- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
tüüü ahlaksız
kazaaara bi kız dogurduktan beelli donuma taktıgım şifreli kemerimlen yatıyorum
valla bu sıcaklar yüzünden iç çamaşırlarımla yatıcam ama deprem falan olur Allah korusun o halde kalıveririm diye korkumdan altıma pijama üstüme askılı bişi giyiyorum,camı da açıp yatıyorum.[/QUOTdeprem her an var mesela banyoda yapma o zaman
banyo yapmak zorundayım arkadaşım,ama gece iç çamaşırlarımla yatmak gibi mecburiyetim yok.ayrıca 17 ağustos depremi de gece çok sıcakta olmuştu ve öylece sokağın ortasında kalan çok kişiyi biliyorum.yani çamaşırla yatmak gibi bi mecburiyetim yok benim o yüzden böyle yatmayı tercih ediyorum.başkası isterse çıplak yatsın,bu konu üzerine yorum yapılacak bi konu değil pek isteyen öyle yatar isteyen böyle
kocamla
Çok güldüm ya:)İşin komik tarafı ben normalde koca delisi biri değilimdir.Hatta bu seneye kadar evlenmem diyen biriydim.Bu forumda yarı şaka yarı ciddi,yazıp duruyorum.Bu forum mu kanıma girdi nedir?
sevgilimle dicem ama o zaman ikimizde ççok terliyoruz nedense:)))))))))))
ben kışın kalın polar eşofmanımı giyerim. hiç kadınsı değildir. gayet bol ve salaştır. yazın ise eşimin atletini gece yatarken giyiyiyorum. pamuk ve bol olduğu için serin tutuyo. hiçte sexi görünmüyorum. ama özenirim tabi hoş gecelikler giyenlere özenirim arada bir giyerim ama yine eski halime dönerim rahata alışmışım.
eşinizin atleti mi?bence bu seksi iç çamaşırlardan daha hoş duruyordur, kısmetse ben de ilerde deneyeyim bunu
Bazen kat kat, bazen sıfır kat... Standardım yok.
pijama mı,eşofman mı,gecelik mi,yada eşinizin istediği tarzda mı?
ananem ben nişanlıyken bana bir kaç tane gecelik vermişti sandığından uzun evliliğin sırrı yatağa ev haliyle girmemek.en azından gecelik giyin demişti.
ama ben rahat olayım diye yazın şort badiyle,kışında eşofmanla yatıyorum.sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?