• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar fikir verir misiniz??(acil-lütfenn )

sedda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
10
0
36
Antalya
kızlar hepinize merhaba konuyu inşallah doğru yere açıyorumdur
2 hafta sonra abimin nikahı var, ben ne giycegime bir türlü karar veremedim
size sormak istediğim bişey var şık bir kot üstüne yine şık üstüme oturan bir ceket alsam altına da topuklu ayakkabı giysem,takılarla da uyum sağlasam olur mu sizce,
yoksa çok mu sade ve kötü olur ?
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

kızlar hepinize merhaba konuyu inşallah doğru yere açıyorumdur
2 hafta sonra abimin nikahı var, ben ne giycegime bir türlü karar veremedim
size sormak istediğim bişey var şık bir kot üstüne yine şık üstüme oturan bir ceket alsam altına da topuklu ayakkabı giysem,takılarla da uyum sağlasam olur mu sizce,
yoksa çok mu sade ve kötü olur ?
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

canım abinin nikahı için biraz sıradan kalmaz mı?
düğün falan yapacaklarsa çok abartmana gerek yok ama en azından bi elbise giysen iyi olur bence.ama düğün değil sadece nikah olacaksa ebiye bi elbise giymen daha mantıklı

abinin nikahına olmaz canım hadi bir akraba tanıdık için tamamda bir elbise giymen şık olur yani tuvalet falan değil ama çok şık elbiseler var bir araştır

canım abinin nikahı için biraz sıradan kalmaz mı?
düğün falan yapacaklarsa çok abartmana gerek yok ama en azından bi elbise giysen iyi olur bence.ama düğün değil sadece nikah olacaksa ebiye bi elbise giymen daha mantıklı

canım kına düğün için elbise aldım nikah içinde böyle bişey düşündüm

abinin nikahına olmaz canım hadi bir akraba tanıdık için tamamda bir elbise giymen şık olur yani tuvalet falan değil ama çok şık elbiseler var bir araştır

tşk ederim cnm cvp yazdgn içn
bii an iyi bi fikir gibi gelmiştii ama doğru haklısnz sıradan olur

kesinlikle hayır!!!! çok sıradan olur abin sonuçta kesinlikle çok şık ve özenli olman lazım.

Back
X