inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatlı evlat nasip etsinİnşallah canım hamilesin duan kabul olur inşallah rabbim sanada inşallah hayırlı bir evlat kolay bir doğum nasip eder
Amininşallah Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatlı evlat nasip etsin
Çok isterim sizden de aynı şekilde güzel haberler almayı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım hamilesin duan kabul olur inşallah rabbim sanada inşallah hayırlı bir evlat kolay bir doğum nasip eder
Test yaptin mi cnmRabbim sanada Banada nasip eder inşallah bende test yapacağım öğleden sonra içim kıpır kıpır hafif bulantım var bide geceden beridir bi baş daönmesi gibi bi tuhaflık var bakalım
Yaptım negatif artık düşünmem gebelik nasipte yokmuşTest yaptin mi cnm
Ama regline daha varsa çıkmayabilir testte yinede hayırlısı olsunYaptım negatif artık düşünmem gebelik nasipte yokmuş
Bu günle 4 5 gün varAma regline daha varsa çıkmayabilir testte yinede hayırlısı olsun
Daha erken canım umudunu kesme çoğu kişide çıkmıyor inşallah vardırBu günle 4 5 gün var
İnşallahDaha erken canım umudunu kesme çoğu kişide çıkmıyor inşallah vardır
diğer konuşmadan hatırlıyorum sizi. ben pazartesi test yaptığımda negatifti. dün yaptığımda silikle öğrendim. regliniz yaklaştıkça testi tekrarlayın hemen umudunuzu kesmeyinBu günle 4 5 gün vardi
Regl olmazsam tekrar edeceğim inşalalh mucize olurdiğer konuşmadan hatırlıyorum sizi. ben pazartesi test yaptığımda negatifti. dün yaptığımda silikle öğrendim. regliniz yaklaştıkça testi tekrarlayın hemen umudunuzu kesmeyin
diğer konuşmadan hatırlıyorum sizi. ben pazartesi test yaptığımda negatifti. dün yaptığımda silikle öğrendim. regliniz yaklaştıkça testi tekrarlayın hemen umudunuzu kesmeyin
Sizin testleriniz nasıldı peki görselleri var mıdiğer konuşmadan hatırlıyorum sizi. ben pazartesi test yaptığımda negatifti. dün yaptığımda silikle öğrendim. regliniz yaklaştıkça testi tekrarlayın hemen umudunuzu kesmeyin
Sizin testleriniz nasıldı peki görselleri var mı
Sizin baya belliymişben bu şekilde öğrendim akşam test verdim 71 çıktı
Sizin belirtinleriniz nelerdi kaç gün gecikme olduben bu şekilde öğrendim akşam test verdim 71 çıktı
gecikmem sanırım olmadı tam olarak bat'ı bilmiyorum. bel ve kasık ağrısı özellikle sağ taraftan vuran batma hissi. mide yanması ve baş dönmesi çok oluyo nefes darlığı uyku halsizlikSizin belirtinleriniz nelerdi kaç gün gecikme oldu
Biraz erken başlamış annesini yormaya benimde midem de yanma var bugün adet günüm ama hâla birşey yokgecikmem sanırım olmadı tam olarak bat'ı bilmiyorum. bel ve kasık ağrısı özellikle sağ taraftan vuran batma hissi. mide yanması ve baş dönmesi çok oluyo nefes darlığı uyku halsizlikbu bebiş şimdiden böyleyse...
ama dediğim gibi bu testten 2 gün önce yaptığımda negatiftiSizin baya belliymiş
2-3 gün gecikin direkt kan verin isterseniz. hemşire arkadaşlarıma göre muhtemelen benim adetim daha geçmemiş çok başında öğrenmişimBiraz erken başlamış annesini yormaya benimde midem de yanma var bugün adet günüm ama hâla birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?