- Konu Sahibi onlyforjustice
merhaba arkadaşlar, görücü usulü tanıştığım biriyle 1 ay kadar görüştük.Onun bana karşı ilgisi vardı ama ben yine de pek emin değildim. Çünkü 1 ay boyunca 4-5 kez görüştük, beni dinliyor, arıyor ;ama hoşlandığını falan söylemedi.Sanki normal arkadaş gibi konuşuyoduk telefonda.Canım,güzelim falan yazıyordu mesajlarında. Belki benim tepkimden de çekinmiş olabilir ama sevgili gibi bir yakınlığımız yoktu.Bende bunun bana karşı olan hislerini öğrenmek için ona karşı bişey hissetmediğimi söyledim ve ayrılalım dedim.O da tamam dedi ama 1 saat sonra msjda beni sevdiğini, hoşlandığını, evlenmek istediğini yazmış.O mesajdan sonra da hiç aramadı ve 2 hafta sonra yani; bugün aradı ve tekrar konuşmak istediğini söylüyor.
Sizce beni gerçekten seviyor mudur?? Aslında bende ondan hoşlanmıştım ama ayrılalım dedikten sonra ısrar etmemesi aramaması beni üzdü. Ya kızlar sizce ne yapmalıyım?? Bana karşı duygularından nasıl emin olabilirim?? Lütfen yardımcı olun bana kafam çok karışık.
Sizce beni gerçekten seviyor mudur?? Aslında bende ondan hoşlanmıştım ama ayrılalım dedikten sonra ısrar etmemesi aramaması beni üzdü. Ya kızlar sizce ne yapmalıyım?? Bana karşı duygularından nasıl emin olabilirim?? Lütfen yardımcı olun bana kafam çok karışık.