• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Eşimle evlilik yıl dönümü hikayemi biliyosunuz dün beni annemlere bıraktı sonrada whatsaaptan beni ne zaman alırsın yazdım belli olmaz büyük bi sıkıntı var ararim yazdı saat 6 ti gibi ondan sonra ne aradı ne mesaj attı şu saat oldu ses yok Bende konuşmadığım için aramadım genelde bu saatlere kadar uyur ama hic aramadı ve merak ettim ne oldu diye sizce kendisi arayana kadar bekleyeyim mı ha bu arada geçen bo kız arkadaşına taktik veriyordu erkek arkadaşını arama sorma o eşek gibi geri döner sana kaçan kovalanır hesabı gibi dedi bende bi güne kadar hep aradım ne oldu merak ettim diye sizce umursamayıp kendi mı geri çekmenin zamanı geldi mı

Taktik mi veriyodu arama sorma diye
Guzin abla gibi koca :D
Bi de evlilik yil donumunde sizi annenize mi birakti :oha:

Dun aksam mi almasi gerekiyordu sizi?
Ve dun evlilik yildonumunuzdu ole mi?
Aramayin yazmayin
Yapin kahvenizi keyfinize bakin.
işte bi sıkıntı var dedi kavgacıda bi tip ya bir şey olduysa hiç arayıp sormuyor derler annesigil falan işte bi şey olup olmadığını bilsem

Eşimle evlilik yıl dönümü hikayemi biliyosunuz dün beni annemlere bıraktı sonrada whatsaaptan beni ne zaman alırsın yazdım belli olmaz büyük bi sıkıntı var ararim yazdı saat 6 ti gibi ondan sonra ne aradı ne mesaj attı şu saat oldu ses yok Bende konuşmadığım için aramadım genelde bu saatlere kadar uyur ama hic aramadı ve merak ettim ne oldu diye sizce kendisi arayana kadar bekleyeyim mı ha bu arada geçen bi kız arkadaşına taktik veriyordu erkek arkadaşını arama sorma o eşek gibi geri döner sana kaçan kovalanır hesabı gibi dedi bende bu güne kadar hep aradım ne oldu merak ettim diye acaba bu dilden mi anliyor sizce umursamayıp kendi mı geri çekmenin zamanı geldi mı bi fikir verin

Önceki konunuzu bilmiyorum
Eşinizden birgünden beri iletişiminiz yok
Sizi annenize bıraktı
Sebep ne peki ?
Büyük sıkıntı neymiş ?

işte bi sıkıntı var dedi kavgacıda bi tip ya bir şey olduysa hiç arayıp sormuyor derler annesigil falan işte bi şey olup olmadığını bilsem
Sıkıntı var ne demek.ne sıkınti varsa size aciklamak zorunda.
Bak gelemeyebilirim ama bu bu oldu vs diye

kim ne derse desin derlerse de mesajı gösterirsin, arama dedi aramadım diye, bu defa da arama bakalım, zaten aranmayı da hak etmiyor, gerçketen içten merak ediyorsan bile arama, sitem ederse de eee sen dedin arama diye dersin

kim ne derse desin derlerse de mesajı gösterirsin, arama dedi aramadım diye, bu defa da arama bakalım, zaten aranmayı da hak etmiyor, gerçketen içten merak ediyorsan bile arama, sitem ederse de eee sen dedin arama diye dersin
dmi aynen işte benim aptallığım hep böyleyim hiç umursamaz olamadım cok değer verdiğim içinde ben değeriz oldum artıkta byle yapıcam

işte öyle açıklama yapan bi adam değil şımarığın teki ben aradığım zaman kapat şim var ararım diyor aramıyor
O zaman sende arama simdi.
Madem hala gelip seni almayi yada arayip aciklama yapmayi dusunmedi.
Birak bakalim.ne zaman ararsa arasin.
Gayet rahat vr merak etmemis gibi davran

O zaman sende arama simdi.
Madem hala gelip seni almayi yada arayip aciklama yapmayi dusunmedi.
Birak bakalim.ne zaman ararsa arasin.
Gayet rahat vr merak etmemis gibi davran
aynen aramıycam akşam üstü aradı görüntülü ben biraz geç açtım niye geç açtın dedi işim varı dedim geride çocuklarla konuştu kapattı benimlehiç konuşmadı bende kapattım ne kadar ilgisiz sorumsuz ya deli ediyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X