Kızlar eşimin yaptığı lütfen yorum yapın

Oldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.

Bebekle temizlik yapmak cok zor. Uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan insan cileden cikiyor. Birde uzerine temizledigin yeri pis gorunce cildirmissiniz anladigim kadariyla. Sakin olmaya calisin, bu gunler gececek, lavabo pis kalsin sabah kalkinca esinize temizlettirirdiniz uyandirmaniza gerek yoktu. Sinirlenince kendinize 5 dakika sure verip sakinlesmeye calisin

Adam çocuk da istemiyordu. İttire kaktıra boşanma tehditleri ile oldu bu çocuk. O zamanlarda ne yüzgöz oldular boşanmadılar, şimdi iyi kötü yine 2 maaş giriyor, başımda erkek olsun hiç yoktan, boşanmak adama ödül olur 3 kuruş nafaka verir çekilir, sıkıntıyı tek mi çekeyim diye hiç boşanmaz. Zaten adam kifayetsiz olduğu için boşanınca yapabileceği daha iyi bir şey yok, canına minnet yani .

Makul yorum işte.

Oldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.
feriha bayildi ben* emir yaziyorum.
mesela benim esimin bi huyu var yataga yatinca ayagindan corabi cikarir yastiginin altina koyar önce elinde top yapiyor falan degisik haller
20 yildir adama koyma diyorum cunku bazen uyuyakalinca benimkine koyuyor ne mana efendim, derhal seslenir uyaririm ve dikkate almadigi noktada bunun dozunu arttiririm. kimi bireylerin ogrenme guclugu var onlar da uykudan uyandirilinca anliyor.
gece uyudugumda film keyfi yapar, yer icer batirir cöpleri koltukta, yerlerde, masada olur. sabah oturup calisacak alanim olmaz bi ciglik sonrasi gelir, süpürür ve yatar. bunu temizlik isini bazen gece ben uykudayken halleder ki bu onun kulak sagligi icin muhim. feriha ayildi, bayilma sirasi emirde °°

Cidden tebrik ediyorum kardişm kuvayi inzibatiye gibi hatunmussun. Parti kur oy verelim

Ayyyyyy bu aynı benim annem ya.
Valla bak.
Benim annem de böyle bir şeye huzursuzsa ben de huzursuz olacağım.
Eve geliyorum 5 dakika olmamış dır dır söylenmeye başlıyor, tamam laf ettiği konuda haklı ama bir eve gireyim değil mi?
Yani kadın aslında verdiği tepkide çok haklı ama onu öyle bir zamanda öyle bir şekilde veriyor ki ben umursamıyorum ve o daha da deliriyor
Yapmayın hani tamam yaptığı hoş olmamış onu kabul ediyorum ama sabah beklenebilirdi. Sonuçta tehlike yaratan bir şey değil. Tekrar ediyorum hoş değil ama siz de haksız duruma düşmüşsünüz.
Bence maalesef ileride çocuk da bunlardan nasibini alacak. Bu olmaz bence

Eşinizi kavga dövüş uyandırmaniz ne denli etkili oldu bilmiyorum ama ekmek kırıntıları lavabo içine dökülmez onlar giderden lağama karışıyor yazık nimet. Bunu eşinize öğretirseniz daha rahat edersiniz. Öyle suyu açtım gitti olmuyor yani nimet bu lütfen hassas olalım.

Adam kirintilari lavaboya silkeledi diye kizip uyandirdiniz, ustune hincinizi alamadiniz buraya konu acip yorum istiyorsunuz. Bence yatin uyuyun siz. Uyku size iyi gelir yaralarinizi sarar.

Böyle şeyler batmasın bence size, çekilmez olur hayat. Herkes 4 4lük değil, benim annem de beni çok tasasız bulurdu ve titizdi. Açıkçası cehennemdi o ev benim için. Şimdi benim eşim de titiz ama bana karışmaz, ben de böyleyim o beni öyle kabul ediyor ben de onu. Büyük şeyler olmadıkça takmayın çok

Lavobonun içindeki ekmek kırıntıları için mi bu tepkiniz ? Başka dolmuşluklar varsa bilemem tabi de . Ev sürekli toplu durması gereken bir yer değil mobilya dükkanı değil çünkü yaşanıyor içinde ne güzel yalnız devilsiniz . Umarım çocuğunuza da ilerde böyle yapmazsiniz bırakın oyuncakları ile oynasın hayal dünyası genislesin biraz ileriye gidiyorsa temizlik takintiniz varsa lütfen tedavi olun . Sabah uyandığında orayı temizle çik diyebilirsiniz . Evi temizlemeye ortak edin mesela sen beceremezsin bırak ben yaparım demeyin hiçbir şeyi .

Valla ben esimi bu yuzden gecenin yarisi kaldirsam aklin yerindemi derdi heralde. Bence size sinir gelen baska seylerde olmali bu patlama noktasi olmus.

Koğuuşş kkaaaallllllkkkkk
Abla iyi misin sen sabahı bekleyemedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…