Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Amasyali05

Hoşgeldin meleğim ❤ G ❤
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
820
731
53
37
Slm kızlar 23 haftalik hamileyim.. park yatak almaya karar verdim ama ilk bebeğim olduğu için çok tecrubesizim deneyimli anneler sizce nasıl park yatak seçmem gerekio hangi özelliğine dikkat etmem gerek ve müzik kutusu olan park yataklar var bebek için bi yararı olur mu ? Önerilerinizi bekliorum...

Canım iç genişliği 2 yaşa kadar olmalı. Zaten ufaklara bakmazsın herhalde. Alırken silinebilir kumaş olup olmadığını sor dura dura kararıyor silinebilir kumaş silinince hemen tertemiz oluyor. Sallanabilir olursa sana avantaj olur. Bebeği beşiğe koyunca bazen cin gibi açıyor gözlerini tık tık bi iki sallamak gerekiyor . Benimki bin yan cepleri gözleri falan var çok işime yaradı çok kullandım. Daha ne olsun :-)

Canım iç genişliği 2 yaşa kadar olmalı. Zaten ufaklara bakmazsın herhalde. Alırken silinebilir kumaş olup olmadığını sor dura dura kararıyor silinebilir kumaş silinince hemen tertemiz oluyor. Sallanabilir olursa sana avantaj olur. Bebeği beşiğe koyunca bazen cin gibi açıyor gözlerini tık tık bi iki sallamak gerekiyor . Benimki bin yan cepleri gözleri falan var çok işime yaradı çok kullandım. Daha ne olsun :-)
Çok tsk ederim cvbiniz için çok küçük bakmiorum ztn.. tayinci olunca mecburen park yatak almak zorunda hissediorum kendimi dediklerinizi dikkate alacam :)

Çok tsk ederim cvbiniz için çok küçük bakmiorum ztn.. tayinci olunca mecburen park yatak almak zorunda hissediorum kendimi dediklerinizi dikkate alacam :)
Canım bende memleketteki evimize aldım çok sık gidip uzun kalıyoruz özellikle çay sezonu. Çöl kullanışlı bişey

Canım bende memleketteki evimize aldım çok sık gidip uzun kalıyoruz özellikle çay sezonu. Çöl kullanışlı bişey
Aynen.. peki müzik kutusu falan oluo ya bu park yatak larda ole mi alsam yoksa olmasa da olur mu o biraz kafamı karıştırdı avantajı olur mu sence ?

Aynen.. peki müzik kutusu falan oluo ya bu park yatak larda ole mi alsam yoksa olmasa da olur mu o biraz kafamı karıştırdı avantajı olur mu sence ?
Bebek severse olur tabi ama sevmeyede bilir o senin tercihin olacak :-) eltim müzikli dönenceli aldı dönenceyi çıkardı o kadar gazlıydı bebek ki gözü dönence görmüyordu ağlamaktan :)

Bebek severse olur tabi ama sevmeyede bilir o senin tercihin olacak :-) eltim müzikli dönenceli aldı dönenceyi çıkardı o kadar gazlıydı bebek ki gözü dönence görmüyordu ağlamaktan :)
:))doğru diosun yaa benimde düşüncem belki müzik sesini duyarak uyur 6 7 aylıkken falan olduğunda evim çok sessiz tek olunca ses olsun istiorum açıkçası bakalım zaman gösterecek dediğin gibi sevmeyede bilir :)

:))doğru diosun yaa benimde düşüncem belki müzik sesini duyarak uyur 6 7 aylıkken falan olduğunda evim çok sessiz tek olunca ses olsun istiorum açıkçası bakalım zaman gösterecek dediğin gibi sevmeyede bilir :)
O bebeğinin alışkanlığına bağlı olacak bi durum. Benim kızım su sesinde uyuyor hala. Baştan beri öyle alıştı . Dönencesi var ama onla oynamaktan uyumuyor :))

Ben de park yatak edindim. Temmuzda kizim dogucak ve kullanicaz insallah. Muzikli ve titresim aparati var. Gaz konusunda iyi geliyormus titresim durumu.

Ben de park yatak edindim. Temmuzda kizim dogucak ve kullanicaz insallah. Muzikli ve titresim aparati var. Gaz konusunda iyi geliyormus titresim durumu.
Benim de kızım inş temmuz sonu gibi gelecek :) hangi marka aldınız acaba ne kadara aldınız ?

Aa cok yakinmis dogumlarimiz :) joie marka aldim. Alt degistirme ve ana kucagi ile birlikte olan var ustune takilan. E bebekten aldim indirimdeydi 600 liraya gelmisti sanirim .
Aynen :) hayırlı olsun cnm bende baby2go markalı besiklere bakiodum dur hatta beğendigim var onun resmini atayım

20170405_223923.webp

Evett ama bitek bu rengi vardi. Diger esyalarni canli yapip bunu kaynaticaz arada :))
Yani perdesi halisi nevresimle rengini bi nebze arada kaynatabilirsin :)) inş sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım da önemli olan o bence... ilk bebek mi ?

https://www.e-toker.com/elele-sleep-play-plus-70-x-110-oyun-parki-pembeBiz de eşimle o kadar çok park yatak baktık ki.E bebek,civil ve jokere karar vermeden girmeme kararı almıştık.Kumaşı nasıl sallanıyor mu,fermuarlı çıkış penceresi var mı diye baka baka en son bir risk elele sleep and play plus park yatak aldık 70*110 ölçülerinde.Dönencesi var titreşimli sallanıyor

Back
X