Kızlar gebelik

Kızlar bugün adet günüm nolur bana dua edin olmayayım hamile olduğumu öğreneyim kimin duası kabul olur bilinmez
Rabbim sanada Banada nasip eder inşallah bende test yapacağım öğleden sonra içim kıpır kıpır hafif bulantım var bide geceden beridir bi baş daönmesi gibi bi tuhaflık var bakalım

Kızlar bugün adet günüm nolur bana dua edin olmayayım hamile olduğumu öğreneyim kimin duası kabul olur bilinmez
Hamileyim , hamile olduğumu adet kanaması gibi bir kanamayla öğrendim. İnşallah güzel haberlerinizi alırız inşallah sağlıklı bir sekilde hamilesindir aminnnn

Bugün benimde regl günüm inşallah güzel haberler alırız Allah biz dahil isteyen her kese nasib etsin

Hamileyim , hamile olduğumu adet kanaması gibi bir kanamayla öğrendim. İnşallah güzel haberlerinizi alırız inşallah sağlıklı bir sekilde hamilesindir aminnnn
Allah razı olsun canım şimdiye kadar beyaz akıntım vardı bugün şeffaf akıntım var ama hala adet olmadım

İnşallah bu ay çok Cook guzel haberler alırsınız bu arada göğüs hassasiyeti var mi
Hayır yok şişkinlik var ama hep oluyor sadece bi kaç gün önce biraz sizlayip durmuştu birde ayağa kalktığımda kasigima birden ağrı girmişti iki üç defa bugün de ağzıma acı su geliyor artık bı bağlantısı varmı bilmiyorum

İnşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…