Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

söyle kız nolcak ya ben sureklı yemek tarıfı ızlıorum smdı ınstagramda bı zayflayan kadn gordum kepenk unundan pogcalar yapıor ya

Bence de söyesin ama oruç değilim söz hakkım olamaz da sabah ben yazdım valla

söyle kız nolcak ya ben sureklı yemek tarıfı ızlıorum smdı ınstagramda bı zayflayan kadn gordum kepenk unundan pogcalar yapıor ya

Peki söyliyeyim oruçlu arkadaşlar okumayın ya da hakkınızı helal edin

* 1,5 kase nesfit
* 1 Muz
* 400 gr. barbunya pilaki konserve
* 160 gr. ton balığı
* 1 dilim tb ekmeği

Şu zamana kadar yediklerimin tümü

Benim var da zayıflayınca yumuşama oldu aslında büyütmüyo sıkılaştırıyo ve basenleri inceltiyo

benm normal duzeyde var ama dedgn gıbı skılasma guzel olur.

aynen nıe kasıyonuz anlamadm benım ne tarıfler bakdıgımı gorsenız

helal olsun tatlım olur mu ole sey cok guzelmıs masallah ıyı gıdıyorsun

Güzelmiş bence afiyet olsun balım ben de öğlen 160gr lıght ton balığı köz patlıcan domates biberle salata yaptım bir dilim de tb ekmeği yedim sabah da 2 dilim tb ekmeğiyle peynirli sandviç ve sütlü kahve yemiş içmiştim arada da 10 tane yer fıstığı yedim

light ton balığı varmı hatunn ben hiç bilmiyordum bak ikisininde yağlarını sularını süzdürdüm süzgeçle kuru kuru yedim çok yağlılar ziraa Hiç iştahım yok bugün doğru dürüst su bile içemiyorum zorla 3 kaşık yoğurt yemeye çalışıyorum yemeyince zayıflayamadığımı farkettim de .. akşama annemler bende tavuk vercem fırına patatesli biberli birde fırın makarna yapıciğim ne yiyeyim ki.. dün akşam bile çok az yedim keşke hep böyle olsaa.

MerveeTunaa canım dereotunu çok tüket ben dün çok yedim bugün çok şükür çok iyi sağdım haberin olsun. hemde sütten daha çok kalsiyum sahibi kendisi

lıgyt ton balığı var ama hiç güzel degil

kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
1 lokma börek

öğlen
1 tabak nohut
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

az önce
2 bardak ayran
5 badem-5fındık
4 çeri domates

bugün az su içtim , 1 yeşil çay içtm

Evet vaar pembiş kutular lıght hiç yağ yok pek lezzetli diyemem ama suyunu süzüyorum ben de ama tok tutuyo ya ton balığı oruca başlayınca da yerim sanırım iftarda sahurda sen akşama 3-4 kaşık makarna yanında fırında tavuğun tavuğundan ye bence işte salata yoğurt falan

benim makarnayı kare kare kesiyorum lokurum 1 kare yemeyi planlıyorum elimin 4/2 si kadar olur mu

benim makarnayı kare kare kesiyorum lokurum 1 kare yemeyi planlıyorum elimin 4/2 si kadar olur mu
bak kk diye ölçü vericektim tahmin ettim de kaşıkla alırsan diye dediydimdi o zaman avuç için kadar ye ama lütfen ekmek yeme patates yeme tavuk ve avuç için kadar makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…