Kuzum cocuk falan yoruluyorsunuz haklisiniz zaten temizlik hepimiz severiz ama gece uyandirmak olmaz zamanla kendinizden sogutursunuz .Benim annem sizin gibi her seye takintili bazen gece temizlik yapar ,hali katlansa delirir,yer degisikligi falan yapsam bittim ben o derece kii ben cocuguyum acimaz . Gelse hemen bir doktora goturecegim cunku bence bu davranislar normal degil(ekmek olayi icin demiyorum genelde oyleymissiniz ya)bir hekime gorunun bunun ilaclari var ,yontemleri var yine temiz ama yipranmamis bir insan olursunuz sizede yazikEvet mutfaktaki bu tür şeylere aşırı takıntılıyım ev içinde öyle eşimin de dikkat etmesi lazım
Ay sanki çöpe atılanlar çok temiz ve farklı yerlere gidiyor. Bu ekmek kırıntısını sofra bezini balkondan silkeleme lavaboya dökme napalim biz bunları (balkona silkeleyip süpürün hiç demeyin o da pis bir görüntü ve herkesin bununla uğraşacak zamanı olmayabilir)Eşinizi kavga dövüş uyandırmaniz ne denli etkili oldu bilmiyorum ama ekmek kırıntıları lavabo içine dökülmez onlar giderden lağama karışıyor yazık nimet. Bunu eşinize öğretirseniz daha rahat edersiniz. Öyle suyu açtım gitti olmuyor yani nimet bu lütfen hassas olalım.
O yüzden eskide kalmış zaten :) herşeyin hayırlısı hakkınızda inşallah mutlu olun sizde çokBenim eski eşim tıraş oluyordu, sonra kılları lavaboda o şekilde bırakıp su tutmayıp gidiyordu o geldi aklıma
Ben de sinirlenirdim. Olay ekmek kırıntısı değil. Benim yorulmama emek vermeme değer vermemesi. Sabahtan akşama hatta gece bile bebeğe tek baksam ve onca yorgunluğuma rağmen temizlediğim yere böyle yapıp bıraksa sinirlendiğim şey beni düşünmemesi olurOldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.
Ay bunu da sorun etmeyinKüçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Seninki silkelemis gene bide bunun yediği tabağı bırakan cinsten olan kütük versiyonları varKüçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
En azından lagam a gidip o pislik ile karışmıyor dimi?Ay sanki çöpe atılanlar çok temiz ve farklı yerlere gidiyor. Bu ekmek kırıntısını sofra bezini balkondan silkeleme lavaboya dökme napalim biz bunları (balkona silkeleyip süpürün hiç demeyin o da pis bir görüntü ve herkesin bununla uğraşacak zamanı olmayabilir)
Sinirlenmesi cok normal ve hem bebekli hem de calısan bi kadın olmak başlıbaşına zor bi iş ben buna birsey demedım ki. Ama bu mesele için uykudan uyandırılıp kimse azarlanmamalı sabah konusulup halledilmesi düşüncesindeyim.Ben de sinirlenirdim. Olay ekmek kırıntısı değil. Benim yorulmama emek vermeme değer vermemesi. Sabahtan akşama hatta gece bile bebeğe tek baksam ve onca yorgunluğuma rağmen temizlediğim yere böyle yapıp bıraksa sinirlendiğim şey beni düşünmemesi olur
Çok teşekkür ederim inşallahO yüzden eskide kalmış zaten :) herşeyin hayırlısı hakkınızda inşallah mutlu olun sizde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?