- 19 Şubat 2020
- 5.593
- 2.989
- 173
- 40
evet aferin bana. kocam o benim ,ben onun esiri değilim.afferim sanaaaa
Mesela hamile kalsanız ve bu çocuk benden mi diye doğunca test yaptırıcam derecesinde kıskanç olsa yine sever miydiniz? Kardeşten kuzenden kıskanan adamlar dışarıda çok rahat geziyor, gözleri fıldır fıldırlar haberiniz olsun. Kıskançlıktan evdeki eşine höt zöt yapan adamlar sokaktaki kadınlara kibarlık abidesi kesiliyor. Bilin de ona göre çok sevin böyle tipleri.Ya seviyorum işte ne yapim
Seviyormuş aşıkmış. Kocası nasıl hasta ise üye de hastaherif ruh hastası kardeşinden kıskanacak derecede ama boşan yazılıncada o kadarda değil yazıyor
çok yorucu bi durum benimki allajtan öyle değil napardım bilmiyormBeni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
Calma kimsenin kapisini, calarlar kapini diye dusunuyor zannimca.Bu kadar anormal kıskanan kimi gördüysem hepsi de el altından bi işler çeviriyordu. Tehlikenin ta kendisi olduklarından tehlike nerden gelir iyi biliyorlar.
Bu arkadaşa cevap yazılmamış. Ben de merak ettim.Peki eşin kuzenin mi
Ay saçmalamayın lütfen. Boşanırsa başkasına denk gelir
Benim sevgilim kıskançBeni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
Kuzenidir yoksa kıskanmaz.Bu arkadaşa cevap yazılmamış. Ben de merak ettim.
Anladığım kadarıyla ikisi de değil. Sebep konu sahibinin karşı konulamaz güzelliğiSizce kiskanma sebebi sebebi size olan guvensizlik mi kendinde olmayan ozguven eksikligi mi?
Benim boşanmakta olduğum eş kişisinin de böyle saçma sapan paranoyaları, şüpheleri falan vardı. Karşı konulamaz güzelliğimden mi kaynaklanıyormuş? Şu an bir aydınlanma geldi banaAnladığım kadarıyla ikisi de değil. Sebep konu sahibinin karşı konulamaz güzelliği
Tabi ki. Ben çok çikin olduğum için kocam kıskanmiyür.Benim boşanmakta olduğum eş kişisinin de böyle saçma sapan paranoyaları, şüpheleri falan vardı. Karşı konulamaz güzelliğimden mi kaynaklanıyormuş? Şu an bir aydınlanma geldi bana
Senin sevgilin kıskanç değil hasta.Benim sevgilim kıskanç
Yazıııık, üzüldüm şimdi size. “Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bileeee kıskanıyoruuuuuum” diyen bir kocanız yok. Hayat bazı kadınlara çok acımasız davranıyorTabi ki. Ben çok çikin olduğum için kocam kıskanmiyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?