• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kızlar eşine şiddetli spermatogenez tanısı konulan var mı acabaa ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Balkiz06

Hayırlısı ...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
133
180
18
Azospermi yeneceğiz derken şans oranımız gittikçe azalıyor.. şiddetli spermatogenez tanısı koyulan arkadaşlar var mı ?

Fsh nin ayrintisina bakilinca orda cikmis azospermdende biraz daha kotuymus basari orani dusuyormus yani dr.n dedigine gore . Cok sık rastlanan birseyde degilmis umutluyduk baya iyice coktuk :KK61:
Umudunuzu kaybetmeyin Allah tan umut kesilmez rabbim verdikten sonra her sekilde verir tedavisi ne ise yaptırin benim esimin de baya düsüktü sayısı benim tek tupüm kapalı cift rahimliyim iki yıl da oldu rabbim nasip etti esime de bir tedavi uygulanmadı ayrıca ona ilac falan vermedi doktorlar nerede oturuyorsunuz bu arada?

Fsh nin ayrintisina bakilinca orda cikmis azospermdende biraz daha kotuymus basari orani dusuyormus yani dr.n dedigine gore . Cok sık rastlanan birseyde degilmis umutluyduk baya iyice coktuk :KK61:
Bende artuk tdvi düsünmeye baslamistim Allah a sükür tedaviye gerek kalmadan rabbim verdi

Back
X