Kuzenden erkek kardeşten de kıskanıyor mu?Beni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
Beni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
EvetKuzenden erkek kardeşten de kıskanıyor mu?
Ay evet yaa teşekkür ederim babySenin gibi becerikli ve ince bacaklı kadını kim olsa kıskanır
Ay ne güzel benim ki hemen kızar tipinden belli ediyorYok benim eşim şükür ruh hastası değil.
Bu dozda bir kıskançlığın malesef ne tedavisi ne çözümü var .
Yok güve
Yok güveniyor boş yereGüvenmiyor galiba size.
Evet yaBu dozda bir kıskançlığın malesef ne tedavisi ne çözümü var .
Yok ya o kadar da değil
Yok güve
Yok güveniyor boş yere
O zaman boşan. Çünkü eşin hasta. Böyle bir adamdan bir de çocuk yapmaya çalışıyorsun pes
O kadar valla! Şüpheci ve kendine güvensiz olduğu için öküz altınsa buzağı arıyor bu tipler. Adına da “Seviyorum. Seven kıskanır. Kıskanmayan adam domuz eti yemiştir. Kıskanmayan sevmiyor demektir.” vb. şeyler diyorlar. Yalan! Hayatınız cehenneme dönüyor böyle biriyle! Ben boşanıyorum mesela böyle bir tipten.Yok ya o kadar da değil
O kadar da değil ama rahatsız oluyorum yaniO kadar valla! Şüpheci ve kendine güvensiz olduğu için öküz altınsa buzağı arıyor bu tipler. Adına da “Seviyorum. Seven kıskanır. Kıskanmayan adam domuz eti yemiştir. Kıskanmayan sevmiyor demektir.” vb. şeyler diyorlar. Yalan! Hayatınız cehenneme dönüyor böyle biriyle! Ben boşanıyorum mesela böyle bir tipten.
Evet benimde babam öyleydi şimdi annemi bırakıp başkasıyla evlendiBu kadar anormal kıskanan kimi gördüysem hepsi de el altından bi işler çeviriyordu. Tehlikenin ta kendisi olduklarından tehlike nerden gelir iyi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?