Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ya pembe olanından sonra dün ki konu şimdi de şekline bakcaz. Ben eşinin dediği kategorideyim düz dar bide eneee ailurophile sevimm koş koş dün pembe muhabbeti vardı şimdi de bu.
İşimiz gücümüz bitti bu bedevilere vajina beğendirecez buldular da pembesi dudaksızı eksik kaldı

Off görüntülü arayıp karısının vajinasına bakıp mastürbasyon yapmak igrenclikte kaçıncı seviye ya

Fantezi eylemişler. Bunu genelde uzak mesafe manitleri yapmıyor muydu ya. Hayır akşam yine eve gidiyorsun karın evde.
Biri vardı hergun istiyor başkasına aklı kaymasin diye kabul ediyorum tarzı bişi demişti. Buda aynı versiyon asla hayır diyemiyo erkek o çünkü diye düşünüyor.

Bana pek normal gelmediniz. Ya bizimle kafa buluyorsunuz yada gerçekten vahim durumdasın.
Neden kafa bulayım ciddiyim ve bu kadar üzülürken yaptığınız yorumlar çok kırıcı bazıları
Bir kadın olarak anlamak destek olmanız lazım belki kendimi çok iyi ifade edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…