bağırmakda gayet haklısın,onun özür dilemesi gerek bu kadar kırıcı olduğu içinKizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedibende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım bu yüzden pişmanım simdi
Aynen öyle oldu bende ona üzüldüm zaten şaka kaka olduŞakayı kakaya çevirdiniz özetle o zaman sakince yanına sokulup hayatım abarttım biraz ama çok yoruldum sen de direk uyku moduna geçip uyandığında bana ters cevap verince patladım kusura bakma demeyi dene ve bundan sonraki tartışmalarda daha sakin olmaya çalış çünkü kavgalarda ses yükseltilir ama tartışmalar daha medenicedir ses tonunu yükseltmeye gelmez.
Keşke öyle olabilse ; ( ben çok çabuk sinirleniyorum. Sakın olmam lazım ama nasilBen evli degilim, ama asiri tepkiler vermeye egiliminiz varsa, hemen dusundugunuzu soylemek yerine bir 10 sn taniyin kendinize.
Yine olmamis + beceriksiz sozleri her kadini kizdirir. Ustelik ev isinin ardindan yapmissiniz o yemegi. Ben olsam herhalde "hmm, bosver yemiyelim o zaman"der, yemegin altini kapatir, salona gecer uzanirdim. Hazirladigimi begenmeyen ne hali varsa gorsun.
1,5 yıl olcak .ama ben daha pratik olamadım kibirak aç otursun, yemegin tadina bakmadan nerden bilecek becerip becermediigni
ne kadar zamandir evlisiniz
varsayalimki yemek pek iyi deildi yinede oyle konusmasi gerekmezdi
sorunun cevabina gelirsek hakediyorsa bagiririm tabiki oda aynisini yapiyor, evlikikde olur oyle seyler : )
Aynen öyle oldu bende ona üzüldüm zaten şaka kaka oldueleştirisi sertti bende kaldiramadim
Soru sorunca cevap veriyor o kadareşiniz küs mü şu an yoksa bişey yokmuş gibi mi davranıyor?
10
Son 4 senedir uyguluyoruz.
Öncesinde bir çok şeyi tüketme noktasına geldiğimiz için böyle bir çözüm buldu inşallah bizde susabiliriz yaa
arkadaşım sen uzatma istersen git yanaş hiç bişey olmamış gibi davran. gerekirse özür dile. şaka kaka oldu de. ne bileyim. böyle şeyler için inanki değmez.Soru sorunca cevap veriyor o kadar
eşinin sana yardım etmesi gerekmiyor muKizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedibende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım bu yüzden pişmanım simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?