Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

Çok güldüm ya:)İşin komik tarafı ben normalde koca delisi biri değilimdir.Hatta bu seneye kadar evlenmem diyen biriydim.Bu forumda yarı şaka yarı ciddi,yazıp duruyorum.Bu forum mu kanıma girdi nedir?

bende öyle değilim ama artık bakınmak lazım sağa sola di mi

walla yazın şort ve askılı çok rahat oluyor kışında eşofman benim tercihim

Yazın askılı gecelik olmazsa olmazımmm (saten olmıcak ama eşim sevmiyor) suan kityli beyazı üstümde mevcut

Kışında pijama öle kalın şeylere gelmem benn

Ay ' ın gökyüzündeki konumuna göre değişir . Başlangıç noktasında ; İnce askılı tshirt we boxer ile başlayıp ,
bitiş noktasında ; ALLAH ın yarattığını kuldan mı saklayacazla biter

ben kışın kalın polar eşofmanımı giyerim. hiç kadınsı değildir. gayet bol ve salaştır. yazın ise eşimin atletini gece yatarken giyiyiyorum. pamuk ve bol olduğu için serin tutuyo. hiçte sexi görünmüyorum. ama özenirim tabi hoş gecelikler giyenlere özenirim arada bir giyerim ama yine eski halime dönerim rahata alışmışım.

eşinizin atleti mi? bence bu seksi iç çamaşırlardan daha hoş duruyordur, kısmetse ben de ilerde deneyeyim bunu

Son düzenleme:
eşinizin atleti mi? bence bu seksi iç çamaşırlardan daha hoş duruyordur, kısmetse ben de ilerde deneyeyim bunu

ciciş ciciş dantelli satenler gibi durmuyo beline oturmuyo çuval gibi ondan sexi görünmüyo bence ama başka hatunlarda hoş durur belki

Ben gecelik giyemiyorum malesef çünkü neredeyse boynuma kadar toplanıyor ve sık sık uyanıyorum
yazın minik bir şort ve badi
kışın pamuklu pijama

ben yatarken ustle basla corap carik sabah ne giydiysem onunla yatarimsakatabiki donla buda saka tabiki pijama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…