- 28 Temmuz 2017
- 2.723
- 6.756
- 158
- 28
Sizin için ufak bir sorun gibi görünebilir ,benim için büyük bir sorun oluverdi.Kısaca özetliyorum. Dayımların bebeği oldu (2.çocuk) .İlk çocuklarında gitmemiştik.Bebek şimdi 8 aylık. Annemle bebek görmeye gidelim demiştik.Tabi kaç aydır teyzem de bize (abimin ismi) Ahmet bizi götürsün ,tek yakıt parasını da veririm rahatça gidelim deyip durdu. Abim haftaiçi çalışıyor, sadece haftasonu 2 gün evde. Bu hafta da 4 gün izin almış. Dün teyzem de geldi oturmaya ,gördü izinli olduğunu. Abim götürmek istemiyor dedim , 4 gün dinlenmek için izin aldım diyor dedim. Otobüsle gidelim dedim 1 saatlik Ankaraha gideceğiz zaten.Annem de dizlerim ağrıyor ,otobüsle gidemem dedi.Tekrar abime söyledik bu olayı.O da tamam götürürüm ,öğlen gideriz sizi bırakırım akşam da alırım dedi.Sonra teyzem de mi gelecek bizimle dedi.Biz de evet o olmadan olmaz hediyelerini hazırlamış kadıncağız.Bugün de sabah aradık.Teyze abimin gönlü oldu ,otobüse gerek kalmadı dedim.Yarına hazır ol öğlen vakti çıkarız dedik. Bu akıllı teyzem (kızının evine gitmiş hemen ayşe kızım yarın sena ahmet ve teyzen Ankaraya dayıngile bebek görmeye gidecek beni de alacaklar sen de gel kızım demiş) .Pazarda annemle karşılaşmışlar anneme pat diye demiş ki ayşeye de söyledim o da yarın bizimle gelmeyi kabul etti tamam anne geliyim demiş.Halbuki sabah asla ayşe kuzenim de gelsin demedik. Annem de nasıl olacak ki nasıl alacağız ,gideceğiz demiş.Amaaan noldu sanki bacım zaten arabada yer yok mu vaar demiş.Annem anlattı şimdi,kan beynimden boşaldı diyor.Abim zaten götürmeye niyeti hiç yoktu.Bir de ayşe ablamı alalım hiç diyemeyiz.Teyzem de gelecek deyince bile ben sizin özel şoförünüz müyüm taşımacılık yapmak zorunda mıyım diyor ki haklı. Teyzem yarın ayşegilin kapının oradan alın bizi nolacak demiş.Ayşenin de 3 çocuğu okula gidiyor. Dayımı sabah aradık o da müsaitiz gelin hatta 1 gün de kalın dedi belki kalacağız orada belli değil.Kızlar abime konuyu açamadık bile bilmiyor,annemle üzüldük.Ne yapmalıyız akıl verin nolur. Yarın kahvaltıdan sonra arayıp götüremeyiz mi deyim ne yapalım .Tek tek ayaklarına çağırıyorlar.Teyzemi kapısının önünden alalım demiştik .Annem pazardan köy ürünleri vs şeyler almış 1 torba o tutar zaten.