Kizlar Gebelik Boyunca Aşerme Oldumu?

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
Kizlar Benim Hiç Canim Bişeyler Olsada Yesem Dediğim Olmadi Yani Aşermem Olmadi Merak Ettim Sizlerde Aşerme Olayi Oldumu Ben Gercek Bişey Olduguna Pek Inanmiyorum Belki Kişiseldir. Bazi Annelerde Oluyodur? Bazilarda Olmuyordur?

Siz Aşerdinizmi? Aşerdiyseniz Ne Caniniz Istedi?

benım canım yogurtu herseyı aserdııı

halada ıstıyor

yogurtlu mantı .makarna gıbı ama kılodan sebep yemıyorum

Kibela Demekki Gercekmiş. Korkmaya Kilo Almaktan Hem Yogurt Okadar Kilo Yapmazki Ya Ben Abartiyomuyum Bilmiyorum Ama Gece Lavaboya Kalktigimda Acayip Aç Hissediyorum çok Acikiyorum Ve Bebişte Kipir Kipir Sanki Oda Istiyo :) (yemek) Mutlaka Bişi Yemek Zorunda Kaliyorum.

yogurdu tek basına degıll
mantıyla makarnayla ıstıyorum canımmm

suan mantı olsam kocaman bır tabak yerdım

kızlar benimde canım açma mantı ve zeytinyalı yaprak sarma ve balık istiyo ve ben bunların hiç birii yapamıyorum anneeeeee nerdesinnnnnnnnn:(

Of of bu seker benden gitmedigi surece asermem durmicak ve sadece aserdigimle kalicam senağlama

Of of bu seker benden gitmedigi surece asermem durmicak ve sadece aserdigimle kalicam senağlama

CANIM YA SANA ÇOOK ÜZÜLÜYORUM KEŞKE ÇARESİ OLABİLSE ŞEKERİN ASLINDA DİYET ŞEYLER VAR ÇİKOLATALAR PASTALAR FALAN VAR GERCE BİLMİYORUM BU TÜR ŞEYLERMİ CANIN İSTİYO ONLARDAN DR DANIŞIP AZ Bİ MİKTARDA TÜKEDEBİLİRSİN. AZ MİKTARDA DİYET ÜRÜNLERDEN TÜKETİRSEN BİŞİ OLMAZ HERHALDE ...

Benim canım ne zamadır çiğköfte çekiyor :) Ama zararlı olur diye sabrediyorum.
Sarma,ilginçtir tere,lahmacun,çilek , limon başlarda canımın çektiği şeyler.
Şu ekşi işi tuttu mu sizlerde.Ben hakkaten bi süre baya limon yedim tuzlayıp:)
Ha canım tatlı çekmedi mi onu da çekti.Artık da çekemez zaten,bende de şeker çıktı:(

bende tatlıya çok aşerdim rüyamda yersem canım istemiyor ama tam yiyeceğim sırada kaybolursa işte o zaman ertesi gün mutlaka yemeliyim.hamileliğimin ilk aylarda burnuma mis gibi pamuk helvası kokmuştu hiç unutmuyorum...

OOOOOOO Benim saymakla bitmez herhalde öncelikle çiğ köfte ben yedim valla hala dışarı çıktığımda yana yana etsiz olan şişirme çiğ köfte ararız artık satanlara soruyoruz gerçekten etsiz mi diye, napıyım ya doğumdan sonra gaz probleminden dolayı uzun bir süre hiç yiyemicem. Lahmacun, kebap türlerine çok düştüm normalde pek fazla sevmezdim. Hiç ekşi sevmezdim tükettiğim limonun haddi hesabı yok. Tatlı çok severdim hiç canım istemedi doğru dürüst tatlı tüketmedim. Sadece bir kere irmik helvası çekti canım gece kalkıp yaptım ama hiç yiyemedim yaptıktan sonra canım istemedi.

OOOOOOO Benim saymakla bitmez herhalde öncelikle çiğ köfte ben yedim valla hala dışarı çıktığımda yana yana etsiz olan şişirme çiğ köfte ararız artık satanlara soruyoruz gerçekten etsiz mi diye, napıyım ya doğumdan sonra gaz probleminden dolayı uzun bir süre hiç yiyemicem. Lahmacun, kebap türlerine çok düştüm normalde pek fazla sevmezdim. Hiç ekşi sevmezdim tükettiğim limonun haddi hesabı yok. Tatlı çok severdim hiç canım istemedi doğru dürüst tatlı tüketmedim. Sadece bir kere irmik helvası çekti canım gece kalkıp yaptım ama hiç yiyemedim yaptıktan sonra canım istemedi.

Kizlar bende de aşerme olmadi, özellikle canim birsey çekmedi, ama ekşi şeyleri yemeyi zaten cok severdim, hala da cok seviyorum, ekşi kivi, portakal gibi, mandalina gibi....O kadar cok kivi yedim ki bu sene...Kayinbederin kivi bahçesi var, kasalarca geldi, hepsini de tukettim...:)

bende olmadık şeyler isteidm .ilk başlarda böğrülce turşusu diye tutturdum.burdada satılmaz böğrülce.kızılcık istedi.tatlı çok seviyordum.şimdide çok istiyorum tatlı ama yok yiyemiyorum.şekerim çıktığı için içim gidiyor tatlılara ama yiyemiyorum:(

CANIM YA SANA ÇOOK ÜZÜLÜYORUM KEŞKE ÇARESİ OLABİLSE ŞEKERİN ASLINDA DİYET ŞEYLER VAR ÇİKOLATALAR PASTALAR FALAN VAR GERCE BİLMİYORUM BU TÜR ŞEYLERMİ CANIN İSTİYO ONLARDAN DR DANIŞIP AZ Bİ MİKTARDA TÜKEDEBİLİRSİN. AZ MİKTARDA DİYET ÜRÜNLERDEN TÜKETİRSEN BİŞİ OLMAZ HERHALDE ...

Canim benim diyetimde sadece tatli seylerden kacmak yok mubarek hersey en basit beyaz ekmek yiyemiyorum hamur isleri yiyemiyorum pirinc pilavi yiyemiyorum kuru fasulye yani anliyacagin sadece sebze bulgur turu ve et balikla besleniyorum.Tatli seylere gelince cikolatayi sadece koklasam yetiyo cok duskun degildim ama sekerli seyleri gorunce icim gidiyo.Kisacasi suan acinacak haldeyim ama Allah baska dert vermesin.Bu gecici sonucta kizim icin katlaniyorum varsin olsun yemem gider :)

Bu arada beni dusundugun icin cok tesekkur ederim canim tavsiyelerin icinde cok sagol
:1hug:

anniş adayı ve zelişcik daha doğrusu şeker problemi olan herkese ALLAH kolaylık versin başka dert hastalık vermeden bebişlerinizi kuçaklaranıza almayı nasip etsin İNŞALLAH...a.s.

anniş adayı ve zelişcik daha doğrusu şeker problemi olan herkese ALLAH kolaylık versin başka dert hastalık vermeden bebişlerinizi kuçaklaranıza almayı nasip etsin İNŞALLAH...a.s.

Amin canim cumlemize insallahhh.. Azda kaldi bu arada ben korkmaya basladim kizlarrrr :1ninca::bbo::1shok:fisfisfis

Back
X