Haklısın da bugün öyle bir mevzu açılınca mecburen tutamadım kendimiOlan olmuş biten bitmiş. Ne diye uzatıyorsunuz ki? Evet hatalısın
Erkekler zeki değil maalesefHaklısın da bugün öyle bir mevzu açılınca mecburen tutamadım kendimi
Öyle yapacak bir şey yokHaklisin diyeyim rahatla.
Benim de benzer hakli oldugum bir konu var ama yapacak bir sey yok
Olanla , ölmüşe care yok
İki sene önce olmuş şeyi ısıtıp ısıtıp ortaya sürmenin ne anlamı var yahu? Vallahi erkek milletine acıyorum adamın da sesi çıkmıyor. Ömür törpüsüsünüz resmen.Arkadaşlar bir şey danışacaktım size daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum. Kızlar biz iki sene önce ev aldık krediyle üç yüz bin TL ye TOKİ ama merkezde bir de şehre biraz daha uzak ama çok gelişen daha güzel yapılan evler vardı eşime hep ordan alalım dedim beni dinlemedi ona göre oranın kira getirisi daha yüksekti. Bu arada o evde oturmuyoruz farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısı ile aldığımız evin daha sekiz yıl ödemesi var. Zaten yaşlı olan ev daha bir yaslanacak. Şimdi bakıyorum oradaki evler daha değerlenmis ve kira getirisi daha yüksek. Beni dinlemedi dinleseydi hem sıfır bir ev almış olacaktı hem de sandığının aksine kira getirisi daha yüksek olacaktı. Çok şükür yine de krediyle dahi olsa aldık ama kızlar orayı alsaydık hem kar etmiş olacaktık hem de yaşlanmayacakti ev bugün eşime soyleyince o da farkında ama elden ne gelir diyor. Eş sözü dinlemezsen böyle olur dedim. Biraz atıştık yanlışım var mı kızlar sizce.
Arkadaşlar bir şey danışacaktım size daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum. Kızlar biz iki sene önce ev aldık krediyle üç yüz bin TL ye TOKİ ama merkezde bir de şehre biraz daha uzak ama çok gelişen daha güzel yapılan evler vardı eşime hep ordan alalım dedim beni dinlemedi ona göre oranın kira getirisi daha yüksekti. Bu arada o evde oturmuyoruz farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısı ile aldığımız evin daha sekiz yıl ödemesi var. Zaten yaşlı olan ev daha bir yaslanacak. Şimdi bakıyorum oradaki evler daha değerlenmis ve kira getirisi daha yüksek. Beni dinlemedi dinleseydi hem sıfır bir ev almış olacaktı hem de sandığının aksine kira getirisi daha yüksek olacaktı. Çok şükür yine de krediyle dahi olsa aldık ama kızlar orayı alsaydık hem kar etmiş olacaktık hem de yaşlanmayacakti ev bugün eşime soyleyince o da farkında ama elden ne gelir diyor. Eş sözü dinlemezsen böyle olur dedim. Biraz atıştık yanlışım var mı kızlar sizce.
Nasip denen bişey var,inanmak lazım.Arkadaşlar bir şey danışacaktım size daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum. Kızlar biz iki sene önce ev aldık krediyle üç yüz bin TL ye TOKİ ama merkezde bir de şehre biraz daha uzak ama çok gelişen daha güzel yapılan evler vardı eşime hep ordan alalım dedim beni dinlemedi ona göre oranın kira getirisi daha yüksekti. Bu arada o evde oturmuyoruz farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısı ile aldığımız evin daha sekiz yıl ödemesi var. Zaten yaşlı olan ev daha bir yaslanacak. Şimdi bakıyorum oradaki evler daha değerlenmis ve kira getirisi daha yüksek. Beni dinlemedi dinleseydi hem sıfır bir ev almış olacaktı hem de sandığının aksine kira getirisi daha yüksek olacaktı. Çok şükür yine de krediyle dahi olsa aldık ama kızlar orayı alsaydık hem kar etmiş olacaktık hem de yaşlanmayacakti ev bugün eşime soyleyince o da farkında ama elden ne gelir diyor. Eş sözü dinlemezsen böyle olur dedim. Biraz atıştık yanlışım var mı kızlar sizce.
Sizin dediğiniz yeri alıp zarar etseydiniz o zaman eşiniz gelip senin yüzünden zarar ettim deseydi üzülürdünüz bence. Bu yüzden sizi hatalı buldum olan olmuş sürekli geçmişi kurcalamayin adam kumarda kaybetmemis ya malını yatırım yapmış ve tutmamis normal bir durum bence boş yere para icin birbirinizi kırıp incitmeyinArkadaşlar bir şey danışacaktım size daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum. Kızlar biz iki sene önce ev aldık krediyle üç yüz bin TL ye TOKİ ama merkezde bir de şehre biraz daha uzak ama çok gelişen daha güzel yapılan evler vardı eşime hep ordan alalım dedim beni dinlemedi ona göre oranın kira getirisi daha yüksekti. Bu arada o evde oturmuyoruz farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısı ile aldığımız evin daha sekiz yıl ödemesi var. Zaten yaşlı olan ev daha bir yaslanacak. Şimdi bakıyorum oradaki evler daha değerlenmis ve kira getirisi daha yüksek. Beni dinlemedi dinleseydi hem sıfır bir ev almış olacaktı hem de sandığının aksine kira getirisi daha yüksek olacaktı. Çok şükür yine de krediyle dahi olsa aldık ama kızlar orayı alsaydık hem kar etmiş olacaktık hem de yaşlanmayacakti ev bugün eşime soyleyince o da farkında ama elden ne gelir diyor. Eş sözü dinlemezsen böyle olur dedim. Biraz atıştık yanlışım var mı kızlar sizce.
sorunu anladın mı?Ee? Hep olur böyle şeyler. Ne yapmak gerek şimdi?
Hayat bu,inişlerle çıkışlarla dolu.Bir de nasip kısmet diye birşey var.Adamın kafasına kakmak sadece ilişkinizi zedeler.Arkadaşlar bir şey danışacaktım size daha doğrusu düşüncelerinizi merak ediyorum. Kızlar biz iki sene önce ev aldık krediyle üç yüz bin TL ye TOKİ ama merkezde bir de şehre biraz daha uzak ama çok gelişen daha güzel yapılan evler vardı eşime hep ordan alalım dedim beni dinlemedi ona göre oranın kira getirisi daha yüksekti. Bu arada o evde oturmuyoruz farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısı ile aldığımız evin daha sekiz yıl ödemesi var. Zaten yaşlı olan ev daha bir yaslanacak. Şimdi bakıyorum oradaki evler daha değerlenmis ve kira getirisi daha yüksek. Beni dinlemedi dinleseydi hem sıfır bir ev almış olacaktı hem de sandığının aksine kira getirisi daha yüksek olacaktı. Çok şükür yine de krediyle dahi olsa aldık ama kızlar orayı alsaydık hem kar etmiş olacaktık hem de yaşlanmayacakti ev bugün eşime soyleyince o da farkında ama elden ne gelir diyor. Eş sözü dinlemezsen böyle olur dedim. Biraz atıştık yanlışım var mı kızlar sizce.
taa 90 larda yaptığım yanlış yatırımın konusunu mu açsam ben de?akrabam sayesinde 5 para etmez bir arsam olmuştu daHayat bu,inişlerle çıkışlarla dolu.Bir de nasip kısmet doye birşey var.Adamın kafasına kakmak sadece ilişkinizi zedeler.
Valla bende hiçbir şey yok,kafam çok rahattaa 90 larda yaptığım yanlış yatırımın konusunu mu açsam ben de?akrabam sayesinde 5 para etme bir arsam olmuştu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?