- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.261
Sağol canımcııııımEksik yok canım benim ölçü belirtmedim ama onu bi sormam lazım anneme yani 1 kilo yağsız kıyma 1 kilo bulgur dışı için ama o miktara iç için nekadar kıyma lazım sormam lazım yani yapıp buzluğa atıp paket paket yapıcağın kadarını çıkarıp taze kızartabilirsin, ben bir tanıdıımız var ondan aldım getirdim mesela buzluğa attım ben dışını öyle ince yapamam okadarama senin menüye bakılırsa sen gayet güzel yaparsın hamarat arkadaşım benim
tavuk yemiyosaaan çorba salata e ne yiyceksin başka
Ben de içli köfte yapmayı çok istiyorum da güvenemiyorum kendime :)
Sağol canımcııııım
Evet şiddetle istiyorum bu içli köfte tarifini şekerim unutma sakın taaaaammııııı
Kuzum kıyması dışının bol olursa dağılmaz bi de yumurta kırarsa tamadır tutar yani dinlendirirse hiç sorun olmaz ayrıcaa sen de yaparsın neden yapmıyasın ben sana güveniyorum
Annenden tam ölçüyü alırsan burada yazıver bari lokurum ya. 1 kg kıyma ve bulgurdan bayağı çıkar herhalde köfte dimiYaparsın balım dışının ince bulguru kıyması eşit olsun bir de yumurta kır yoğur bol karabiber tuz pul biber de koy dinlensin dolapta o hamur 1 saat şekli illa bizimki gibi uçları sivri olucak değil ki yuvarlak yap yaparsın yani sana da güveniyorum
kahvaltı
1 elma
öğlen
3 dlm rulo tavuk köfte
yarım akse tarhana çorba
1 kase çoban salata
akşam (az önce)
200 ml süt
az uryemiş kuru meyve karışımı yarım avuç
2 lt su, bir saat yrüyüş akşam lesile yapıcam 38 dk
ve detoks suyu çcem sadece bayrama kadar 5 ten sonra bişiy yemek yok
Eveeet kk nın güzel bayanları bana müsaade maalum evde işler beni bekler
Akşam yazamam emmeeee yarın görüşürük haydi hayırlı iftarlar hepinizeeee
afıyet olsun canım aksam baya hafıf gıdıorsun
tatile çok az kaldııı cnm biraz tutmam lazım
Annenden tam ölçüyü alırsan burada yazıver bari lokurum ya. 1 kg kıyma ve bulgurdan bayağı çıkar herhalde köfte dimi
Vaay menü çok güzel semizotu banada yolla bebeğimmm afiyet olsunkızlar ben menümü yazıyorum ay ilk menümü yazışım burda
sabah: peynir domates 3 zeytin bi haşlanmış yumurta
öğlen: yoğurtlu semiz otu salatası bir dilim tb ekmek
akşam: yazdığım gibi tavuklu bezelye 4-5 çb kaşığı ,artan salatam ve bi tb ekmek
arada bi türk kahvesi içtim 1 fincan da yeşilçay akşam 2 yaparım heralde yeşilçayı
bugün böyle
sağ ol kuzucum, valla semizotu iyidir ya yoğurtlu hele çok tok tutuyorVaay menü çok güzel semizotu banada yolla bebeğimmm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?