Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Akşamları yemiyodun di mi sen ben de çok tokum şuan akşam yemem belki süt falan içerim ya da elma yoğurt

ahhh lokurr ah ne sen sor ne ben söleyim amacım o aslında ama bir türlü beceremiyorum cnm ben eve ggittigimde
afdersinde içime hayvan kaçmış gibi yiyorum son zmanlarda bugün şeker ilacıma başladım bakalım inşş düzene giricek

oya eskiden 6 dan sonra gzıma lokma sürmezdimm

eveeet vee yoğurt da olur ayrıca

yoğurttan tiksinti yaptım acep neden ? az önce zorla yedim ya çok yediğim için oldu artık sanırım.

Ben kaçıyorum lokurum evde bi sürü telaş beni bekler iyi akşamlar yarın inşaallah az yemiş olarak gelirim gerçi iştahım yok hala

Görüşürüz tatlım öpüyorumm kolay gelsiiin

Canım işte bünyede değişiklikler oluyo eskiden ben de neler yerdim 2 ayda 8-9 kilo verirdim şimdi çok daha dikkat ediyorum ayda 2-3 anca ama olsun bunu da şükür böyle böyle gitti işte kalanlar da gidecek.

Bak şimdi sen eskiyi boşver bence 5-6 gibi güzelce yemeğini ye tok olursan akşam saldırma ihitmalin azalır sabah geç ye öğlen bi ara yap zengin bi ara saat 5-6 gibi de güzel bi yemek ye bol sebze yoğurt protein falan bak pazartesi bütün gün az yedim akşam bit gittim çıldırmış gibiydim insülin direncin de var bence meyve yeme mesela muz insülin direnci olan insnaları çok acıktırıyo günün ilerleyen saatlerinde sen sebze yoğurt kahvaltılık yumurta buğday ekmeği proteinle beslenmelisin kendimden biliyorum bizi meyve de acıktırıyo

Merhaba kızlar menüsü yazıyorum
Sabah 4 zeytin peynir domates salatalık bir tb ekmek
Öğle 4 corba kaşık nohut 3 CB kaşık yogurt
Aksam 3 köfte bi tb ekmek salata
Arada bi Türk Kahvesi var bi de yeşil çay içtim suyunu içtim sorumu yaptım
He bi de bizimkiler karpuz almış akşam bi dilim yiyebilirim canım çekti

Cnm ne güzel yazmissin aynen cnm muz en son yemem gereken şey aslında elini bile surmem de sabah saldırdım bugün akşam iyiyim şükür

Cnm ben sabah ,8 gibi kahvaltı yapıyorum öğlen yemeğinde zengin oluyor biraz ev yemeği çıkıyor iş yerinde ama aksamı hFif geçirme şansım var 5 gibi

Anladım canım o zaman sabah ve öğlen zengin olsun sabah mutlaka yumurta ye o akşam gözünün dönmesini de engeller sabah öğlen güzel yersen bi de akşam üzeri bi ara yaparsan yine bi yumurta mesela akşamı daha rahat geçirirsin ve bence taze ya da kuru meyve yeme akşam üstü bi yumurta bi dilim ekmek ye mesela daha sonra yeme ihtimalin olan kalorili şeylerden iyidir yani

Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendime kumpir ve waffle yedm

Sağol bebeğim bende emzirme döneminin ilk aylarında çiğ çiğ yedm biraz soğudum ama yiyim bari

ben geldim

Iftarim
Corba
Tavuk but 2 parca cok az pattes 1 kasikdan az bulgur ve salata

Smdide cay ve annem hurma buskuvu ceviz tatlisi gbi bisey yapmis kucuk kucuk ondan yedim

Ovvv çok sağlam olmuş mervecim afiyet olsun ne diyim tadını çıkar boşver şimdi pazara kadar sıkı bir diyet o zaman
Çok fena oldu hala eritemedim 3 gün bişey yemesemde olur o derece lokurum pişmanlık yok ama yarım kilo kayıp olsa yeter napiim aman öleyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…