- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Bel boşluğu için aklıma bir şeyler geliyor ama ayakkabı kısmına değinemeyeceğim ne yazık ki
Bel boşluğu fazla ise elbiseye kuşak tarzı hafif büzgülü bir detay verdirsen bende de bel boşluğu fazlaydı abiyeme öyle bi detay istemiştim
Bir ayağım 35, bir ayağım 36,5
Bariz şekil bozukluğu var. Ayakkabılar ayağımdan çıkıyor.
Tek bant giyiyorum genellikle. Onlar güzel gösteriyor. 36alıyorum. Biri biraz sıkıyor. Diğeri de bağcıklı yerden sıktırıyorum tam oluyor
Ayakkabılar da çok şık oluyor
Bel boşluğu süper ya, kullan bence
Evet olur gibi geliyor bana da bunu terzine de danışırsın bir de profesyonel bir cevap almış olurdu hem ama benim kafama yattıEvet canım bak foto ekledım bel kısmında kemer tarzı bişe var onun arkasında da bağlamalı kuşak olurda bel kısmını kapatır diye düşünüyorum
O elbiseye fazla spor kalmaz mı ?ayakkabıda böle bişe olurmuki
Evet olur gibi geliyor bana da bunu terzine de danışırsın bir de profesyonel bir cevap almış olurdu hem ama benim kafama yattı
O elbiseye fazla spor kalmaz mı ?
Rica ederim umarım istediğin gibi bir elbise çıkar ortaya :))bu hafta içi terzi ile konuşcam ama öncesinde ben net bişelerle karşısına çıkmak istedim :) Çok saol canım
Abiyenin altına mı?yorum olarak ayakkabı görseli ekledim canım sence olurmu o elbisenin altına abes kaçarmı
Platform da mı giyemezsin en kötü ihtimalle?Kalırmıkıbaşka bişe bulamıyorum simli falan ya kuzenim dedi zaten elbise çok uzun olcağı için sadce ön burun kısmı gözükür :S ama dediğim gibi ben hiç giymediğim için neyle karşılaşırım bilmiyorum
Abiyenin altına mı?
Dünyanın en rüküş kadını olmaya aday mısın tatlım?
Sakın giyme onu. Bak ben kendi ayakkabımı yükleyeceğim şimdi. Onlardan giy.
Ayakkabı numaran kaç?
Platform da mı giyemezsin en kötü ihtimalle?
o gösterdiğin ayakkabı tam bir vasat.
abiyeni de heba etme böyle bir ayakkabıyla tamamlayıp.
yürüyüşünü dansını engelleycekse zaten hiç topuklu giyme . ha ben gidicem sadece oturup gelcem diyosan o ayrı. altına şık bir babet daha iyi olur bu gösterdiğin ayakkabıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?