- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.301
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
bende de ınsılun dırencı yuksekdı gerkcenden tatlı cok sevıyordum bel bolgesı dedıler dogru benmde ole zayfladm dusdu tekrar yaptırdm ama hala tatlı severm ya ınsallah sennde kısa surede duserdün tahlil verdimde bugün çıkıcak bakalım sonuç yüksek ihitmal yüksek çıkacak değer bel bölgmeden anlıyorum
biraz kullanayaalım en azından krizlwir önceler eve gidicne canavar çıkıyor içidmden kızlar
Kankalar ben dün akşam biraz geç kaldm kayınvalidemler yemekteydi yememek ayıp olurdu mecbur bekledim yemek için 9 a 10 kala işte yedm 4 kşk taze fasulye 2 çatal haşlanmış patatesli yoğurt bi küçük parça pide maalesef 3 tatlı kaşığı dondurma sonra sütüm olmadığı için eti form 3 adet yoğurt limon pul biber ve gece yeşilçay içtim kızlar
Değil demi kuzum ay sevindim ya ama geç yedm mutsuz oldm azıcıkCnm gayet güzel olmuş menün hiç de fazla değil bi kere :)
Yap canım yemeğini mi sarımsaklı yoğurtlumu yapıyorsun valla yaz zaten insanın canı bişey istemiyo :)Cnm biz de etli yemek yedik iki gündür bitmedi daha hatta var biraz daha etli türlü yemeğinden :) bakla vardı buzlukta,onu mu yapsam acaba yanına çorbayla. Ay bu yemek işi beni geriyo artık bi yerden sonra :)
Canım bana bi fincan içebilirsin demişti bi fincanı geçmiyorum zatenBebeğim yeşilçay süt kesiyor ben 1 bardak açeyim dmeiştim diyetisyen hayır çok etkili demişti bilgine..
Yap canım yemeğini mi sarımsaklı yoğurtlumu yapıyorsun valla yaz zaten insanın canı bişey istemiyo :)
L ile başlayan yiicekler var masada gördün mü
Aysun yoook merve yoook nerdeler ki
Hoş geldiiin kuzum tartıya az kaldı
gunaydn tatlım hosgeldın merk ettık senı bak ne dusuncelı patronmus o ya bzede lazm ondan
afıyet olsunda ramazan dıe hamur ısıne mı sardın kız
bende de ınsılun dırencı yuksekdı gerkcenden tatlı cok sevıyordum bel bolgesı dedıler dogru benmde ole zayfladm dusdu tekrar yaptırdm ama hala tatlı severm ya ınsallah sennde kısa surede duser
Günaaaaydııınnn hu huuuuuu ben geldiiimm
Dün neler yedim yazıyım bari zaten canınızın isteyeceği bişey yemedim
Sabah sade neskafe yanında 2 dilim tb ekmeğine 1kk peynirli sandviç
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği
Akşam 1 kutu lıght ton balığı 1 köz patlıcan domates ve biberle 1yk z.yağlı salata hepsinin karıştırdım güzel oldu
Sonraa yeşil çay kaç gündür alamadım o çaykurun toz yeilçayından sonunda dün poşet aldım hiç içmemektense diye anaslı acai li bi yeşil çay aldım doğadanın yeni çıkmış galiba değişiklik olsun dedim.
Sonra dambıl kol hareketleri 70 squat ve 4dk lık tabata yaptım toplam 30dk falan sürdü hepsi eve de yürümüştüm zaten reglm şiddetle devam ediyor hem erken oldu hem çok oldu bişey söktürdü ama ne
Akşam 1 kutu lıght ton balığı 1 köz patlıcan domates ve biberle 1yk z.yağlı salata hepsinin karıştırdım güzel oldu
Sonraa yeşil çay kaç gündür alamadım o çaykurun toz yeilçayından sonunda dün poşet aldım hiç içmemektense diye anaslı acai li bi yeşil çay aldım doğadanın yeni çıkmış galiba değişiklik olsun dedim.
Sonra dambıl kol hareketleri 70 squat ve 4dk lık tabata yaptım toplam 30dk falan sürdü hepsi eve de yürümüştüm zaten reglm şiddetle devam ediyor hem erken oldu hem çok oldu bişey söktürdü ama ne
Gunaydinlarrr
Iftar menum
1 kepce corba
1 dolma
1.5 tavuk
Salata
Yogurt
Ara yesilcay yarim muz kiraz
Sahur menum
Kepenk ekmegine tost
Salatalik
1 yumurta
3 ceviz
2 hurma ve süt
Bol bol su ☺
Günaydın canım menü güzel olmuş :) ben de sahurda 2 kepçe çorbanın içine 1 dl ekmeğin kabuklarını doğradım sadece. Hiç aç değildim yahu :)
pastadan kalorı al kola bos yanı dogru asıl raamzanda ınsann ıcı yanıyor ve malesef ıstıyoruz ya ama olsun bundan snra daha hafıf gecersn
olsun dogum gunu pastan kalmasaydı bu aksamda yoksa yenır
Kız kalmaz mı hiç pasta duruyo valla dolapta :) eşim yer,ben de çatal ucuyla tırtıklarım valla bilemicem şimdi :)
Akşam için yemek önerisi arıyorum ne yapsam yaa :/
Günaydın bebiklerim ben geldim
dün şirkette Elektrik yoktu sabah geldim 1 saat durdum patronum kızım sen çok çalıştın eve git dedi gittim
Kızçemle vakit geçirdim o yüzden size de yazamadım. Oruç zaten yok 3 gündür herşeyi yiyorum hamurişine kadar ama belli ölçülerde.. Bugün gene tamamen elime alıcam kontrolü.
Şimdk yazılanlara bi göz gezdireyim
Kankalar ben dün akşam biraz geç kaldm kayınvalidemler yemekteydi yememek ayıp olurdu mecbur bekledim yemek için 9 a 10 kala işte yedm 4 kşk taze fasulye 2 çatal haşlanmış patatesli yoğurt bi küçük parça pide maalesef 3 tatlı kaşığı dondurma sonra sütüm olmadığı için eti form 3 adet yoğurt limon pul biber ve gece yeşilçay içtim kızlar
Kızz gördüm ya onu o ne öylee tam benlik tek l değil bence o xxxl ben ondan 3 taneyi götürebilirim mesela
Özleyin arada bi anacımm
evet yaa ben bu hafta da vermem sanmıyorum yani
İyidir kendisiibenim iş hep pc ile olunca pc siz bi hiçim kuzum bilirisin sende. Ya tek dün yedim o da yarım gözleme yarısını kocama yedirdim kurtuldum ondan ama çok dengesiz beslendim beni adam edin bu hafta kızlarr
dehşet bir yeme istegmim oluyor eve gidince benimde tatlı değil karbonhidrat
isteğim oluyor
hosgeldınnnnnn tatlım
masallah menun harıka herzmankı gıbı
spor ah ah ben aksam cok agırlık coktu erkenden uyudum ya ıns ıpın ucunu kacırmadan baslıcam
Gelin hanım gelin hanım hadi daaa20 dk cık bak 2 ay kaldııı
Kizlar iftarda iki dilim ekmekle kozlenmis patlıcan domates biberi yağda kavurmustum onu yedim 1 kase dövme çorbası ictim sonra biraz dondurma yedim sahurdada 1.5 dilim ekmekle klasik kahvaltı mi yaptim
Sarımsaklı yoğurt koyuyoruz zaten yerken üstüne ama karar veremedim daha :) neyse bakıcam duruma goreYap canım yemeğini mi sarımsaklı yoğurtlumu yapıyorsun valla yaz zaten insanın canı bişey istemiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?