- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.341
İnşallah tatlım yaa
İnşallah kuzum umutluyumtabii işte bulduğun her fırsatta hareket etmek lazım koşu bandı falan ben de sıkılıyorum ama dışarda insan bakına bakına bi de bakmışsın yürümüşsün yap tabii nolucak gündüz 50 yap akşam 50 yap hemen bitiyo zaten ne yapsak kar işte
AYNEN TATLIM COK HAKLISIN UFAK UFAK YAPIM VBARI SNRA CEZA ALICAM BAK
Zaten bi hevesle çok spor yapmaya başlayan insanlar normalde böyle bir alışkanlıkları yoksa (bizim gibi) sonra bıkıyo ve hiç yapmıyo o yüzden çok yapmamak lazım bıkmamak için işte gün içinde aklına geldikçe 50 şer squat ne biliyim bi 20dk yürüyüş falan hiç yoktan iyidir
Aynen su bıkma olmasa ne gzl olurdu ıstededıgın gıbı sıkılmamak ıcın hep farklı denıcem bakalım dıyet ıyıde spor ah ah
bıde bugun hıc gecmıyor ısler cok durgun bos oturunca saat sayıyosun
aynı dert bendede var canım 2 haftadır aynı kiloyu bırak bide kğ alıyorum üzerine bide spor yapıyorum ama tık yok.buna rağmen bırakmadım hedefime ulasacam :)Slm herkesee
Yoğunluktan yazamadım kızlar
Nasılsınız ne var ne yok?
Akşam yemek sonrası fırsat olmuyo hep bi koşuşturmacayla geçince yazamadım
Iftarda önce 3 bardak su içtim sonra 1 kase şehriye çorbası, salata ve yoğurt, 2-3 dilimde karpuz yedim. Yemek sonrası dışarı çıktık gelincede 11 buçuk gibi meyve yedim
Suyu 3 lt yapamıyorum zaman çok kısıtlı olunca içilmiyo yaa
Sahurda da yumurta peynir salatalık domates süt 2 dlm tt ekmekle kahvaltı yaptım
Yalnız bi sorunum var nerdeyse 84 çıkıyorum tartıda nooluyo anlamadım kilo yüksek olmasına rağmen doğru dürüst kilo veremedim bile, fazla kilodan düşmek daha kolay oluyo diye tahmin ediyorum.millet çatır çatır zayıflıyo bende tık yok moralim bozuluyo artık yaaaa
cagrı merkezı yogun olur ama konusmak zor ya hıc beceremezdım senın ıs ıyı o yuzdenAynen bizim de bu ara öyle ama yani yoğunluk var genelde herkes sürekli satış yapıyo ben de data falan ekleyip satış düşmesin diye çaba harcıyorum sürekli çağrı merkezi hep yoğun olan bi iş ama tabii ben satış yapmadığımdan en azından konuşmak zorunda değilim
dün iftarda kızarmış hamsi yedim biraz fazla oldu ama yinede yedim zaten vıcık vıcık yağda kızartmadım 1 kaşık aycıcek ve zeytinyag karışımı ile kızarttım.sınra yanında 1 tabak salata 1 iki çatalda tavuk eti yedim.kaçamak yapmadım.sahurda 2 yumurtalı ve yulaf kepekli omlet 2 ceviz kayısı kompostosu sekersiz salatalık domates ve 1.5lt su tükettim.spora gelince iftardan 1 saat sonra yurudum yarım saat sonra bir yarım saatte genel egzersiz yaptım bukadar :)
Çok beğendimmafiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kankeyta akşam yemeğinden sonra iyi olmuş bence
bence de tehlike çanları esra için çalıyoor
Kuzum baklan varmış z.yağlı yap canım miss yanına bulgur pilavı yapabilirsin mesela bi de yoğurt öncesinde de yayla çorbası mesela
seni merak ettiikkk ama güzel bir nedenden gelmemişsin sevindim canım benim o hamur işleri falan neee zaten biri ortadan kaybolursa anında kaçamakla dönüyo en son cumartesi bol miktarda yemiştin cumartesi pazar pazartesi salı
Menün gayet güzel mervecim saat de önemli değil bugün gün içinde yakarsın zaten önemli olan yakmak
gozlemeyı bende pazar sabahı ödül verdım kendıme cok da severm ah aholsun tatlım yedın bıttı sen dıkkat edersın
herkezde farklı demek o yuzden aralarını ıyı ye cok ac kalmakı aksam bı anda yuklenme canım.
Ya işte biz de onları yedik ki sadece ondan yense ben de 2 falan yerim ama üstüne de patlıcan kebabı yedikama tatlıyı yiyemedik artık ben de ordan hiç tatlı yemeden dönünce salı akşam getirdiklerimden 1 dilim gömdüm kalanını da erkek arkadaşıma verdim evde olması tehlike onlarla aynı evde uyuyamam
Canm ben de tenekede alıyodum çaykurun da işte bulamadım kaçgündür mecbur poşet aldım teşekkür ederim
Balım eğer ağır dambılla(3-5kg) az tekrar yaparsan(5-10 hızlı hılzı) kolları şişirir ama hafif dambılla(1-2 kg) çok tekrar yaparsan(20-30) sıkılaşır o tuzluk denilen arka kollar var ya özellikle oralar için çalışıyorum ben 1,5 kg luk dambıllarla her hareketi 30 kez iki tekrar yapıyorum 30 yap 1dk dinlen 30 daha... böyle 4 hareketim var hafif dambıl uzun tekrar sıkılaşma yapıyo baya farketti, öyle bi düşünce var dambıl şişirir diye ama işte bu şekilde sıkılaşıyo
o da olur hem de zaman geçer öyle bi alternatif de var yazıyodu o yazıda zaten altı üstü 20 dk
Ben çikilataaaa
cagrı merkezı yogun olur ama konusmak zor ya hıc beceremezdım senın ıs ıyı o yuzden
Ben evet yani hadi satış yapalıım bi toparlanalım falan diye bağırışlarım var arada ama sürekli müşteri aramak satmak zor takdir ediyorum yapanları ben dataları ayarlıyorum eleman giriş çıkışları eğitimler ve satış yapılması için yönlendirmeler yapıyorum
senın ısınde zor canım seflerısın he
bende de pko var sanırım ya adet dönemim dengesiz, ablamda da var o ilaç kullanıyo olabilmek için, zor canım yaglifor cnm , insülin direncim var benim yeme krileriyle ancak bu ilaçla baş ediyorum
tabi dr tavsiyesi ile kullancım önce zaten pko hastasıyım ben bunu uzun üre kullanmıştım öceden
şimdi aynı şeyleri yşaynca arkadaşım eczacı tekrar başla diyince başladım
Yeeani satış olmayınca hesabını ben veriyorum tabii
Çok güzeeldün iftarda kızarmış hamsi yedim biraz fazla oldu ama yinede yedim zaten vıcık vıcık yağda kızartmadım 1 kaşık aycıcek ve zeytinyag karışımı ile kızarttım.sınra yanında 1 tabak salata 1 iki çatalda tavuk eti yedim.kaçamak yapmadım.sahurda 2 yumurtalı ve yulaf kepekli omlet 2 ceviz kayısı kompostosu sekersiz salatalık domates ve 1.5lt su tükettim.spora gelince iftardan 1 saat sonra yurudum yarım saat sonra bir yarım saatte genel egzersiz yaptım bukadar :)
yaa ben cumartesiden sonra yarım gözlemeden başka yemedim vallaa ha birde antep kadayıf burma yedim 2 adetcikk
he ya yedim vallaa dikkat ediyorm bugün bakalım
Ohh afiyet olsun güzel yemişsin valla yerim bende acımazdım yani :) bi ara konuşmuştuk zaten senle bende yapıcam demiştim de bu kas korkusuna yapamadımm ama yapim bari artık
hiii ölürüm ona hele bittersee
tabı canım o yuzden yapman lazm hersey sana bakıyor
Ya işte koşturma yok ama stres var her yarım saat aman satış oldu mu olucak mı bugün ciro nekadar olucak ...
ya squat popo büyütüyo diyolar korkarım daha nereme büyüyecekbende yapıyorum ama hala becerıyomuyum emın dıılımvıdeolara falan bakıyorum sende bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?