kızlar fikirlerinize çook ihtiyacım var, lütfen yardımcı olur musunuz??

onlyforjustice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
58
1
96
Bolu
merhaba arkadaşlar, görücü usulü tanıştığım biriyle 1 ay kadar görüştük.Onun bana karşı ilgisi vardı ama ben yine de pek emin değildim. Çünkü 1 ay boyunca 4-5 kez görüştük, beni dinliyor, arıyor ;ama hoşlandığını falan söylemedi.Sanki normal arkadaş gibi konuşuyoduk telefonda.Canım,güzelim falan yazıyordu mesajlarında. Belki benim tepkimden de çekinmiş olabilir ama sevgili gibi bir yakınlığımız yoktu.Bende bunun bana karşı olan hislerini öğrenmek için ona karşı bişey hissetmediğimi söyledim ve ayrılalım dedim.O da tamam dedi ama 1 saat sonra msjda beni sevdiğini, hoşlandığını, evlenmek istediğini yazmış.O mesajdan sonra da hiç aramadı ve 2 hafta sonra yani; bugün aradı ve tekrar konuşmak istediğini söylüyor.
Sizce beni gerçekten seviyor mudur?? Aslında bende ondan hoşlanmıştım ama ayrılalım dedikten sonra ısrar etmemesi aramaması beni üzdü. Ya kızlar sizce ne yapmalıyım?? Bana karşı duygularından nasıl emin olabilirim?? Lütfen yardımcı olun bana kafam çok karışık.

Olay görücü usulü başladığı için rahat davranamamış olabilir.
Yinede sizden hoşlandığını, evlenmek istediğini yazmış.
Siz cevap verdiniz mi msj'a .
Eğer hoşlandıysanız bir konuşun, görüşün derim.
Duygularından emin olamadığınızı, birbirinizi daha iyi tanımanız gerektiğini söyleyin bence.

Sonuçta görücü usulü olduğu için ve 1 ay içinde 4-5 kere görüşme ile siz ayrılalım dediğinizde size yalvarmasını beklemek pek doğru değil bence... Onun içinde 4-5 görüşme ile evlenmeye karar vermek çok erken değil mi :/
Biraz daha zaman verin bence birbirinizi iyice tanıyın ondan sonra olup olmayacağına daha net karar verirsiniz...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

emin olamadıgını o da hissetmiştir büyük ihtimal cekinmiş olabilir ama emin ol istemese arayıp sormaz o da :) bence bi şans ver sen kendini cekme akışına bırak hayırlısıysa olur insallah canım

çünkü; görücü tanışan başka arkadaşlarımın sevgilileri daha sık arıyor , onu düşündüğünü, çok hoşlandığı gibi şeyler söylüyorlardı.Bende bunları göremeyince pek hoşlanmadı ama işi var, aynı kültür ve memleketteniz, evlenilebilir biri diye düşündü benim hakkımda sandım.Ya ben evleniceğim kişinin beni çok sevmesini, herşeyi yapmasını istiyorum ki bende öyle biriyim.
Sizce daha sonra aramaması normal mi yani?

Bence daha ilgili davranmalıydı ama sonuçta karşınızdaki adamın huyunu suyunu tam olarak bilemezsiniz.
Üstünüze düşmek istememiş olabilir, bu arada farklı bir alternatifi denemiş bile olabilir.
Ben şahsen ilgi alaka beklerim, görücü usulü bile olsa ilgi gösterebilir, duygularını ifade edebilir, hissettrirebilir bence.
Sizde samimiyetle düşüncelerinizi söyleyin.
Bir kez daha görüşmekte fayda var ama olmuyorsa da zorlamayın.
Bazı şeyleri erkekler yapmalı bana göre.

ya kızlar mülteci, tucii, kittiy isminizi doğru yazdım mı bilmiyorum ama gerçekten çok çok teşekkür ediyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Amin canım , cümlemizin inşallah.
Umarım tez zamanda , doğru bir insanla mutlu bir yuva kurar, mutluluk haberini paylaşırsın.

Utangaç biri olma ihtimalini de aklına getir..Yada tecrübesiz...Yada referans şeklinde olduğu için rahat davranamamaktan olabileceği de akla geliyor...Yada huyu böyle...Bence senden çok hoşlanıyor...Ben öyle hissettim ..Görücü usulü tanıştığı halde(çekimser kalması yönünden),sen bir şey hissetmediğini söylediğin halde geri dönmüş adam iki kere daha ne istiyorsun..Şans ver..Akışına bırak..
Hangiisnden olduğunu zamanla anlarsın..

Huyu böyle'' seçeneği çıkarsa sana hoş gelmeyecek gibi anlaşalıyor.
Utangaçlık yada tecrübesizlik seçeneği ise zamanla aşılır..Hem güzel bir şey bu..
Referanslardan çekindiğinden seçeneği ise bu da zamanla aşılır..Hatta zamanla kabak çiçeği gibi açılabilir.

Son düzenleme:
Ya işte tam anlatmak istediğim gibi.Bende ilgisini biraz daha göstersin istedim.Sonuçta bende ondan hoşlanmış olmasam görüşmezdim.Erkek olarak daha etkin davranmasını bekledim. Yada bazı şeyleri ben istediğim için değil, içinden geldiği için yapmış olmalı değil mi? Diyelim ki devam ettirdik ertesi gün sarılmaya falan kalkarsa ben bunu içinden gerçekten geldiği için mi yaptığını nasıl anlayabilirim ki?? Beni istiyor mu yoksa ilgiyi sevdiğimi bildiği için köprüyü geçene kadar öyle mi davranacak nasıl anlaşılır ki? Ya kusura bakmayın lütfen çok inceliyorum belki ama kafak çok karışık.

Arkadaşlarında dediği gibi canım, görücü olmasının etkisi var bence, hem hemen sarılsa falan ters tepecekti.
Bir görüş bakalım, belki utangaç , belki zamana yaymak istiyor.
Sizin duygularınızdan emin olamadım de, açılır o zaman zaten.
Sende duruma göre hareket edersin.
Şans vermelisin, şimdden komplo teorileri kurma.
Tabiki sen benim elimi tutmadın falan deme, akışına bırak biraz.
Bir müddet daha görüş, hala aynıysa bırakırsın o zaman.
eğer muhafazakarsa zaten yanaşmaz sana arada ciddi bir söz verilmeden canım.

Son düzenleme:
Ay canım çok saol ya umarım hoşlanıyodur; farklı açılardan görmemi sağladın:)

canim oyle davranmasi cok normal adi ustunde gorucu usulu.normal sevgili gibi deilsinizki.arada aracilar var ve o nedenle cok rahat olamiyo bence.sen rahat misin peki.suan ikinizde birbirinizi tanima asamasindasiniz.bence senin biraz kafani dinlemeni istedigi icin 2 hafta aramadi o da duygularini tartti.sonrasinda aramis bak madem hoslaniyosun sende gorusmeye devam et.baktin bi deisiklik o zaman eyvallah dersin...

Eğer duygularını öğrenmek istiyorsan bence daha çok görüşüp, konuşmalısınız...
Başka türlü emin olamazsın ki..
Hemen sevgili olun demiyorum, arkadaş gibi olup yavaş-yavaş ilerleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…