S sibelslan Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 58 13 8 24 Dün 18:17 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #41 pembesekerimm .!.: 2-3 gün gecikin direkt kan verin isterseniz. hemşire arkadaşlarıma göre muhtemelen benim adetim daha geçmemiş çok başında öğrenmişim Genişletmek için tıkla... Bakalım inşallah gecikir de ben zaten adet tarihimw göre kontrol için randevu almıştım umarım gittiğimde hamile olduğumu öğrenirim
pembesekerimm .!.: 2-3 gün gecikin direkt kan verin isterseniz. hemşire arkadaşlarıma göre muhtemelen benim adetim daha geçmemiş çok başında öğrenmişim Genişletmek için tıkla... Bakalım inşallah gecikir de ben zaten adet tarihimw göre kontrol için randevu almıştım umarım gittiğimde hamile olduğumu öğrenirim
P pembesekerimm Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2024 147 69 18 Dün 18:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #42 sibelslan .!.: Bakalım inşallah gecikir de ben zaten adet tarihimw göre kontrol için randevu almıştım umarım gittiğimde hamile olduğumu öğrenirim Genişletmek için tıkla... inşallah lütfen bize de haber verin
sibelslan .!.: Bakalım inşallah gecikir de ben zaten adet tarihimw göre kontrol için randevu almıştım umarım gittiğimde hamile olduğumu öğrenirim Genişletmek için tıkla... inşallah lütfen bize de haber verin
G Gokcen5o Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 1.243 317 123 27 Dün 18:31 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #43 pembesekerimm .!.: 2-3 gün gecikin direkt kan verin isterseniz. hemşire arkadaşlarıma göre muhtemelen benim adetim daha geçmemiş çok başında öğrenmişim Genişletmek için tıkla... Tamam bekleyeceğim
pembesekerimm .!.: 2-3 gün gecikin direkt kan verin isterseniz. hemşire arkadaşlarıma göre muhtemelen benim adetim daha geçmemiş çok başında öğrenmişim Genişletmek için tıkla... Tamam bekleyeceğim
S sibelslan Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 58 13 8 24 Dün 21:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #44 pembesekerimm .!.: inşallah lütfen bize de haber verin Genişletmek için tıkla... Veririm canm hala adet olmadım belim sol taraftan tutuldu çok ağrıyor hareket edemiyorum . Birde gazım var.
pembesekerimm .!.: inşallah lütfen bize de haber verin Genişletmek için tıkla... Veririm canm hala adet olmadım belim sol taraftan tutuldu çok ağrıyor hareket edemiyorum . Birde gazım var.
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 894 204 33 Dün 21:26 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #45 Naptınız
S sibelslan Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 58 13 8 24 Dün 22:27 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #46 peylul .!.: Naptınız Genişletmek için tıkla... Ben adet olmadım belim çok ağrıyor sol taraftan tutuldu gibi sol kasığıma ağrısı vuruyor
peylul .!.: Naptınız Genişletmek için tıkla... Ben adet olmadım belim çok ağrıyor sol taraftan tutuldu gibi sol kasığıma ağrısı vuruyor
V velinimet Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 73 16 3 29 Dün 22:31 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #47 pembesekerimm .!.: ben bu şekilde öğrendim akşam test verdim 71 çıktı Genişletmek için tıkla... Testinizin adı nedir
pembesekerimm .!.: ben bu şekilde öğrendim akşam test verdim 71 çıktı Genişletmek için tıkla... Testinizin adı nedir
P pembesekerimm Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2024 147 69 18 Bugün 02:49 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #48 velinimet .!.: Testinizin adı nedir Genişletmek için tıkla... laboquick awox ve prodoctor kullandım
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 894 204 33 Bugün 09:45 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #49 sibelslan .!.: Ben adet olmadım belim çok ağrıyor sol taraftan tutuldu gibi sol kasığıma ağrısı vuruyor Genişletmek için tıkla... Test yapın bence
sibelslan .!.: Ben adet olmadım belim çok ağrıyor sol taraftan tutuldu gibi sol kasığıma ağrısı vuruyor Genişletmek için tıkla... Test yapın bence
S sibelslan Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 58 13 8 24 Bugün 11:44 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #50 peylul .!.: Test yapın bence Genişletmek için tıkla... az önce şiddetli ağrıyla adet oldum gerçekten bütün ümidimi kaybettim artık
peylul .!.: Test yapın bence Genişletmek için tıkla... az önce şiddetli ağrıyla adet oldum gerçekten bütün ümidimi kaybettim artık
V velinimet Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 73 16 3 29 Bugün 13:04 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelslan #51 pembesekerimm .!.: laboquick awox ve prodoctor kullandım Genişletmek için tıkla... Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı tüm isteyenlere içinde bende
pembesekerimm .!.: laboquick awox ve prodoctor kullandım Genişletmek için tıkla... Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı tüm isteyenlere içinde bende