Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

AYNEN TATLIM COK HAKLISIN UFAK UFAK YAPIM VBARI SNRA CEZA ALICAM BAK

AYNEN TATLIM COK HAKLISIN UFAK UFAK YAPIM VBARI SNRA CEZA ALICAM BAK

Zaten bi hevesle çok spor yapmaya başlayan insanlar normalde böyle bir alışkanlıkları yoksa (bizim gibi) sonra bıkıyo ve hiç yapmıyo o yüzden çok yapmamak lazım bıkmamak için işte gün içinde aklına geldikçe 50 şer squat ne biliyim bi 20dk yürüyüş falan hiç yoktan iyidir

Aynen su bıkma olmasa ne gzl olurdu ıste dedıgın gıbı sıkılmamak ıcın hep farklı denıcem bakalım dıyet ıyıde spor ah ah

bıde bugun hıc gecmıyor ısler cok durgun bos oturunca saat sayıyosun

Aynen bizim de bu ara öyle ama yani yoğunluk var genelde herkes sürekli satış yapıyo ben de data falan ekleyip satış düşmesin diye çaba harcıyorum sürekli çağrı merkezi hep yoğun olan bi iş ama tabii ben satış yapmadığımdan en azından konuşmak zorunda değilim

aynı dert bendede var canım 2 haftadır aynı kiloyu bırak bide kğ alıyorum üzerine bide spor yapıyorum ama tık yok.buna rağmen bırakmadım hedefime ulasacam :)

cagrı merkezı yogun olur ama konusmak zor ya hıc beceremezdım senın ıs ıyı o yuzden

dün iftarda kızarmış hamsi yedim biraz fazla oldu ama yinede yedim zaten vıcık vıcık yağda kızartmadım 1 kaşık aycıcek ve zeytinyag karışımı ile kızarttım.sınra yanında 1 tabak salata 1 iki çatalda tavuk eti yedim.kaçamak yapmadım.sahurda 2 yumurtalı ve yulaf kepekli omlet 2 ceviz kayısı kompostosu sekersiz salatalık domates ve 1.5lt su tükettim.spora gelince iftardan 1 saat sonra yurudum yarım saat sonra bir yarım saatte genel egzersiz yaptım bukadar :)

kızgınım çok beğendim cnm menünüüü

yaa ben cumartesiden sonra yarım gözlemeden başka yemedim vallaa ha birde antep kadayıf burma yedim 2 adetcikk

he ya yedim vallaa dikkat ediyorm bugün bakalım

Ohh afiyet olsun güzel yemişsin valla yerim bende acımazdım yani :) bi ara konuşmuştuk zaten senle bende yapıcam demiştim de bu kas korkusuna yapamadımm ama yapim bari artık

Ben çikilataaaa
hiii ölürüm ona hele bittersee

cagrı merkezı yogun olur ama konusmak zor ya hıc beceremezdım senın ıs ıyı o yuzden

Ben evet yani hadi satış yapalıım bi toparlanalım falan diye bağırışlarım var arada ama sürekli müşteri aramak satmak zor takdir ediyorum yapanları ben dataları ayarlıyorum eleman giriş çıkışları eğitimler ve satış yapılması için yönlendirmeler yapıyorum

senın ısınde zor canım seflerısın he

bende de pko var sanırım ya adet dönemim dengesiz, ablamda da var o ilaç kullanıyo olabilmek için, zor canım ya

Çok güzeel

Amaan ben de sandım ki 4 gündür yiyosun e yarım gözleme 2 tatlı bişey değilmiş be balım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…