Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet cnm öyle yapayım haklisin meyveyi eskiden yuruyuse çıkmadan önce yerdim sabah akşama hiç bırakmazdim yine öyle yapayim

ooooooooooooooooo ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3 mil yaptım ne tesadüf :)

Allaha şükür tek bir gün bile bırakmadım yuruyusu :) ınsallah da bırakmam

ama bu aralar tatlıya düştüm

Sakın bırakma da bi bıraktımi toparlayamiyorsun , benimde 24 günüm var bakalım sabah yuruyus akşam 3 mil ne kadar toparlarsam artik

Sakın bırakma da bi bıraktımi toparlayamiyorsun , benimde 24 günüm var bakalım sabah yuruyus akşam 3 mil ne kadar toparlarsam artik

süpersin canım yaparsın inşallah

ben bu pazardan umutluyum ahh 54 ile başlayan bir şey görsem tatlıyı da bırakacağım ama neden böyle bilmiyorum sürekli tatlı yiyesim geliyor iftar sonrası

süpersin canım yaparsın inşallah

ben bu pazardan umutluyum ahh 54 ile başlayan bir şey görsem tatlıyı da bırakacağım ama neden böyle bilmiyorum sürekli tatlı yiyesim geliyor iftar sonrası

54 mu ben 58 gorsem göbek atarimmm
Yıllardır hayalinde bi kavusamadim

İkimizinki de olur inşallah

Gecen ay 55.7 çıkmıştım çok mu istiyorum bilemedim ama :'(

Kilo durumu çok değişik bişiy hangikiloda mutlu hissediyorsan önemli olan o bi tane arkadaşım var 172 boyunda 46 kilo bana göre çok zayıf ama o mutlu , senin kilon bence süper

selam kızlar ben geldim :) hayırlı ramazanlar herkese benim de biraz işlerim hafifledi artık daha sık uğrarım. yavaş yavaş diyet moduma geri döneceğim :)

Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendime kumpir ve waffle yedm

3 mil lesile yaptım pizzacı arkadaş.

ooooooooooooooooo ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3 mil yaptım ne tesadüf :)

Allaha şükür tek bir gün bile bırakmadım yuruyusu :) ınsallah da bırakmam

ama bu aralar tatlıya düştüm

bende patlattım bi tane 3 mil kızlar
Hepimize tebrik koydum o zaman ben de eve yürüdüm yine 5000 adım atmış oluyorum ama tüm gün toplam 10bin oluyo amacım o ama son 5000 i tempolu yürüyüş akşam da tabata yaptım 4 dk sürüyo ama bitiriyo beni üstüne de 70 squat 10 dk da bunlar sürdü bugünlük böyle

biz de sana tebrik koyuyoruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…