Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydinlarrr

Iftar menum
1 kepce corba
1 dolma
1.5 tavuk
Salata
Yogurt

Ara yesilcay yarim muz kiraz

Sahur menum

Kepenk ekmegine tost
Salatalik
1 yumurta
3 ceviz
2 hurma ve süt
Bol bol su ☺
Günaydın canım menü güzel olmuş :) ben de sahurda 2 kepçe çorbanın içine 1 dl ekmeğin kabuklarını doğradım sadece. Hiç aç değildim yahu :)

Günaydın canım menü güzel olmuş :) ben de sahurda 2 kepçe çorbanın içine 1 dl ekmeğin kabuklarını doğradım sadece. Hiç aç değildim yahu :)

senın menuyude okudum aksam menu ıyı pastada dogum gununde ah su kola olmasa harıka olcakdı

ıyı yaptın sahura aksam yıyınce ınsan ıstemıyor hafıf gecırmıssn

senın menuyude okudum aksam menu ıyı pastada dogum gununde ah su kola olmasa harıka olcakdı

ıyı yaptın sahura aksam yıyınce ınsan ıstemıyor hafıf gecırmıssn
Ya valla kola evet ya olmasa iyiydi. Eşim almıştı pzts günü de daha bitmedi :) içi yanmış herhalde garibimin napiyim :) pasta da kalındı bayağı benim,onu yiyince tıkandım zaten maşallahı vardı

Ya valla kola evet ya olmasa iyiydi. Eşim almıştı pzts günü de daha bitmedi :) içi yanmış herhalde garibimin napiyim :) pasta da kalındı bayağı benim,onu yiyince tıkandım zaten maşallahı vardı

pastadan kalorı al kola bos yanı dogru asıl raamzanda ınsann ıcı yanıyor ve malesef ıstıyoruz ya ama olsun bundan snra daha hafıf gecersn
olsun dogum gunu pastan kalmasaydı bu aksamda yoksa yenır

pastadan kalorı al kola bos yanı dogru asıl raamzanda ınsann ıcı yanıyor ve malesef ıstıyoruz ya ama olsun bundan snra daha hafıf gecersn
olsun dogum gunu pastan kalmasaydı bu aksamda yoksa yenır
Kız kalmaz mı hiç pasta duruyo valla dolapta :) eşim yer,ben de çatal ucuyla tırtıklarım valla bilemicem şimdi :)
Akşam için yemek önerisi arıyorum ne yapsam yaa :/

Kız kalmaz mı hiç pasta duruyo valla dolapta :) eşim yer,ben de çatal ucuyla tırtıklarım valla bilemicem şimdi :)

aynen ole yaparsın tatlım
aksam ıcın mı kızlar gelsn bakalım ne dıcekler ben hazıer yıyınce

Günaydın bebiklerim ben geldim
dün şirkette Elektrik yoktu sabah geldim 1 saat durdum patronum kızım sen çok çalıştın eve git dedi gittim
Kızçemle vakit geçirdim o yüzden size de yazamadım. Oruç zaten yok 3 gündür herşeyi yiyorum hamurişine kadar ama belli ölçülerde.. Bugün gene tamamen elime alıcam kontrolü.

Şimdk yazılanlara bi göz gezdireyim

Canım günaydn bn dün akşm tavuk pirzola kızartttm biraz tavada sonra bi borcama iki soğan salçalı su kimyon karabiberle beraber fırına attım hem çok kolay hem de lezzetli

Kankalar ben dün akşam biraz geç kaldm kayınvalidemler yemekteydi yememek ayıp olurdu mecbur bekledim yemek için 9 a 10 kala işte yedm 4 kşk taze fasulye 2 çatal haşlanmış patatesli yoğurt bi küçük parça pide maalesef 3 tatlı kaşığı dondurma sonra sütüm olmadığı için eti form 3 adet yoğurt limon pul biber ve gece yeşilçay içtim kızlar

Hoş geldiiin kuzum tartıya az kaldı

Canım günaydn bn dün akşm tavuk pirzola kızartttm biraz tavada sonra bi borcama iki soğan salçalı su kimyon karabiberle beraber fırına attım hem çok kolay hem de lezzetli
Cnm biz de etli yemek yedik iki gündür bitmedi daha hatta var biraz daha etli türlü yemeğinden :) bakla vardı buzlukta,onu mu yapsam acaba yanına çorbayla. Ay bu yemek işi beni geriyo artık bi yerden sonra :)

Cnm gayet güzel olmuş menün hiç de fazla değil bi kere :)

İlaç kullanıcak kadar çok mu oluyo cnm ya nasıl bi ilaç kullanmaya başladın?doktor tavsiyesi mi

glifor cnm , insülin direncim var benim yeme krileriyle ancak bu ilaçla baş ediyorum
tabi dr tavsiyesi ile kullancım önce zaten pko hastasıyım ben bunu uzun üre kullanmıştım öceden
şimdi aynı şeyleri yşaynca arkadaşım eczacı tekrar başla diyince başladım

gunaydn tatlım hosgeldın merk ettık senı bak ne dusuncelı patronmus o ya bzede lazm ondan

afıyet olsunda ramazan dıe hamur ısıne mı sardın kız

Hı duymuştum gliforu. Dikkat et sen yine de cnm

he bı ara dıyetsyen bana da demısdı kullan dıe canım. bzde de seker hastası annem babam kullanıyor ama sende doktor tavsıyesıyle gene kullan.

he bı ara dıyetsyen bana da demısdı kullan dıe canım. bzde de seker hastası annem babam kullanıyor ama sende doktor tavsıyesıyle gene kullan.

dün tahlil verdimde bugün çıkıcak bakalım sonuç yüksek ihitmal yüksek çıkacak değer bel bölgmeden anlıyorum
biraz kullanayaalım en azından krizlwir önceler eve gidicne canavar çıkıyor içidmden kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…