- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 39
- Konu Sahibi derdime derman
-
Zaten anlaşamadığımız konu onun maço tavırları. bazen çok bunaltıcı. işim de bile sorun yarattığı oluyo. dışarı karşı çok sakin ve efendi biri bana da öyle ama bu konu hariç..(
Diktir gitsin,böyle bir adama bu mubah, tabi sana da ileriki hayatinda yasayacaklarin mubah
diktirmek gibi bi planım yok kızlar. zaten öyle bir isteğim olsa sizden neden çare arayım gider diktiririm. söylemesem ilk gece sorun olur mu korkum o
Tek kötü huyu bu ise eğer zarınızı diktiriniz hanımefendiciğim.Kızlar ben de farkındayım bişeylerin. tek kötü huyu bu. dışarda o kadar sersei varken onu bu yüzden bırakmak istemiyorum. siz de anlayın
Kızlar ben de farkındayım bişeylerin. tek kötü huyu bu. dışarda o kadar sersei varken onu bu yüzden bırakmak istemiyorum. siz de anlayın
Sence olmaz mı ?diktirmek gibi bi planım yok kızlar. zaten öyle bir isteğim olsa sizden neden çare arayım gider diktiririm. söylemesem ilk gece sorun olur mu korkum o
Kızlar ben de farkındayım bişeylerin. tek kötü huyu bu. dışarda o kadar sersei varken onu bu yüzden bırakmak istemiyorum. siz de anlayın
Ben de yaptığımı savunmuyorum. bu günahımdan dolayı allah katında affedilmek için her şeyi yapıyorum kızlar emin olun. ve erkek arkadaşımın sorun etmiyceğini bilsem 1 dakika durmam konuşmadan.
Ya arkadaşım bu adam ilk gece bu durumu öğrense daha beter senin için.Ben de yaptığımı savunmuyorum. bu günahımdan dolayı allah katında affedilmek için her şeyi yapıyorum kızlar emin olun. ve erkek arkadaşımın sorun etmiyceğini bilsem 1 dakika durmam konuşmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?