Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

Bunu birisi birisine anlatırken duydum farklı yorumluyorlardı burda söyleyemeyeceğim sapık gibi

Canım herşeyi pisliğe vurmayın ya ayrıca bizi eleştirmek size düşmedi.ben konu sahibine nacizane bir yorum yaptım sen sataşma amaçlı küçümsemeye çalışıyorsun aklınca.Lütfen daha fazla bana yorum yapma.sapıkça şeyler okuyacak kadar zamanını daha güzel şeyler okumak için ve iyi niyetli olmak için harca.başkalarının düşünceleriyle değil kendi düşüncelerinle yaşa.iyi günler

hayır sen simdi kendini hayvan sever ilan ediyosan english home dada kaz tuyu yorgan var madam coco dada ona neden yazmıyorum penelope dedek yun ve pamuk var deve tuyu dahil hani kaz tuyuyla alakalı bi yazı yok kendini ortaya atıyosun

ben varım. gayet seve isteye 2 yorganla yatıyoruz eşimle. hatta ben birde 4 ilave yastıkta kullanıyorum. yastıklarımdan biri bebelik yastığım. 30 yıldır benimle :) ve bu huyum evlenmeden öncede olduğu için eşimle yatağı battal boy aldık ancak sığarız diye :)

ve tek yorganla yatıp yorgan kavgası yapanları da anlamıyorum hiç. aldık 2 tane tek kişilik yorgan sarıla sarıla uyuyoruz. eşim kendini yaprak sarma gibi yapar yatarken. yahu diyorum nasıl nefes alıyorsun böyle boğum boğum. öyle alışmışım diyor.bende aksine yorganı altıma alır arasından sarılır saçma biçimde yatarım. 1 yorganla olmuyor yani işimiz. ve sırf bu yüzden özel nevresim takımı diktirdim ben. 2 tane tek kişilik yorgan. lastikli özel çarşaf vs. malum bu şekilde takım hazır satılmıyor :)

ama ayrı köşelerde yatma kısmı değişik geldi. biz illaki el ele uyuruz. ortada buluşur ellerimiz. uyuyana kadar tabi akşamlar ıda genelde dip dipe oluruz. 2 ayrı yorganla yatmak ayrı bir konu iletişimsiz kalmak ayrı bir konu. yatağın iki ucunda toto totoya uyuyup muhattap olmuyorsanız o yorganlık bir sorun değildir bence.

eğerki iletişiminizde sevginizde cinselliğinizde bir sorun yoksa sarılın yorganınıza uyuyun bir şey olmaz :)

Mumkunse esim 2 metre uzakta uyusun benden. Esimi cok cok seviyorum. Ama nefessiz kaliyormusum gibi geliyor daral basiyor bana.

Hanımlar üsluplara dikkat edelim, tartışmaya girmeyelim lütfen.

Konu sahibesi 2 yorgan kullanmak sorun değil bence, evlenen çiftlere bir yastıkta kocayın derler, bunun sebebi eskiden yastıkların uzun olması, eşlerin tek yastıkta yatmasıydı, şimdi yastıklar ayrı çiftler hala mutlu mesut, bizde 2 yorganla yatıyoruz, eşim çok üşür ağır kalın yorgan sever, yorgana koza içine girmiş tırtıl gibi sarılır, bir burnu kalır dışarıda, bense öyle yatamam afakanlar boğar, ince hafif bunaltmayacak yorgan tercih ederim, her ikimizi mutlu edecek bir tarafı kalın ve ağır, diğer tarafı hafif ve ince yorgan bulamayacağımıza göre çift yorgan çözümü bulduk.
Sıkıntı etmeyin, eşinizle başka sorununuz yoksa iki yorganla yatmak eşler arası soğukluğa neden olmaz.

hayır sen simdi kendini hayvan sever ilan ediyosan english home dada kaz tuyu yorgan var madam coco dada ona neden yazmıyorum penelope dedek yun ve pamuk var deve tuyu dahil hani kaz tuyuyla alakalı bi yazı yok kendini ortaya atıyosun
Limoncu, banlanmama değecek kadar önemli bir üye değilsin ...

Valla bizde sizin durumunuzdayiz..
Buyutulecek bisey yok bence bu sekilde rahat uyunuyorsa sorun etmeyin derim:)

arada bende çift yorgan getiririm.
bir kac gün sonra bir bakarım eşim alışmaya başlamış tek yorgana sarıp sarmalıyor kendini hosuna gidiyor..
hemen yine tek yorgana düşürürüm.
elimde bir yorgan alır gelirim oda soğuktan donsa kalkıp üstüne almaya gitmez.
mecbur tek yorgana talim
gönüller bir olsun.mutluysaniz yatarken iletişiminiz varsa çok da takılmayın derim.
ama başka şeylere sebep oluyor uzaklaşıyoruz diyorsanız yorganı teke düşürün..

Ayy benim eşimde de vardı öyle bekarlıktan kalma bir alışkanlık :)

İlla kendini mumya gibi sarıp sarmalaması gerekiyormuş uyuyabilmesi için :)

Bir iki kez öyle ayrı yorganlarda yattık ama ben kendimi o şekilde çok tuhaf hissettim, sanki ayrı yatıyormuşuz gibi. Eşim de sağolsun sırf ben rahat edeyim diye alıştırdı kendini tek yorgana.

Ama bizim yorgan öyle bildiğiniz yorganlardan değil :) Eşimin boyu uzun diye babannesi öyle büyük bir yün yorgan diktirmiş ki tek başıma kaldırıp taşımakta zorlanıyorum Yorganın boyunu enine çevirince ikimiz için de sorun kalmadı :)

Ama bu kış için geçerli yaz için öyle büyük bir pikem yok yine de ayırmadık beraber yatıyoruz.
Yorganımın boyutunda pike yaptırmayı düşünüyorum :)

ayrı ayrı yorganlarda yattığınızı sülalenize söylemenin ne manası var

artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik

cümlesinden çıkarıyorum bunu.

ayrıca cinsel olarak aktifseniz gayet de iyi bişey bu adam yorganın altında osurdu mu kıçını başını mı kaşıdı çorapla mı yattı oohh hiç birini bilmek zorunda değilsiniz mis gibi. sarılıp koyun koyuna yatma meselesini bu kadar büyütmeyin artık yaa yazın ter kışın soğan kokarsa fazla sarılmak istemezsiniz zaten.
ayrıca yazın ince pike serin hava sıcak zaten diyin ikiniz bir yatın belki öylece alışır.

uyku benim ve eşim için cok önemldir. bende ayrı yorgan almak istedim kendime. çünkü eşimle aynı yorgan altında ben cok zorlandım. oda bana hayır tek yatıcaz dedi.
10 yıl oldu yan yana yattıgımızda ben hep keşke 2. yorgan olsa diyorum. cunku adam habire yorganı cekiyor ve acıkta kalıyorum.
ve sunu ekliiyim. beden sıcaklıgı 36 derecedir. iki tane 36 yan yana gelince birbirinizi daha cok ısıtırsınız. 72 derece yapar.

buyuk ihtiamlle o aliskanlik çocuklukdan geliyor
senle ilgisi yok adam evlenmeden once de boyleymis
çok buyuk bir yorgan yaptirsan yinede kabul etmezmi acaba esin
ha bu seferde konya ovasi gibi birbiriniizi kaybedersiniz yorganin altinda belki yine ayniya gelir :)))

ilk gunden oyle yapmasan iyiymis ciicm gecesi gunduzu diye seslenmezsdbelki :)

Bana düşkün, evliligimizde sorun yok diyorsunuz , o zaman yorganı da sorun etmeyin.
Ben hiç garipsemedim. Uyku çok önemlidir. Nasıl rahat uyuyabiliyorsa kişi öyle uyumalı.
Eskiden tek yastık derdi varmış, şimdide tek yorgan. Yakında ayrilabilen yataklara alışacak çiftler.
Ben bunlarda sorun görmüyorum.
Sarılarak uyumak zaten en fazla 5_10 dk. Sonra herkes arkasını döner yatar zaten.

Eşinize bu konuda baskı yapmayın bence.

Bu arada bebeğiniz olduğunda ikinizin yatağında uyutmayın, buna alışmasın.
Illaki aynı oda olacaksa beşiğinde uyusun.

Valla en güzeli bence. Her sabah "yine gece şöyle yaptın, çekip bi de bacaklarının arasına sokuyosun yorganı, dönerken hepsini alıp gidiyosun vıdıvıdıvıdıvıdı" şeklinde uyanıyorum. En fazla ne kadar yer kaplayabilirim 160 kadınım. Ama yok illa her sabah dinliyorum bunu. Bir kere serdim çift yorgan. Bu sefer de hep benim tarafta yattı, kendi tarafına gitmedi. Saçlarımın üstüne yata yata sabaha kadar canım çıktı. Keşke benimki de kabul etse de istediğim gibi dolansam yorgana. Bence hiç bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…