• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirler lütfen

Fotoğraftaki zevksiz kombine rağmen etek gözüme takıldığına göre bence güzelmiş. Ben de birşey sorucam senin konun vesilesiyle aklıma geldi şimdi, o fotoğraftaki eteğin, aynı şekilde pileli olup spormuş gibi duran ama önü kısa arkası uzun modelleri var ya, onları gece kombininde mi giymeliyiz gündüz kombininde mi?

Fotoğraftaki zevksiz kombine rağmen etek gözüme takıldığına göre bence güzelmiş. Ben de birşey sorucam senin konun vesilesiyle aklıma geldi şimdi, o fotoğraftaki eteğin, aynı şekilde pileli olup spormuş gibi duran ama önü kısa arkası uzun modelleri var ya, onları gece kombininde mi giymeliyiz gündüz kombininde mi?

canım foto zaten eteği alacağım sitedeki hali bende beğenmedim kombin olarak teşekkür ederim fikrin için
bahsettiğin etek modelinin kumaşına göre değişir anlattığın kadarıyla gündüz kombininde daha hoş duruyo bu tarz etekler

Bende çok beğendim.Geçen birinin üzerindede görmüştüm avm de çok güzel duruyor.O kişi beyaz ve eteğin renginde çizgileri olan bir tişörtle kombinlemişti ayağındda babet vardı ama çok güzel görünüyordu.

Back
X