kizlar eşinize bagirmamak için ne yapiyorsunuz

Espri gibi mi soyledi ciddi mi? Ciddiyse bagirmamak icin bi sey yapmaya gerek yok bagirmak lazim cunku. Begenmediysen kendin yap derdim onada vermez oturur yerdim hepsini

Bence iyi olmus tepki gostermeniz. Alindiginizi artik anlamistir, bu munasebetsiz laflari bir daha soylemez.

Niye tutayım?
haklıysam ve de üstüme geliniyorsa bağırırım gayette.

En iyisi sadece tebessüm etmek, sonrada oturup tek başına yemek yemek. Oda yemek isterse, hani begenmemistin ya, sana böyle bir yemek yediripte bu kötülüğü yapmak istemedim dersin.
Bakalım birdaha denemeden laf edebiliyormu...

Bağırıyorum banane ki niye içimde tutayım hele yaptığım yemeğe beceriksiz diyecek yedirmem gitsin lahmacun söylesin

6 sene sonra bağırmamayı öğrendim. Şimdi en fazls oturup ağlıyorum sinirimden. Başka bir gün sakince beni neyin kırdığını söylüyorum içine oturuyor. Tecrübeyle sabit.

bağırmamak için bir şey yapmıyorum valla direk bağırıyorum kızıyorum sinirimi atıyorum
ben olsam kafasından aşağı dökerdim o yemeği , beğenmiyosan sen yapta yiyelim derdim
bence eşiniz pişman olup özür dilemeli

Nasil soyledigine bagli aslinda...
Sende haksiz yere bagirmamissindir...

bagirmam ben zaten esim de yuksek sesten hoslanmaz..ama iyice doldugum anlar oluyor o an aklima sesimin yandakine alttakine gidecegi geliyor..biliyorum ki sevinecekler.. sirf onlar duymasin diye sakinlestiriyorum kendimi..kek yapiyorum mikser kullanmadan cirp cirp cirp cirppp ...

Kavga etmek istemiyorsam sadece imalı bir şekilde gözünün içine bakıyorum bu aralar.
Eşinizde tadına bakmadan nerden anlamış beceremediğinizi, gurme mi, aşçı mı? Ben olsam buyur sen daha iyisini yap canım der bırakır çıkardım mutfaktan sanırım yerinizde olsam.

bende çok sinirli bir yapıya sahibim dayanamıyorum sınırlendımmı sesım yukselıyo sevgılım aksine hiç bağırmaz benı kırmaz ama ben bı bayan olarak daha agresıfım.. en iyisi bişey demeden ya ortamı değiştirmek yada sessızce içinden saymak. kimse sevdiğini kırmak istemez sonuçta. umarım ilerde dedıklerımı uygulayabılırım

Esin az uyanik deyil. Yatip uyuyor sen temizlik yapiyosun yemek yapiyorsun, ama beyefendi sana laf soyluyor utanmadan. Sonrada bana nasil bagirirsin diye trip yapiyor sen de etkileniyorsyn. Bagirmak iyidir yada kotudur tartismiyacam ama esin ve seni teraziye koysak esinin yaptiklari daha agir basar. Bence su an kendini cok da kotu hissedip ona ustunlugu verme. Ama sonra bagirdigin icin ozur dilersin. Yorgun argin sen yatip uyurken senin icin yaptiklarima laf soyledin yorgunlukla tepkim boyle oldu kusura bakma ama cok haksilik ediyorsun bana dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…