Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu kadar çok çocuk doğurmak kadın sağlığı için iyi değil.
İdrar kesesinden tut rahim hastaliklarina kadar yolu var ki konu sahibi o yüzden ameliyat olmuş.
Eskiden de kadınlar çok dogururdu ki ben çok gördüm 50-60 yaşında 6-7 çocuklu kadınların ameliyat olduğunu.
Ayroca cinsel saldırıda mevcut ve adamın kadının sağlığını önemsememesi de var.
Ve eğer kadın tedbirini almadiysa daha doğurmaya devam edebilir.

Sağlık sorunu apayrı bir konu hatta kendini iyi hissetmiyorsa yine estetik olabilir, bahsettigim karşı cinsi memnun etmek için yapılan estetikler, belki adam çorabını bile çıkarmadan yatağa giriyor sözüm ona sen onu memnun etmek için git estetik kuku yaptır

Günahını almak istemiyorum cnm
Mesela isteyken bi kaç defa görüntülü aradı göster dedi ve o şekil masturbasyon yaptı
Eyer başka kadın olsa öyle yaparmiydi Bilmiyorum
Gözlerim senden özür dilerim.

Direk bosanamam dedi başka üyeye, sebebi olarak gösterdi 5 çocuğum var ve maddi durumum yetersiz diye. İsteyen 10 çocuk da yapar. Orada sorun yok. Sorun boşanmanın her ne olursa olsun seçenekler arasında olmamasi ve sebep olarak 5 çocuğa bakacak maddi durumun olmamasını sebep göstermesi.

Ben zaten karşı taraf için estetiğe karşıyım sırf eşim için bıçak altına yatmam kendimi memnun etmek için yatarım. Hoş bekarken iki kere yattım eşim bile cesaretime hayran adhjk

Doğru, eğer vücudu yıprattıysa olmamalı, adamda sıkıntılı zaten ama jargonlar yeni yeni yerini buluyor. Evlilikte mübah sanıyor bazı kadınlar cinsel tacizi, istismarı.. Sakince anlatmak gerekiyor ama kültürel olarak aşılamayacak şeyler mevcut kuvvetli ihtimal. Boşanmayacaksa bilinç acı verebilir maalesef. Bu arada ben kalabalık aile severim biraz ama maddi durum yeterli ise ebeveyn bilinçliyse vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…