Kızlar Eşim Viskiyi...

Gecen bir yerde okudum
Alkol ve limonlu islak mendiller yuze zarar verip cok erken yaslandiriyormus. Canım cekti bir viski olsada icsem :27:
Öyle diyolar da cildiyciye gitti mi de alkol yazıyo tonik olarak. Nasıl bi çelişkidir. Sanırım zararlı olma konusu yağlı ciltler için geçerli değil.

Öyle diyolar da cildiyciye gitti mi de alkol yazıyo tonik olarak. Nasıl bi çelişkidir. Sanırım zararlı olma konusu yağlı ciltler için geçerli değil.
Hicbir fikrim yok. Ama kesin bilgi sart. Faydalıysa bende surerim :27: seninki jack mi suruyo yoksa jb mi :60:
bence alakası yok ben kendimi bildim bileli limon kolanyası sürerim ne sivilcem var nebişey :23: cildimde fena sayılmaz hani :27:

Ben yazanin yalancisiyim :27:

$Screenshot_2014-05-21-03-20-03-1.webp

Bak bunu sürsün hemde helalmis ,alkolude azdir :7::1::1:

Son düzenleme:
Hahaha bombaymış. İçli dışlı :))))) uzun süre içmeyince de çarpıyor ki hiç içmemiş olmak illa ki çarpar.
Tütün ürünleri kullanmıyoruz. :37: Yeşilaycıyız. :37::37:
Bitter çikolatayı da sevmem şarabı da. :52: Viskinin yanında üzüm seviyorum ben bulursam. :27::27: Ayva falan. :27:

Rakıyı votkayı severim. Rakı şöyle bi genzi yakar diğerlerinden daha çok. Ama tatlı. :D benimki de bira viski dışında sevmez. O yüzden viskide kesişiyoruz.

Eee daha daha:27:
Yuvarlanıp gidiyoruz işte:9:

Bizde normalde sigara içmeyiz ama bu viski+bitter çikolata+puro olayının raconu buymuş:ssz::ssz:
Hatta dediklerine göre o puroları kübalı kızlar baldırlarında sarıyorlarmış(nasıl yapıyolarsa artık)

Dediğim gibi bu zamana kadar hiç içmedim ben. Bi votka'yı beğendim(meyve suyu ile karıştırınca gidiyor). O da başıma anlattığım rezillikleri getirdi.
Onun dışında şarap iğrenç, bira aşırı soğuk olmadıktan sonra sanki idrar içiyomuşum gibi geliyor; içemiyorum, viski boğazı yakıyo ama gidiyo. bakalım rakı nasıl.

deneyebildiğim her şeyi denemek; yaşayabileceğim her şeyi yaşamak istiyorum:ssz::ssz::ssz:

bunu kocam duymasın...yüzümü silicem bahanesiyle evden viskiyi eksik etmez yoksa:1:...

bazi doktorlar alkolsuz yuz temizleyici kullanin falan diyodu yanlis hatirlamiyosam.bence cildini tahris eder yipratir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha seninki yolunu bulmuş vallahi oh miis! :1: Aman internette okudum cildi erken yaşlandırıyomuş vs de bırakır o . Madem bu kadar düşkün cildine. Sana iyi bir tonik alayım ben onu süre böyle olmaz diyiverdin mi tamamdır :D

Yuvarlanıp gidiyoruz işte:9:

Bizde normalde sigara içmeyiz ama bu viski+bitter çikolata+puro olayının raconu buymuş:ssz::ssz:
Hatta dediklerine göre o puroları kübalı kızlar baldırlarında sarıyorlarmış(nasıl yapıyolarsa artık)

Dediğim gibi bu zamana kadar hiç içmedim ben. Bi votka'yı beğendim(meyve suyu ile karıştırınca gidiyor). O da başıma anlattığım rezillikleri getirdi.
Onun dışında şarap iğrenç, bira aşırı soğuk olmadıktan sonra sanki idrar içiyomuşum gibi geliyor; içemiyorum, viski boğazı yakıyo ama gidiyo. bakalım rakı nasıl.

deneyebildiğim her şeyi denemek; yaşayabileceğim her şeyi yaşamak istiyorum:ssz::ssz::ssz:
Valla ben pek raconları bilmem. :D arkadaş ortamı hem bira içilir. Belki tekila falan. Bazen konserlerde votka falan. Onun dışında dışarıda çok pahalı oluyor içkiler. Anca bi balıkçılarda rakı. Böyle olunca evde deneysel çalışıyoruz. Hangisi güzel diye sıradan. :60: racon macın hakgetire yani. :D
viskideki yanıştan sonra rakıda iyi yanmalar :D ben rakıyı sek ve shot gibi içmeyi seviyorum. Yudum yudum kaldıramıyorum. :27:

Dene canım dene ne varsa dene. Ot dene nargile dene her içkiyi dene. :27: Sonra kus kus dur. :60: şaka yapıyorum he :d
Kübalı kızlar bacaklarına dayayıp yuvarlayıp sarıyolardır. Onu da dene. :D ben de deneme kafasındayım. Dünya nimetlerini yaşamadan ölmek istemem. :19:

Back
X