Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bende de ınsılun dırencı yuksekdı gerkcenden tatlı cok sevıyordum bel bolgesı dedıler dogru benmde ole zayfladm dusdu tekrar yaptırdm ama hala tatlı severm ya ınsallah sennde kısa surede duser

Bebeğim yeşilçay süt kesiyor ben 1 bardak açeyim dmeiştim diyetisyen hayır çok etkili demişti bilgine..

Cnm biz de etli yemek yedik iki gündür bitmedi daha hatta var biraz daha etli türlü yemeğinden :) bakla vardı buzlukta,onu mu yapsam acaba yanına çorbayla. Ay bu yemek işi beni geriyo artık bi yerden sonra :)
Yap canım yemeğini mi sarımsaklı yoğurtlumu yapıyorsun valla yaz zaten insanın canı bişey istemiyo :)

Günaaaaydııınnn hu huuuuuu ben geldiiimm

Dün neler yedim yazıyım bari zaten canınızın isteyeceği bişey yemedim

Sabah sade neskafe yanında 2 dilim tb ekmeğine 1kk peynirli sandviç

Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği

Akşam 1 kutu lıght ton balığı 1 köz patlıcan domates ve biberle 1yk z.yağlı salata hepsinin karıştırdım güzel oldu

Sonraa yeşil çay kaç gündür alamadım o çaykurun toz yeilçayından sonunda dün poşet aldım hiç içmemektense diye anaslı acai li bi yeşil çay aldım doğadanın yeni çıkmış galiba değişiklik olsun dedim.

Sonra dambıl kol hareketleri 70 squat ve 4dk lık tabata yaptım toplam 30dk falan sürdü hepsi eve de yürümüştüm zaten reglm şiddetle devam ediyor hem erken oldu hem çok oldu bişey söktürdü ama ne

L ile başlayan yiicekler var masada gördün mü

Kızz gördüm ya onu o ne öylee tam benlik tek l değil bence o xxxl ben ondan 3 taneyi götürebilirim mesela

Aysun yoook merve yoook nerdeler ki

Özleyin arada bi anacımm

aynen ıkısıde oruc tutmuyor hane tutanlar ayakda uyuyorda bunlar nerede seyrekyagmur MerveeTunaa

Hoş geldiiin kuzum tartıya az kaldı

evet yaa ben bu hafta da vermem sanmıyorum yani

gunaydn tatlım hosgeldın merk ettık senı bak ne dusuncelı patronmus o ya bzede lazm ondan

afıyet olsunda ramazan dıe hamur ısıne mı sardın kız

İyidir kendisii benim iş hep pc ile olunca pc siz bi hiçim kuzum bilirisin sende. Ya tek dün yedim o da yarım gözleme yarısını kocama yedirdim kurtuldum ondan ama çok dengesiz beslendim beni adam edin bu hafta kızlarr

bende de ınsılun dırencı yuksekdı gerkcenden tatlı cok sevıyordum bel bolgesı dedıler dogru benmde ole zayfladm dusdu tekrar yaptırdm ama hala tatlı severm ya ınsallah sennde kısa surede duser

dehşet bir yeme istegmim oluyor eve gidince benimde tatlı değil karbonhidrat
isteğim oluyor

çaykurun burcum yeşil çayı çok güzel oluyor, güzel bir gün geçirmişsimm

hosgeldınnnnnn tatlım

masallah menun harıka herzmankı gıbı

spor ah ah ben aksam cok agırlık coktu erkenden uyudum ya ıns ıpın ucunu kacırmadan baslıcam

Günaydınn lokurumm bu senin için iyi tartıda eksilerin var o halde.
Menü çok hafif ve güzel ve de nefis afiyet olsunn kuzum.yeşilçay çok iyi ödemde ve sindirmede velhasl ben kullanamıyorum ama napalım. Sporu dambılla yapman kol kaslarını şişirmiyor mu hatun

Gunaydinlarrr

Iftar menum
1 kepce corba
1 dolma
1.5 tavuk
Salata
Yogurt

Ara yesilcay yarim muz kiraz

Sahur menum

Kepenk ekmegine tost
Salatalik
1 yumurta
3 ceviz
2 hurma ve süt
Bol bol su ☺

Çok beğendimmafiyet olsun kuzum

Günaydın canım menü güzel olmuş :) ben de sahurda 2 kepçe çorbanın içine 1 dl ekmeğin kabuklarını doğradım sadece. Hiç aç değildim yahu :)

Afiyet olsun kankeyta akşam yemeğinden sonra iyi olmuş bence

pastadan kalorı al kola bos yanı dogru asıl raamzanda ınsann ıcı yanıyor ve malesef ıstıyoruz ya ama olsun bundan snra daha hafıf gecersn
olsun dogum gunu pastan kalmasaydı bu aksamda yoksa yenır

bence de tehlike çanları esra için çalıyoor

Kız kalmaz mı hiç pasta duruyo valla dolapta :) eşim yer,ben de çatal ucuyla tırtıklarım valla bilemicem şimdi :)
Akşam için yemek önerisi arıyorum ne yapsam yaa :/

Kuzum baklan varmış z.yağlı yap canım miss yanına bulgur pilavı yapabilirsin mesela bi de yoğurt öncesinde de yayla çorbası mesela

seni merak ettiikkk ama güzel bir nedenden gelmemişsin sevindim canım benim o hamur işleri falan neee zaten biri ortadan kaybolursa anında kaçamakla dönüyo en son cumartesi bol miktarda yemiştin cumartesi pazar pazartesi salı

Menün gayet güzel mervecim saat de önemli değil bugün gün içinde yakarsın zaten önemli olan yakmak

gozlemeyı bende pazar sabahı ödül verdım kendıme cok da severm ah ah olsun tatlım yedın bıttı sen dıkkat edersın
dehşet bir yeme istegmim oluyor eve gidince benimde tatlı değil karbonhidrat
isteğim oluyor

herkezde farklı demek o yuzden aralarını ıyı ye cok ac kalmakı aksam bı anda yuklenme canım.

Kizlar iftarda iki dilim ekmekle kozlenmis patlıcan domates biberi yağda kavurmustum onu yedim 1 kase dövme çorbası ictim sonra biraz dondurma yedim sahurdada 1.5 dilim ekmekle klasik kahvaltı mi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…