kızlar fikirler lütfen

rica ederim canım. bence tülü dert etme çünkü eteği güzel yapan tül detayı. tül ve dantel detayları her zaman hoştur abartılmadığı sürece. kendime dikmeyi düşünüyordum bende buna benzer bir model.

aslında dikim olarak bir zorluğu yok ne güzel kendi ellerinizden bişeyler dikip giymek ayrı bir zevki vardır onun şimdi

Konu içeriği nedeniyle "Alışveriş ve giyim tüyoları" başlığına taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen.

Son düzenleme:
evet canım buda çok şık fiyatı ne kadar?

bilmiyorum tatlım googledan buldum örnek olsun diye gittigidiyor site, 28 tl olması lazım, şifonun metresi 10-15 lira kumaş alıp diktirebilirsin şifonda renk seçeneği de çok hem istediğin renk kumaştan olur

düzeltme yanlış site söylemişim:)

Son düzenleme:
Ya bunların iç astarı kısa olanlarda çok güzel oluyor bende onlardan almak istiyorum Bu arada renk çok hoşmuş ben beğendim.

Canım bu sitede inanılmaz güzel şeyler var çok teşekkür ederim.Ama ben buradan toplu alışveriş yapsam nasıl olur hepsi bir arada gelirmi?Yani bazı sitelerde her ürün farklı yere ait oluyor birden fazla ürün alındığında geç tedarik edilebiliyor.Burada sistem nedir acaba kaç parça ürün alırsak alalım toplu halde ve hızlı kargo varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…