- Konu Sahibi anyonkatyon
selam kızlar 1 hafta önce yürüyüş yaparken bi çocukla tanıştık çocuk gayet hoş bi çocuk tamda hayalimdeki gibiydi yani neyse geldi o konuşmaya başladı filan neyse telefon numaralarımızı filan aldık neyse ertesi gün ben çağırdım yürüyüşe oda geldi herşey güzel hoş eve geldik telefonda filan mesajlaşıyoruz herşey güzel hoş sonra bu mesaj atmamamya başladı atsa bile soğuk soğuk cevaplar böyle bende noluyor niye söyle soğuk mesajlar atıyosun filan dedim oda saçmalama sadece biraz canım sıkkın filan oldu bende anlat istersen dinlerim falan filan dedim iyi gelecekse bişeyler yapabiliriz dışarda falan filan dedim oda teşekkür ederim tarzı bişi yazdı şimdi 3 gündür mesajlaşmıyoruz hiç bide en son görüştüğümüzde ee ne zmaan buluşçaz bida filan demişti 2 sefer filan çağırdım bunu gelmedide hiç bu napmaya çalışıyo anlam veremiyorum çok kaptırmadım kendimi ama bi 2 ay önce fal baktırmıştık falcı kadın tarih vernişti biriyle tanışacaksın gibi ve verdiği tarihtede tanışınca ister istemez acaba oldum