- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.381
Canım afiyet olsun bence gayet güzel
teşekkür ederim cnm bişiy yemeyi düşünmüyorum artık
bak kk diye ölçü vericektim tahmin ettim de kaşıkla alırsan diye dediydimdio zaman avuç için kadar ye ama lütfen ekmek yeme patates yeme tavuk ve avuç için kadar makarna
eveeet vee yoğurt da olur ayrıcaveee salataaaa tamamdır anlaştık hatunn
Akşamları yemiyodun di mi sen ben de çok tokum şuan akşam yemem belki süt falan içerim ya da elma yoğurt
eveeet vee yoğurt da olur ayrıca
yoğurttan tiksinti yaptım acep neden ? az önce zorla yedim ya çok yediğim için oldu artık sanırım.
Ben kaçıyorum lokurum evde bi sürü telaş beni bekler iyi akşamlar yarın inşaallah az yemiş olarak gelirim gerçi iştahım yok hala
yoğurttan tiksinti yaptım acep neden ? az önce zorla yedim ya çok yediğim için oldu artık sanırım.
Ben kaçıyorum lokurum evde bi sürü telaş beni bekler iyi akşamlar yarın inşaallah az yemiş olarak gelirim gerçi iştahım yok hala
ahhh lokurr ah ne sen sor ne ben söleyim amacım o aslında ama bir türlü beceremiyorum cnm ben eve ggittigimde
afdersinde içime hayvan kaçmış gibi yiyorum son zmanlarda bugün şeker ilacıma başladım bakalım inşş düzene giricek
oya eskiden 6 dan sonra gzıma lokma sürmezdimm
Canım işte bünyede değişiklikler oluyo eskiden ben de neler yerdim 2 ayda 8-9 kilo verirdim şimdi çok daha dikkat ediyorum ayda 2-3 anca ama olsun bunu da şükür böyle böyle gitti işte kalanlar da gidecek.
Bak şimdi sen eskiyi boşver bence 5-6 gibi güzelce yemeğini ye tok olursan akşam saldırma ihitmalin azalır sabah geç ye öğlen bi ara yap zengin bi ara saat 5-6 gibi de güzel bi yemek ye bol sebze yoğurt protein falan bak pazartesi bütün gün az yedim akşam bit gittim çıldırmış gibiydim insülin direncin de var bence meyve yeme mesela muz insülin direnci olan insnaları çok acıktırıyo günün ilerleyen saatlerinde sen sebze yoğurt kahvaltılık yumurta buğday ekmeği proteinle beslenmelisin kendimden biliyorum bizi meyve de acıktırıyo
Cnm ne güzel yazmissin aynen cnm muz en son yemem gereken şey aslında elini bile surmem de sabah saldırdım bugün akşam iyiyim şükür
Cnm ben sabah ,8 gibi kahvaltı yapıyorum öğlen yemeğinde zengin oluyor biraz ev yemeği çıkıyor iş yerinde ama aksamı hFif geçirme şansım var 5 gibi
Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimeAnladım canım o zaman sabah ve öğlen zengin olsun sabah mutlaka yumurta ye o akşam gözünün dönmesini de engeller sabah öğlen güzel yersen bi de akşam üzeri bi ara yaparsan yine bi yumurta mesela akşamı daha rahat geçirirsin ve bence taze ya da kuru meyve yeme akşam üstü bi yumurta bi dilim ekmek ye mesela daha sonra yeme ihtimalin olan kalorili şeylerden iyidir yani
Sağol bebeğim bende emzirme döneminin ilk aylarında çiğ çiğ yedm biraz soğudum ama yiyim barilight ton balığı varmı hatunn ben hiç bilmiyordum bak ikisininde yağlarını sularını süzdürdüm süzgeçle kuru kuru yedim çok yağlılar ziraaHiç iştahım yok bugün doğru dürüst su bile içemiyorum zorla 3 kaşık yoğurt yemeye çalışıyorum yemeyince zayıflayamadığımı farkettim de .. akşama annemler bende tavuk vercem fırına patatesli biberli birde fırın makarna yapıciğim ne yiyeyim ki.. dün akşam bile çok az yedim keşke hep böyle olsaa.
MerveeTunaa canım dereotunu çok tüket ben dün çok yedim bugün çok şükür çok iyi sağdım haberin olsun. hemde sütten daha çok kalsiyum sahibi kendisi
Ovvv çok sağlam olmuş mervecim afiyet olsun ne diyimCanımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimekumpir ve waffle yedm
oh afiyet olsun kuzumCanımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimekumpir ve waffle yedm
Çok fena oldu hala eritemedim 3 gün bişey yemesemde olur o derece lokurum pişmanlık yok ama yarım kilo kayıp olsa yeter napiim aman öleyimmiOvvv çok sağlam olmuş mervecim afiyet olsun ne diyimtadını çıkar boşver şimdi pazara kadar sıkı bir diyet o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?