Kızlar eyvah, yardım!

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar çok korkuyorum kendimden şuan:(
ben her zaman dalgın, unutkan bi insan olmuşumdur ama bu aralar herşeyi unutur oldum.. az önce de cımbızımı aradım bulamadım... gündüz bi ara elimdeydi... kendimi bildiğim için kesin çöpe atmışımdır dalgınlıkla diye çöpe bakmaya gittim...ve şok oldum... çöpte sadece cımbızım değil, kül tablası ile çerez tabağım da vardı... masanın üstündeki herşeyi diğer çöplerle birlikte çöpe atmışım:53: hadi dalgınız tama da bu kadarı fazla değil mi:53: doktora gözükmeli miyim sizce:18::18::18:

Zihin açan ve unutkanlığı gideren besinlerden tüketin..
Bu ara sıra bana da oluyor..
Genelde kafamın yoğun olduğu zamanlarda oluyor..
Ama sürekli böyle iseniz doktora görünün derim..

Bende bazen dalarım fakat meyve tabağı falan çöpe atacak kadar değil :17: bu aralar yoğunlukla düşündüğünüz bir şey mi var onda mı acaba aklınız? Ama yinede bi doktora görünmende fayda var ne olur ne olmaz geçmiş olsun canim: )

maalesef bu sene işim yüzünden kafam çok yoğun.. hatta o kadar yoğun ki çoğu zaman geceleri bile uykumda gündüzki işlere devam ediyorum ve sabah dingin değil yorgun uyanıyorum:( ama çöpte o küllüğü hele ki küçük bir tencere boyutundaki çerez tabağını görünce şoka girdim... öylece atmış gitmişim yaaa:(

Kesinlik le doktora görünün böyle şeyler ihmale gelmez. geçmiş olsun

İhmal etme o zaman canim bi randevu al ve garanti olsun ne olursa olsun.

kafanızı birşeye taktıysanız yoğunsanız onla alakalı diye düşündüm.
ama hep böyleyse yada çok sık yaşıyorsanız bu durumu doktora görünün.
b vitamini eksikliğinden de olabilir.

bende de oluyor ama genelde moralim bozuksa, kafama taktıysam oluyor.bunu kim ne zaman buraya koydular oluyor. yemeği ocakta unutmalar oluyor.. mesela;bugün otobüse bindim, son durağa yaklaştığında çoktan inmem gerektiğimi hatırladım indim yönümü şaşırdım filan.
nerdeyse gitmekden vazgeçip eve dönecektim. :44:

Back
X