Aldatma mesajı gördünüz sandım Bi kırıntı için adam uyandırılırmı Keşke sabahı bekleseydinkaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Yatarken temizledim yattım bi baktım ekmek kırıntısı ya çıldırtacak bu adam beniAldatma mesajı gördünüz sandım Bi kırıntı için adam uyandırılırmı Keşke sabahı bekleseydin
Alti üstü ekmek kırıntısı, abartmissinizYatarken temizledim yattım bi baktım ekmek kırıntısı ya çıldırtacak bu adam beni
Tamam yaptığı hoş değil de,bunun içinde uyandırılmaz bir insan yani,bana yapılsa çok sinirlenirim.Sabah uyarın.Yatarken temizledim yattım bi baktım ekmek kırıntısı ya çıldırtacak bu adam beni
Sürekli bahane üretiyor aynen öyleÇocuğa bari bakıyor mu sen onu de Hayat? Bu adamı zor bela baba yaptın zaten.
Ama sana çok dedik be. Bu herif yaşamaya üşeniyor, bunu baba yaparsan yorulursun yıpranırsın dedik..Sürekli bahane üretiyor aynen öyle
Ama benimnekadar sinirleneceğim biliyor yinede yapıyorBu kadar b.ktan bahane görmedim adamı uykusundan uyandırmış acıma duygusu hiç yok nedeni lavabodaki ekmek kırıntıları vay anam vay
Aynen yaşamaya üşeniyor çok doğruAma sana çok dedik be. Bu herif yaşamaya üşeniyor, bunu baba yaparsan yorulursun yıpranırsın dedik..
Regl tarihiniz yakın mı mesela yarın?Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Ama eşim biliyor bu şekilde davranacağımı bilerek yapıyotÇok abart miş siniz ben eşimi o kırıntı için kaldirsam kesin bana kızardı
Hayır değilRegl tarihiniz yakın mı mesela yarın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?