Kızlar eşiniz çok kıskanç mı?

Ya seviyorum işte ne yapim
Mesela hamile kalsanız ve bu çocuk benden mi diye doğunca test yaptırıcam derecesinde kıskanç olsa yine sever miydiniz? Kardeşten kuzenden kıskanan adamlar dışarıda çok rahat geziyor, gözleri fıldır fıldırlar haberiniz olsun. Kıskançlıktan evdeki eşine höt zöt yapan adamlar sokaktaki kadınlara kibarlık abidesi kesiliyor. Bilin de ona göre çok sevin böyle tipleri.

Herkesin sizi kıskandığını sanıyor olabilir misiniz?
Ama yok ya kocanız kıskanıyor,forumdaki kadınlar kıskanıyor,kediniz de kıskanıyordur söyleyin kendisine tedavi olsun.
Sizin gibi müstesna(!) kadın kıskanılmaz mı,ben sizi haklı buldum.

Benim eşim beni hiç kıskanmaz. Sevgiliyken bir iki kıyafet muhabbeti yapacak oldu, hop dedim bebiş dur bu red flag. Ben nerede ne giyeceğimi senden iyi bilirim, tekrarı olursa bu iş olmaz.
Başkası muhabbeti ise hiç olmadı. İkimizin de gayet karşı cinsten arkadaşları var, iş ortamımız var. İkimiz de alyans bile takmayız ama evli olduğumuzu çevremiz bilir. Bize de hiç yürüyen eden olmadı.

Kıskançlık olarak adlandırabileceğim tek şey var adamda, akşam 22.00 sonrası dışarıdaysam beni gelir alır ya da o saatten sonra dışarı çıkacaksam bırakır. Şöförlük yapar bildiğin, onda da aktif araç kullansam muhtemelen yapmaz taksi maksi aramayayım diye yapıyor diye düşünüyorum.

Kıskanç adam sevmem. Kendim de kıskanç değilim.

Anladığım kadarıyla ikisi de değil. Sebep konu sahibinin karşı konulamaz güzelliği
Benim boşanmakta olduğum eş kişisinin de böyle saçma sapan paranoyaları, şüpheleri falan vardı. Karşı konulamaz güzelliğimden mi kaynaklanıyormuş? Şu an bir aydınlanma geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…