- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.201
Kuzuuuum geldim babannem huzurevinde kalıyor alzehmr hastası onu ziyarete gittik ordan bebişe biraz kıyafet bakim dedm hç bşy yok ya iki tane atlet zar zor buldm koskoca h&m deAysun yoook merve yoook nerdeler ki
Off baklava mıiyi yapmışsın valla ben olsam biraz daha çalardım içinden.
Senin de dünkü menü bi acayip olmuş harbiden
Kuzuumm babannemi görmeye gttk huzurevine ordan bebişe kıyafet baktık geldik şimdi eşim salı günleri izinli biraz kayıp oluyorum
Götürün baklavaları tatlıları,Ben de dün akşam 1 dilim baklava yedim kankaama hiç tatlı yemedik antepte getirdiklerimde evde durmıycaktı erkek arkadaşıma vericektim bir tanecik çaldım içinden
Olsun kanka oluyo arada böyle dengesizlikler,takma kafana :)Sorma yaa gece sahura kalkınca sabah da regl olunca sahurdan dolayı toktum kahvaltı yapamadım acıktıkça muz ceviz yedim akşam da gittim bi dilim baklava yedim yani karışık duygular içindeydim dün
Götürün baklavaları tatlıları,
Allahtan tatlı sevmiyorum sevseydim bi bukadar daha olurmuşum demekki
Lokurumm oh baklava yemiş ya bende sahurda iki çatal mantı yedm süt yoktu bebiş hiç uyumadı yemek zorunda kaldım yahu ama azıcıkSorma yaa gece sahura kalkınca sabah da regl olunca sahurdan dolayı toktum kahvaltı yapamadım acıktıkça muz ceviz yedim akşam da gittim bi dilim baklava yedim yani karışık duygular içindeydim dün
Hoşgeldin Mervecim. Babaannen için üzüldüm cnm kıyamıyorum ben böyle tontiş teyzelere yaaKuzuuuum geldim babannem huzurevinde kalıyor alzehmr hastası onu ziyarete gittik ordan bebişe biraz kıyafet bakim dedm hç bşy yok ya iki tane atlet zar zor buldm koskoca h&m de
Evet başka bir dr a gitcem artık başka yapacak birşey yok
Uğraş uğraş değişmiyo çok sinirleniyorum valla yaaa
Daha önce yine böyle bi beslenme tarzıyla 2,5 ayda 78 den 62 ye inmiştim 23-24 yaşlarında, şimdikini de yaşa bağlıyodum ama yok başka bi sorun var sanki
Olsun kanka oluyo arada böyle dengesizlikler,takma kafana :)
Bu arada instagramda etiketlendiğin fotoyu gördüm,acayip fark etmiş ya o yüzün filan nasıl değişmiş öyle maşallahh
Evet canım ama evde bakılması mümkün olmadığında mecburi 3 yıldır orda ama güzel bakılıyor Allahtan o yönden içimiz rahat sürekli doktor var başlarında arkadaş var yalnız değil en azındanHoşgeldin Mervecim. Babaannen için üzüldüm cnm kıyamıyorum ben böyle tontiş teyzelere yaaKeşke hiç rahatsız olmasalar da hel bizle olsalar
Kuzuumm babannemi görmeye gttk huzurevine ordan bebişe kıyafet baktık geldik şimdi eşim salı günleri izinli biraz kayıp oluyorum
Ben sadece 1 foto gördün kanka ya kim etiketlemişti seniBak etiketleyen arkadaşın sayfasına gir orda lacivertli olduğum var L ile başlayan bişeyler yiyoruzorda daha da belli valla yüzüm yine yuvarlak ama topaçmışım önceden
Tabi cnm en iyi nasıl bakılıcaksa orda olması lazım. Kıyamam minnoş teyzeye yaa rahat etsin yeterEvet canım ama evde bakılması mümkün olmadığında mecburi 3 yıldır orda ama güzel bakılıyor Allahtan o yönden içimiz rahat sürekli doktor var başlarında arkadaş var yalnız değil en azından
Sağ ol bitanem evet hiç tanımıyor bizi ama yinede mutlu oluyortatlım cok gecmıs olsun ıyı yapdınız zıyaret ıyıdır.
Evet bebeğim napcaz Rabbim yardım etsin hastalara valla zorTabi cnm en iyi nasıl bakılıcaksa orda olması lazım. Kıyamam minnoş teyzeye yaa rahat etsin yeter
Ahaaa gördüm kanka. Her türlü belli yani aradaki fark. Bu arada o L ne öyle maşallahh çok küçükmüşBak etiketleyen arkadaşın sayfasına gir orda lacivertli olduğum var L ile başlayan bişeyler yiyoruzorda daha da belli valla yüzüm yine yuvarlak ama topaçmışım önceden
Eneeee doğum günün kutlu olsun canımBu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
Aynı gün doğmuşsunuz hee benim kuzularlaBu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?