Varikosel var eşinde kesinEsimin sperm sayisi 5 milyon ileri hareket 0
Findik kabugu cayi demleyip, icine keciboynuzu pekmezi koyarak tuketsin. Varikosele faydasi var mi bilmiorum ama kadin ve erkekte cok faydasi varmis.Keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz onun dısında bir öneriniz var mı sperm hareketi düşük
Sizin sorun neFindik kabugu cayi demleyip, icine keciboynuzu pekmezi koyarak tuketsin. Varikosele faydasi var mi bilmiorum ama kadin ve erkekte cok faydasi varmis.
Sebepsiz infertilite diyolarSizin sorun ne
Ayy kıyamam ama tüm herseye Baktrdnz mu hıc bir sorun yok mu yani ıkınızındeSebepsiz infertilite diyolar
6,5 sene olcak yapildi herseyim. Kime gitsem bi sorun yok asilama deneyelim dedi. 4 seneye kadar yoksa gtmem bekleriz dedik. Sonra bisi ciksin artik dierek gittim amh degerim dusuk cikti. Bu seferde hangi doktor baksa bu deger yanlis bence, yumurtalar iyi gorunuyo dedi. Ben illaki bisi var dierek doktor cok gezdim, ama anlasmis gb ayni cumleler duydumAyy kıyamam ama tüm herseye Baktrdnz mu hıc bir sorun yok mu yani ıkınızınde
Rahim filmi cektrdnz mı mesela
Taktiri ilahi cık dua edin Rabbım ınsallah sıze hayırlı bir evlat verir.6,5 sene olcak yapildi herseyim. Kime gitsem bi sorun yok asilama deneyelim dedi. 4 seneye kadar yoksa gtmem bekleriz dedik. Sonra bisi ciksin artik dierek gittim amh degerim dusuk cikti. Bu seferde hangi doktor baksa bu deger yanlis bence, yumurtalar iyi gorunuyo dedi. Ben illaki bisi var dierek doktor cok gezdim, ama anlasmis gb ayni cumleler duydum
Bu ay artik tam anlamiyla tedaviye basliyorum. Test tekrari istedi doktor. Artik onda sorun yoksa bile 3 seneyi gectigi icin tup diolar bize. Simdi tedaviler bulundugum sehirde kapali, o yuzden genetik testlere kadar yapip acilmasini bekleyelim dedi doktor, bnde onlari yaptirdim sonuc bekliyorum.
Esin varikosel die uzulme, herseyin tedavisi var onemli olan ne oldugunu bilmek. Hemen tedavi asamalarini siralarlar size. Sebepsiz olmasi daha zor inan, kapilar yuzune kapaniyo gb bisi yok dien gonderio
Amin cumlemize insallah.Taktiri ilahi cık dua edin Rabbım ınsallah sıze hayırlı bir evlat verir.
Bende hıc bir sorun yokken adetten kesildim amh degerıme hala baktıramadım ama dıgerı degerlerım normalmıs. Adet olamıyorum mesela kafayı yıycem bana ne onerırsınız
Sende sorun var mı canım pko fılanYok canım bı kaç doktora gittik varikosel yok ilaç kullandı faydasını görmedik proxeed plus vermişti 3 ay kullandı faydasını sayısı 5 milyondan 6 milyona çıktı ama ileri hareket hala 0 doktor tüp bebeğe yönlendirdi ilk transfer olumsuz oldu şimdi dondurulmuşlarim var bakalım
Ayy cıdden mı ya ise yaradı mıHamile kalmak istiyorsanız Vitabiotics'in Pregnacare Him Her Consumption kullanın canım. Kutunun içinden kadına ayrı erkeğe ayrı vitamin çıkıyor. Biz eşimle düzenli kullandık ve 3 ay sonra hamile kaldım. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?