- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.401
ah yavrum sağol valla kendimi kaybetmişim eltimle gezmeye çıktık bebekleride aldık fena bi gaz geldi yedikoh afiyet olsun kuzum
Anladım canım o zaman sabah ve öğlen zengin olsun sabah mutlaka yumurta ye o akşam gözünün dönmesini de engeller sabah öğlen güzel yersen bi de akşam üzeri bi ara yaparsan yine bi yumurta mesela akşamı daha rahat geçirirsin ve bence taze ya da kuru meyve yeme akşam üstü bi yumurta bi dilim ekmek ye mesela daha sonra yeme ihtimalin olan kalorili şeylerden iyidir yani
ah yavrum sağol valla kendimi kaybetmişim eltimle gezmeye çıktık bebekleride aldık fena bi gaz geldi yedik[/QUOT
olsun ya ramazan ayındayız olur öyle biraz yürü bi soda iç de sinsinah yavrum sağol valla kendimi kaybetmişim eltimle gezmeye çıktık bebekleride aldık fena bi gaz geldi yedik
Canim.lokurun dedgi gbi muz yeme benim insulun cikinca direk muz kayisi hurma hepsini kesmisdiEvet cnm öyle yapayım haklisin meyveyi eskiden yuruyuse çıkmadan önce yerdim sabah akşama hiç bırakmazdim yine öyle yapayim
Afiyet olsun yavru artk süt olsun dicez takma kafana oldu bittiCanımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimekumpir ve waffle yedm
3 mil lesile yaptım pizzacı arkadaş.
ooooooooooooooooo ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3 mil yaptım ne tesadüf :)
Allaha şükür tek bir gün bile bırakmadım yuruyusu :) ınsallah da bırakmam
ama bu aralar tatlıya düştüm
Afiyet olsun yavru artk süt olsun dicez takma kafana oldu bitti
Sakın bırakma da bi bıraktımi toparlayamiyorsun , benimde 24 günüm var bakalım sabah yuruyus akşam 3 mil ne kadar toparlarsam artik
süpersin canım yaparsın inşallah
ben bu pazardan umutluyum ahh 54 ile başlayan bir şey görsem tatlıyı da bırakacağım ama neden böyle bilmiyorum sürekli tatlı yiyesim geliyor iftar sonrası
bende patlattım bi tane 3 mil kızlarooooooooooooooooo ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3 mil yaptım ne tesadüf :)
54 mu ben 58 gorsem göbek atarimmm
Yıllardır hayalinde bi kavusamadim
bende patlattım bi tane 3 mil kızlar
bende patlattım bi tane 3 mil kızlar
İkimizinki de olur inşallah
Gecen ay 55.7 çıkmıştım çok mu istiyorum bilemedim ama :'(
Yavruuu biz aynıyız hemen hemen bakalım bu hafta kim öne geçiceek :)İşte buuuuuuu
Supersin :)
Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimekumpir ve waffle yedm
3 mil lesile yaptım pizzacı arkadaş.
ooooooooooooooooo ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3 mil yaptım ne tesadüf :)
Hepimize tebrik koydum o zaman ben de eve yürüdüm yine 5000 adım atmış oluyorum ama tüm gün toplam 10bin oluyo amacım o ama son 5000 i tempolu yürüyüş akşam da tabata yaptım 4 dk sürüyo ama bitiriyo beni üstüne de 70 squat 10 dk da bunlar sürdü bugünlük böylebende patlattım bi tane 3 mil kızlar
biz de sana tebrik koyuyoruz o zamanHepimize tebrik koydum o zaman ben de eve yürüdüm yine 5000 adım atmış oluyorum ama tüm gün toplam 10bin oluyo amacım o ama son 5000 i tempolu yürüyüş akşam da tabata yaptım 4 dk sürüyo ama bitiriyo beni üstüne de 70 squat 10 dk da bunlar sürdü bugünlük böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?