Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Dygmatrac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
51
16
3
38
Arkadaslar ben iki buçuk yıllık evliyim bebeğim olmadı iki ay Klomen ve çatlama iğnesi yapıldı geçen ay ara verdim tedaviye ve hamile olduğumu öğrendim değerim 36 di geçen salı bugun doktora gittim 161 küsür çıktı doktor haftaya tekrar gel değerin yukselmis 4 5 kat ama 200 lerde olsa çok ii derdim haftaya gel kese oluşmuştu bakalim dedi.Ben adetime yakın hamile kaldığimi düşünüyorum benim durumumu yaşayan varmi

oncelikle hayirli olsun. keske dr un bir progestan verseydi bebegin tutunmasina yardimci olurdu. bu tarz durumlarda genelde verir dr lar. insallah sag saglim kucagina alirsin.

oncelikle hayirli olsun. keske dr un bir progestan verseydi bebegin tutunmasina yardimci olurdu. bu tarz durumlarda genelde verir dr lar. insallah sag saglim kucagina alirsin.
Canım çok tskler perşembe gittiğimde 286.5 olmuştu progesteron verdi günde 3 defa cuma tekrar gidicem bakalim insana zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…