Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağol canımcııııım
Evet şiddetle istiyorum bu içli köfte tarifini şekerim unutma sakın taaaaammııııı

Ben de içli köfte yapmayı çok istiyorum da güvenemiyorum kendime :)

Yaparsın balım dışının ince bulguru kıyması eşit olsun bir de yumurta kır yoğur bol karabiber tuz pul biber de koy dinlensin dolapta o hamur 1 saat şekli illa bizimki gibi uçları sivri olucak değil ki yuvarlak yap yaparsın yani sana da güveniyorum

Kuzum kıyması dışının bol olursa dağılmaz bi de yumurta kırarsa tamadır tutar yani dinlendirirse hiç sorun olmaz ayrıcaa sen de yaparsın neden yapmıyasın ben sana güveniyorum

ah bıde ben guvenebılsem once bı yemklere gecm snra dolmaydı ıclı kofteydı bakarız artkın

Annenden tam ölçüyü alırsan burada yazıver bari lokurum ya. 1 kg kıyma ve bulgurdan bayağı çıkar herhalde köfte dimi

kahvaltı
1 elma

öğlen
3 dlm rulo tavuk köfte
yarım akse tarhana çorba
1 kase çoban salata

akşam (az önce)
200 ml süt
az uryemiş kuru meyve karışımı yarım avuç

2 lt su, bir saat yrüyüş akşam lesile yapıcam 38 dk
ve detoks suyu çcem sadece bayrama kadar 5 ten sonra bişiy yemek yok

Eveeet kk nın güzel bayanları bana müsaade maalum evde işler beni bekler
Akşam yazamam emmeeee yarın görüşürük haydi hayırlı iftarlar hepinizeeee

afıyet olsun canım aksam baya hafıf gıdıorsun

Annenden tam ölçüyü alırsan burada yazıver bari lokurum ya. 1 kg kıyma ve bulgurdan bayağı çıkar herhalde köfte dimi

Esracım baya çıkar ama herzaman uğraşılmaz yani dışı ayrı hazırla içiayrı hazırla sıkıntı bir defada çok yapıp buzluğa atabilirsin pişmiş kıyma ya içi bişey olmaz yani ama tam tarifi de yazıcam söz

kızlar ben menümü yazıyorum ay ilk menümü yazışım burda
sabah: peynir domates 3 zeytin bi haşlanmış yumurta
öğlen: yoğurtlu semiz otu salatası bir dilim tb ekmek
akşam: yazdığım gibi tavuklu bezelye 4-5 çb kaşığı ,artan salatam ve bi tb ekmek
arada bi türk kahvesi içtim 1 fincan da yeşilçay akşam 2 yaparım heralde yeşilçayı
bugün böyle

Vaay menü çok güzel semizotu banada yolla bebeğimmm afiyet olsun

Kızlar iftarda 2 kepçe çorba,yarım porsiyon filan etli türlü,1 kase yoğurtlu meze,yarım dilim ekmek yedim kola içtim 1 bardak. 2 tane çiğköfte yuvarladım
Sonra da çayın yanında doğumgünü pastamdan yedimm :) bu akşam fazla oldu ya sahurda yicek yerim kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…