En iyisi çocuğunuzun herseyini maddi imkanıniniz el verdiğince kendiniz yapın hediye getiren getirsin getirmeyen de canı sağolsun. Malesef bu kız evi oğlan evi muhabbeti her haltta var . Bitmedi gitti bı babaanne olacağın için sevin doğmamış çocuğa beşik derdine mi düştün .Kızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Yıl 2023 maymunlar uzaydan arsa alıyor kaldı mı hala böyle dertler ya? Beşik nedirde
Aynen bende öyle söyledim zaten biz babasıyla herşeyine yeteriz alırız çok şükür ama söyleyiş tarzı üstüne basa basa 2 kere söylemesi şaşırdım açıkçası ailem den hiç böyle şeyler görmediğim için garipsedimEn iyisi çocuğunuzun herseyini maddi imkanıniniz el verdiğince kendiniz yapın hediye getiren getirsin getirmeyen de canı sağolsun. Malesef bu kız evi oğlan evi muhabbeti her haltta var . Bitmedi gitti bı babaanne olacağın için sevin doğmamış çocuğa beşik derdine mi düştün .
Ahahhahhaha çokkkkk haklısınız :)))))Resmen fitnecilik gibi sende evet annemle konustum besigi kiz tarafi alir bebek arabasini puset vs erkek annesi aliyormus biz de de adet boyle de :) maksat kayinvalidenim tansiyonunu firlatmak bebsigi siz alsaniz bille annem aldi deyin :) isin sakasi bir yana yapmaya calisilan sey dugun oncesi gibi sacma uygulamalar bizim kimsenin bir seyine ihtiyacimiz yom almak isteyen olursa hediye olarak gonlunden geceni alir deyebirsiniz. Lohusalikta da pek yakininizda tutmasaniz iyi olacak sanki
Kızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Kızlar sözlerimi geri alıyorum yorumları okudum da bir sürü prosedürü varmış bu işin ve hala devam ediyor sanırım.sorry sorry ben kaçarYıl 2023 maymunlar uzaydan arsa alıyor kaldı mı hala böyle dertler ya? Beşik nedir
Kızlar sözlerimi geri alıyorum yorumları okudum da bir sürü prosedürü varmış bu işin ve hala devam ediyor sanırım.sorry sorry ben kaçar
Yav, sanki kaynanan kraliçe elizabeth, kaynananın huyunu biliyorsundur, niye şaşırdın bu kadar? Bazı yörelerde torunun yatak odasını evet kız tarafı alıyor. Onların da adeti böyleymiş. Sende dersin biz kendimiz alırız eşimle. Sorun edilecek
Siz benim şaşırmamı çok dert etmeyin :))Yav, sanki kaynanan kraliçe elizabeth, kaynananın huyunu biliyorsundur, niye şaşırdın bu kadar? Bazı yörelerde torunun yatak odasını evet kız tarafı alıyor. Onların da adeti böyleymiş. Sende dersin biz kendimiz alırız eşimle. Sorun edilecek bir şey yok burda.
Haberin olsuna getirmiş hiç duymazliktan gel. En güzel zamanlarını böyle boş cümlelerle harcama hamileliğin tadını çıkar sağlıkla kucakla eminim çok güzel bir anne olacaksın mutluluklar.Aynen bende öyle söyledim zaten biz babasıyla herşeyine yeteriz alırız çok şükür ama söyleyiş tarzı üstüne basa basa 2 kere söylemesi şaşırdım açıkçası ailem den hiç böyle şeyler görmediğim için garipsedim
Koysun koymasına de beşik nedir ve kimin aldığı neden önemli ben çocuksuz eşşek kadar kadın bu mevzulardan baya uzağım sanırım en iyisi ben kaçayım öperim.Kaynana kurnazlik yapip oglu masrafa girmesin istiyor muhtemelen. Madem oglu masrafa girmeyecek kendiside elin taşın altina koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?