Iste bende ona kızdım zaten Salçalı azdiNasil yani, tadina bile bakmadan mi dedi? Saka tonuyla degil de, ciddi ciddi? Ve pisman olan da siz, o degil?
Kizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedibende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım bu yüzden pişmanım simdi
Şakayı kakaya çevirdiniz özetle o zaman sakince yanına sokulup hayatım abarttım biraz ama çok yoruldum sen de direk uyku moduna geçip uyandığında bana ters cevap verince patladım kusura bakma demeyi dene ve bundan sonraki tartışmalarda daha sakin olmaya çalış çünkü kavgalarda ses yükseltilir ama tartışmalar daha medenicedir ses tonunu yükseltmeye gelmez.Iste bende ona kızdım zaten Salçalı azdiönce şaka yaptı sonra ben kızdım daha da üstüme geldi daha da kızdım sora tartistik
Dedim canım dedim:) çok dedimBeğenmediysen sen yapta yiyelim deseydiniz...
Işte ben ona çok bozuldu m. Öyle sert demesi oda .. sora bende dedim evet çalıştığım için öğrenmenin gidip bilene evlenseydin dedim; (
Dedim canım dedim:) çok dedim
Ama o suratini aşıp oturuyoeğer bu konuda kendini suçlu buluyorsan hatanın sende olduğunu düşünüyorsan git eşini öp özürdile.bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?