- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliligin icin kimse birsey soyleyemez seni sevmem icin bir sebep goster diyen birinden 2. Cocugu yapmissiniz koy ben buradayim diye bas bas bagirirken siz klavuzum yok diye aglaniyorsunuz ne yapsin kk ?Kızlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..ben sadece sevdiğim için istedim konu uzadıkça uzadı ve şuan konuşmuyoruz ..ne yapacağımı şaşırdım .. sen beni seviyor Musun onu söyle dedim ..seni sevmem için bir sebeb söyle dedi. Kaldım öyle sessizim şuan
seni sevmem icin bir sebep soyle demisse uzgunumki esinizin hicbir beklentisini istedigi gibi karsilayamamissiniz. ama bu adam belliki hala senden birsey bekliyor. tartisma sebebiniz ufacik bir konu yuzunden. ve esini vurmaya da sen kiskirttiysan eger aksam yemeginden sonra sakin bir sekilde esinle konus ben bir karar aldim benden beklentilerin var bunlari bana soyle ben bunlari karsilayacagim ama sende bana karsi daha nazik ve anlayisli olmayi dene de. biri karninizda biri yaninizda iki cocugunuz var siz mutsuz olup onlarida o huzursuzluk icinde buyutemezsiniz. yuvayi disi kus yapar derler sen yapacaksin ama esininde destegiyle o yuva ayakta duracak.Ne kadar gğzwl yorum yapmışsın ..evet canım altınları korumak amaçlı vermiyor. Vurmasına gelince ben kışkırtıyorum onu ona göre..bugün bana sen beni seviyor Musun onu söyle dedim..seni sevmem için bana sebeb söyle sesi yıkıldım..dediğin gibi sessiz modayım şuan ama o lafından sonra içim acıyor
kocan altınları yemiş olabilir mi ?çok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
allahtan yokmuşaramızda sen ben yoktur
Bencede yok senamm,olsa bu kadar kuru gürültü olmazdı.Adı üzerinde takı bunlar,yani gümüş olur,demir olur,altın olur,ama sonunda takı...Adam alırken bilmiyormuydu bu takıdır,kadınlar koluna boynuna takar diye en basitiyle...Ha düğünde tuğla gibi külçeleri boynuna asmadıysa tabi.Altınlar Yok
Ben hiç yanılmam çok kuvvetli hissederim maalesef
Sizin altınınız yok
Konu sahibi de ısrarla eşime güveniyorum demiş, bende onu anlayamadım. Bence de bir sıkıntı varBencede yok senamm,olsa bu kadar kuru gürültü olmazdı.Adı üzerinde takı bunlar,yani gümüş olur,demir olur,altın olur,ama sonunda takı...Adam alırken bilmiyormuydu bu takıdır,kadınlar koluna boynuna takar diye en basitiyle...Ha düğünde tuğla gibi külçeleri boynuna asmadıysa tabi.Gerçi ben artık bir şey demiyorum,şiddet uygulamış bu adam eşine ve bağırınca da,böyle bağırırsan seni de çocuğu da öldürürüm demiş
.Canı konusunda güvencede olmadığı adama,altınlar konusunda güveniyor.Seni harcayacak adam,altın nedir ki...
![]()
Altınların hıc bir zaman kasadada degıldi bnce...çok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
Peki ya seni babanın evıne gondermesi?Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra