Kızlar eşiniz çok kıskanç mı?

Eşim dozajında kıskançtır bu konuda beni rahatsız etmez kısıtlamaz ancak geçmişte böyle bir ilişki yaşadım. Şuan bende yarattığı travma sonucunda hala panik atak hastalığıyla mücadele ediyorum

Bunca yildir hiç kiskanclik nedenli sorun yaşamadik.
Aman yaşamayın. Henüz boşanma evresindeyim. 2 ay oldu evden göndereli ama bir kâbustan uyanmış gibiyim. Dünya varmış ya. Yeniden doğmuş gibiyim. Karışanım görüşenim yok. Çocuklarım bile huzuru buldu. Artık sinirli biri değilim. Allahın böyle günleri de varmış.

Geçmiş olsun. Kurtulmaniza sevindim, hasta hasta hareketler herkesi zehirler zamanla.

Karşısındakine hayatı dar edecek kadar kıskanç adamların ya kendileri bir iş çeviriyordur ya da geçmişlerinde iş çeviren bir kadın vardır onun travmasını size yansıtıyordur.
Gerçekten güvenmeyeceği bir durum varsa yanında tutmazdı.
Ancaaak işin temeli ne biliyor musun? Yanlış bir şey yapmadığınız halde o öyle değil diye açıklama yapmak zorunda bırakılan siz kendinize bu davranışı layık görüyor musunuz?

Geçmiş olsun. Kurtulmaniza sevindim, hasta hasta hareketler herkesi zehirler zamanla.
Yok ya, bir tane hayatım var. Kişilik bozukluğu olan biri için heba edemem. Yıllardır uğraşıyorum resmen kurtulmak için. Ne yaptıysam olmadı, kurtulamadım bir türlü. Epey uğraştırdı beni. Şu an tek dileğim, bir başkasına aşık olup evlenip gözünü benden başka yöne çevirmesi. Hatta öyle mutlu etsin ki karşı tarafı ve kendi de öyle mutlu olsun ki unutsun beni, yoksa hayat boyu peşimi bırakmaz.

Beni rahatsız edici şekilde kıskanırsa veriyorum ayarı susuyor. Ben ne kendim kıskanılmayı severim, ne kıskanmayı. Kıskanılacak bir durum yaratmamak ve karşılıklı güven önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…