk doğurmak kadın sağlığı için iyi değil.Ben şunu anlamadım, insanlar istediği kadar çocuk yapabilir beş çocuk yapmasında problem yok fakat şunu dersiniz, misal adam iyi biri değildir bla bla bundan çocuk yapılmamalı dersiniz buna okeyim. Ama kadın çocuk sayısını masaya yatırmadı ki veya bakamıyoruz demedi..
Allah kolaylik versin . Keske tuplerini de baglatsaydinTamircide çalışıyor
Sağlık sorunu apayrı bir konu hatta kendini iyi hissetmiyorsa yine estetik olabilir, bahsettigim karşı cinsi memnun etmek için yapılan estetikler, belki adam çorabını bile çıkarmadan yatağa giriyor sözüm ona sen onu memnun etmek için git estetik kuku yaptırBu estetik işi sağlık sorunu ile yapılabilir. Çünkü mesela sarkmış iç dudaklarda enfeksiyon ve mantar olayları sık yaşanır. İstediğiniz çamaşırı giyemezsiniz canınızı yakar. İlişkide bile insanın canı yanabiliyor sıkışıyor vs sürekli tahriş nedeniyle kanama olabiliyor
Tamirci dükkanında mı oldu bunca aksiyonTamircide çalışıyor
Tamircide çalışıyorBu zamanda cocuga maddi olarak yetmek zor is. Merak ettim ne is yaptigini.
Gözlerim senden özür dilerim.Günahını almak istemiyorum cnm
Mesela isteyken bi kaç defa görüntülü aradı göster dedi ve o şekil masturbasyon yaptı
Eyer başka kadın olsa öyle yaparmiydi Bilmiyorum
Hayır tabikiTamirci dükkanında mı oldu bunca aksiyon?
E isteyken dedin ya. Neyse en azindan firinda falan calismiyomusHayır tabiki
Evet onu istiyorum aslındaAllah kolaylik versin . Keske tuplerini de baglatsaydin
Direk bosanamam dedi başka üyeye, sebebi olarak gösterdi 5 çocuğum var ve maddi durumum yetersiz diye. İsteyen 10 çocuk da yapar. Orada sorun yok. Sorun boşanmanın her ne olursa olsun seçenekler arasında olmamasi ve sebep olarak 5 çocuğa bakacak maddi durumun olmamasını sebep göstermesi.Ben şunu anlamadım, insanlar istediği kadar çocuk yapabilir beş çocuk yapmasında problem yok fakat şunu dersiniz, misal adam iyi biri değildir bla bla bundan çocuk yapılmamalı dersiniz buna okeyim. Ama kadın çocuk sayısını masaya yatırmadı ki veya bakamıyoruz demedi..
Iyk kkkk, yeni bir fobi yüklendiE isteyken dedin ya. Neyse en azindan firinda falan calismiyomus
Ben zaten karşı taraf için estetiğe karşıyım sırf eşim için bıçak altına yatmam kendimi memnun etmek için yatarım. Hoş bekarken iki kere yattım eşim bile cesaretime hayran adhjkSağlık sorunu apayrı bir konu hatta kendini iyi hissetmiyorsa yine estetik olabilir, bahsettigim karşı cinsi memnun etmek için yapılan estetikler, belki adam çorabını bile çıkarmadan yatağa giriyor sözüm ona sen onu memnun etmek için git estetik kuku yaptır
Vallh hiç eğlenilecek bir hayatım yok komik deyilVala konu sahibi hiç inandırıcı gelmedi
Eğleniyor gibi bir hali var
Tmm işte ama iş yeri deyil kaldığı yerdeE isteyken dedin ya. Neyse en azindan firinda falan calismiyomus
Neyse ben bu adamin seni aldattigini dusunmuyorum. 5 cocuga bakip ev gecindirip aldigi maasla nerde capkinlik yapacak. Yqpiyosa da hem parasi yok hem seyi buyuk, boynu altinda kalsinVallh hiç eğlenilecek bir hayatım yok komik deyil
Doğru, eğer vücudu yıprattıysa olmamalı, adamda sıkıntılı zaten ama jargonlar yeni yeni yerini buluyor. Evlilikte mübah sanıyor bazı kadınlar cinsel tacizi, istismarı.. Sakince anlatmak gerekiyor ama kültürel olarak aşılamayacak şeyler mevcut kuvvetli ihtimal. Boşanmayacaksa bilinç acı verebilir maalesef. Bu arada ben kalabalık aile severim biraz ama maddi durum yeterli ise ebeveyn bilinçliyse vs.Canım bu kadar çok çocuk doğurmak kadın sağlığı için iyi değil.
İdrar kesesinden tut rahim hastaliklarina kadar yolu var ki konu sahibi o yüzden ameliyat olmuş.
Eskiden de kadınlar çok dogururdu ki ben çok gördüm 50-60 yaşında 6-7 çocuklu kadınların ameliyat olduğunu.
Ayroca cinsel saldırıda mevcut ve adamın kadının sağlığını önemsememesi de var.
Ve eğer kadın tedbirini almadiysa daha doğurmaya devam edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?