- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.361
ya squat popo büyütüyo diyolar korkarım daha nereme büyüyecekçok kararsızım squat konusunda
Çok güzeel
Amaan ben de sandım ki 4 gündür yiyosun e yarım gözleme 2 tatlı bişey değilmiş be balım afiyet olsun
İveet günahımı alıyorsunuz heÖğlenimde fena geçmedi bu ara ama söyliyemem
Benim var da zayıflayınca yumuşama oldu aslında büyütmüyo sıkılaştırıyo ve basenleri inceltiyovarsa yapma tabıkı canım bzım yok dıe ugrasıyoruz
söyle kız nolcak ya ben sureklı yemek tarıfı ızlıorum smdı ınstagramda bı zayflayan kadn gordum kepenk unundan pogcalar yapıor ya
söyle kız nolcak ya ben sureklı yemek tarıfı ızlıorum smdı ınstagramda bı zayflayan kadn gordum kepenk unundan pogcalar yapıor ya
Bence de söyesin ama oruç değilim söz hakkım olamaz da sabah ben yazdım valla
Benim var da zayıflayınca yumuşama oldu aslında büyütmüyo sıkılaştırıyo ve basenleri inceltiyo
Bence de söyesin ama oruç değilim söz hakkım olamaz da sabah ben yazdım valla
Peki söyliyeyim oruçlu arkadaşlar okumayın ya da hakkınızı helal edin
* 1,5 kase nesfit
* 1 Muz
* 400 gr. barbunya pilaki konserve
* 160 gr. ton balığı
* 1 dilim tb ekmeği
Şu zamana kadar yediklerimin tümü
helal olsun tatlım olur mu ole sey cok guzelmıs masallah ıyı gıdıyorsun
sıkılaştırıp inceltiyosa ne güzel, popo büyütmek isteyen de küçültmek isteyen de squat yapıyor kafam karışıyoBenim var da zayıflayınca yumuşama oldu aslında büyütmüyo sıkılaştırıyo ve basenleri inceltiyo
Peki söyliyeyim oruçlu arkadaşlar okumayın ya da hakkınızı helal edin
* 1,5 kase nesfit
* 1 Muz
* 400 gr. barbunya pilaki konserve
* 160 gr. ton balığı
* 1 dilim tb ekmeği
Şu zamana kadar yediklerimin tümü
Güzelmiş bence afiyet olsun balım ben de öğlen 160gr lıght ton balığı köz patlıcan domates biberle salata yaptım bir dilim de tb ekmeği yedim sabah da 2 dilim tb ekmeğiyle peynirli sandviç ve sütlü kahve yemiş içmiştim arada da 10 tane yer fıstığı yedim
light ton balığı varmı hatunn ben hiç bilmiyordum bak ikisininde yağlarını sularını süzdürdüm süzgeçle kuru kuru yedim çok yağlılar ziraaHiç iştahım yok bugün doğru dürüst su bile içemiyorum zorla 3 kaşık yoğurt yemeye çalışıyorum yemeyince zayıflayamadığımı farkettim de .. akşama annemler bende tavuk vercem fırına patatesli biberli birde fırın makarna yapıciğim ne yiyeyim ki.. dün akşam bile çok az yedim keşke hep böyle olsaa.
MerveeTunaa canım dereotunu çok tüket ben dün çok yedim bugün çok şükür çok iyi sağdım haberin olsun. hemde sütten daha çok kalsiyum sahibi kendisi
light ton balığı varmı hatunn ben hiç bilmiyordum bak ikisininde yağlarını sularını süzdürdüm süzgeçle kuru kuru yedim çok yağlılar ziraaHiç iştahım yok bugün doğru dürüst su bile içemiyorum zorla 3 kaşık yoğurt yemeye çalışıyorum yemeyince zayıflayamadığımı farkettim de .. akşama annemler bende tavuk vercem fırına patatesli biberli birde fırın makarna yapıciğim ne yiyeyim ki.. dün akşam bile çok az yedim keşke hep böyle olsaa.
MerveeTunaa canım dereotunu çok tüket ben dün çok yedim bugün çok şükür çok iyi sağdım haberin olsun. hemde sütten daha çok kalsiyum sahibi kendisi
Evet vaar pembiş kutular lıght hiç yağ yok pek lezzetli diyemem ama suyunu süzüyorum ben de ama tok tutuyo ya ton balığı oruca başlayınca da yerim sanırım iftarda sahurda sen akşama 3-4 kaşık makarna yanında fırında tavuğun tavuğundan ye bence işte salata yoğurt falan
lokur bu arada senin listeleri kontrol bile etmeye gerek bile görmüyorum zaten her zaman çok iyi maşaallah
bak kk diye ölçü vericektim tahmin ettim de kaşıkla alırsan diye dediydimdibenim makarnayı kare kare kesiyorum lokurum 1 kare yemeyi planlıyorum elimin 4/2 si kadar olur mu
kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
1 lokma börek
öğlen
1 tabak nohut
1 tabak salata
ara
sütlü kahve
az önce
2 bardak ayran
5 badem-5fındık
4 çeri domates
bugün az su içtim , 1 yeşil çay içtm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?