Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

ben yaz kis farketmez sort bida askili atletle yada ipekli gecelikler le yatiyorum aslinda bende gecelikle yatmayi sevmiyorum esim zorluyor gecelikle yatmami

Ruh halime göre bazen pijama bazen de gecelik.. hmm bide eşimle kavga edip uyuyosam mutlaka gecelik giyerim :)

Esofman atlet yada tısort ama evlenince özel gün dısı değişir tabi hergün hergün esofman olmaz kii

yazın genelde mini gecelikle yatarım. ama eşim "gece her yerin açılıyor üşütüceksin" diyor yaa :)) kışın da uzun tayt atlet giyerim dar şeyler seksi dursun diye. ama eşim tayt da sevmiyo. itici geliyomuş ona. pazen pijama giyecem artık sanırım.

eşime sorarım. one isterse öyle yatarım))

:))) aklıma geldi. balayına gideceğiz. valiz hazırlıyoruz. eşime geceliklerimden hangilerini alayım dedim. sonuçta
1gün olmıuş evleneli yeni yani:)) "amann bana ne soruyon ne alırsan al" demişti.

1günlük evliyken bunu dedi şimdi her gece sorsam ne giyem diye ne der acaba :))

Saten geceliklerim var giymeyi çok seviyorum.Hatta dün akşam saten mini şortumla yattım :))))

evliliğin ilk günleri geceliğe ihtiyaç oluyor muki))

ilk zamanlar ne giysen seksi gelir zaten o yüzden takmamıştır

Bütün yorumlar çok hoş valla gecelikle yatanlara gıpta ettim doğrusu ben evliliğin ilk zamanlarında bi iki giydim de uyandığımda kafama çıkıyordu bir şekilde Şimdi de eşimin xxl tişörtleriyle kocaman şortlarla falan yatıyorum çok da rahatım bir durum olursa ayrıntılara gerek kalmıyor zaten o koskoca pijama da çıkıp gidiyor gecelik de

Açıkçası yatakta bende bol tişört ve şort tercih ediyorum..

Kime ne benim ne giydigimden. Bu konu hala neden kapatilmamis anlamadim. Mahrem konular bunlar...
Niye üstüne alındınki ? Konuyu h2oh2o gece neyle yatıyorsun diye açmamış ,genel konusmus gayet normak kız kızayız . Sewmiyorsan böyle konulara yazma saygı duy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…