- 23 Aralık 2012
- 7.468
- 49.777
- 748
Oldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.sizi anliyorum ve hakli buldum konu sahibi, konuyu sanki ben actim ^^
ortak yasam alaninda uyarida bulundugum seylerin tekrar tekrar yapilmasi bana batar. temizlemisim sabaha mis gibi uyandigimda az isim olsun, beyefendi hem temizlemesin hem de temizlenmis yerin anasini aglatsin yok öyle.
rahatsiz oldugum durumlarda ben de keyif kaciririm, uyandiririm. iyi yapmissiniz o temizlenene kadar soylenirdim.
Adam çocuk da istemiyordu. İttire kaktıra boşanma tehditleri ile oldu bu çocuk. O zamanlarda ne yüzgöz oldular boşanmadılar, şimdi iyi kötü yine 2 maaş giriyor, başımda erkek olsun hiç yoktan, boşanmak adama ödül olur 3 kuruş nafaka verir çekilir, sıkıntıyı tek mi çekeyim diye hiç boşanmaz. Zaten adam kifayetsiz olduğu için boşanınca yapabileceği daha iyi bir şey yok, canına minnet yani .Bu kadar küçük şeylere böyle zamansız ve ani öfke patlamaları yaşıyorsanız o çocuğun büyüyünce sizden çekeceği var.
Kocaya yorum yapmayacağım, sorumluluk alması, evde bir işin ucundan tutmasi lazımdı. ama sizin eşiniz duş almaya bile üşenen, oturduğu koltuktan kalkmayan, tüp bebek tedavisi parasını bile ödemekten kaçınan bir adamdı. İnatla, ısrarla , sırf yaşım geçti çocuksuz kalmayayim diye tedavilerle vs anne oldunuz. Birnevi adamı damızlık olarak kullandınız.
Ya hazır bebeğe kavuşmuşken bosayin. Öğretmen maasinizla gül gibi yasayin ya da onu böyle kabul edin,tüm uyuşuklugunu bildiğiniz / tüm sorumluluğu alacağınızı bildiğiniz halde çocuğunuzu doğurduğunuzu farkına varıp evde hir gür çıkarmaya son verin
Makul yorum işte.Bebekle temizlik yapmak cok zor. Uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan insan cileden cikiyor. Birde uzerine temizledigin yeri pis gorunce cildirmissiniz anladigim kadariyla. Sakin olmaya calisin, bu gunler gececek, lavabo pis kalsin sabah kalkinca esinize temizlettirirdiniz uyandirmaniza gerek yoktu. Sinirlenince kendinize 5 dakika sure verip sakinlesmeye calisin
Yok be ondan değil geceleri öyle konular çok açılıyo o yüzden bide eşimin yaptığı deyince yine birileri ne halt etmiş geçti içimdenHevesi kursagında kalan bi üye daha gözler yaşlı kalpler kırık
feriha bayildi ben* emir yaziyorum.Oldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.
Cidden tebrik ediyorum kardişm kuvayi inzibatiye gibi hatunmussun. Parti kur oy verelimferiha bayildi ben* emir yaziyorum.
mesela benim esimin bi huyu var yataga yatinca ayagindan corabi cikarir yastiginin altina koyarönce elinde top yapiyor falan degisik haller
20 yildir adama koyma diyorum cunku bazen uyuyakalinca benimkine koyuyor ne mana efendim, derhal seslenir uyaririm ve dikkate almadigi noktada bunun dozunu arttiririm. kimi bireylerin ogrenme guclugu var onlar da uykudan uyandirilinca anliyor.
gece uyudugumda film keyfi yapar, yer icer batirir cöpleri koltukta, yerlerde, masada olur. sabah oturup calisacak alanim olmaz bi ciglik sonrasi gelir, süpürür ve yatar. bunu temizlik isini bazen gece ben uykudayken halleder ki bu onun kulak sagligi icin muhim. feriha ayildi, bayilma sirasi emirde °°
Ayy o bizdede kabusBenim eski eşim tıraş oluyordu, sonra kılları lavaboda o şekilde bırakıp su tutmayıp gidiyordu o geldi aklıma
Ama gece uykudan da bi kırıntı için uyandıracağını da tahmin etmiyordurAma eşim biliyor bu şekilde davranacağımı bilerek yapıyot
Bebegim dogduktan sonra bende yorgunluktan devreler yandı. Normalde asla umursamadigim seyler bile batmaya basladi bir süre. Kendim yasamasaydim konu sahibini anlamazdim sanirim. Degisik bir ruh hali icine giriyor insanMakul yorum işte.
Çocuğu yapmışsın adamı gönder gitsin bacım...daha da gereği yokSürekli bahane üretiyor aynen öyle
Böyle şeyler batmasın bence size, çekilmez olur hayat. Herkes 4 4lük değil, benim annem de beni çok tasasız bulurdu ve titizdi. Açıkçası cehennemdi o ev benim için. Şimdi benim eşim de titiz ama bana karışmaz, ben de böyleyim o beni öyle kabul ediyor ben de onu. Büyük şeyler olmadıkça takmayın çokKüçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Ekmek kırıntısı için mi kaldırdınız adamı yahu?Yatarken temizledim yattım bi baktım ekmek kırıntısı ya çıldırtacak bu adam beni
Koğuuşş kkaaaallllllkkkkkKüçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?