- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Yaptım da pluton beni alıntılamış kabak gibi
Şermin daha yasını soylemiyor şeyini asla söylemez agxvhxbxhxhdjŞermin hanım sizinki nasıl
Lütfen konu ile ilgili yorum yapar mısınız
Bana kıymaz ya umarımBu işten sıyrılamayacaksın sanirim
Algida secicilik işte. Zihin teknoloji ve bilim konusunda sadece kocanın zevkleri söz konusu olduğunda çalışıyor.Duymadığım kullanmadığım bir kelime
İmha ettimPluton alıntını siler misin patates benden püre yapcak birazdan
Duymadığım kullanmadığım bir kelime
yaşını söylese şeyini de anlardık birazŞermin daha yasını soylemiyor şeyini asla söylemez agxvhxbxhxhdj
konu ile alakasız musakka hanımefendiyi hatırlattı bu kelimenin sürekli kullanımı.Bir anda kaybolup gidip hepimizi üzmüştü
Bu yorumdan sonra bir şey yazmaya gerek duymadımBoşanamam cnm
Hareketleri biraz deyisti çok üzülüyorum
Hatta ilişki de ağrım oldu yalvardım dur diye ama umursamadi
Dimi ya şeyini söylerse yaşını da soryaşını söylese şeyini de anlardık biraz
Hemde isyerinin banyosunda.Off görüntülü arayıp karısının vajinasına bakıp mastürbasyon yapmak igrenclikte kaçıncı seviye ya
Pis sapikHem de isyerinin banyosunda.
Sapık değilde ne bu adam
İşimiz gücümüz bitti bu bedevilere vajina beğendirecez buldular da pembesi dudaksızı eksik kaldıEvet ya pembe olanından sonra dün ki konuşimdi de şekline bakcaz. Ben eşinin dediği kategorideyim düz dar bide eneee ailurophile sevimm koş koş dün pembe muhabbeti vardı şimdi de bu.
Off görüntülü arayıp karısının vajinasına bakıp mastürbasyon yapmak igrenclikte kaçıncı seviye ya
Neden kafa bulayım ciddiyim ve bu kadar üzülürken yaptığınız yorumlar çok kırıcı bazılarıBana pek normal gelmediniz. Ya bizimle kafa buluyorsunuz yada gerçekten vahim durumdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?