- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.041
Merak içindeyimmm hepimizi de merak ediyorum inşallah bol bol gitmiştir yağlaarCanim afiyet olsun iyi yarida birakdn oda basari ☺ haftada 1 kilo cok iyi hic ole dusunme cnm fazlasi su olur zaten onemli olan yagdan vermek bole dusun. Bende sahura tartilirim yemek yiyip yatcagm icin aabah sis cikarm bakalim aksam ustu tartilinca baya az geldm sahira ne gelicem ramazanda pek anlamiosn kilonu cunku ins bayrama kdr vermjs olurum
Sen tartıl kuzum yine 15nde madem totem yaptın totem önemli benim de var öyle totemlerim totemsever bir kişiliğim varoff kızlat tum girememdim özledim ya çok yoruldum akşamüstü misafir gelcek dedim ya 9da gittiler Allahım börekler sarmalar kekler ne ararsanız vardı hiçbirini yemedim gittim kabağımı yedim içerde valla hiç de ağrıma gitmedi canım çekmedi yedik de neoldu bu güne kadar menümü yazamıcam çok saçma oldu bugün ama zararlı ve diyetimi bozacak hiçbişi yemedim rahat olunsadece sarmayı ben aldığım için hazır olarak, adam tattırmak için verdi bi tane artık ona da diyetteyim diyemedim allahım bunu da kaçamaktan sayarsanız üzülürüm kızlar ya tabi iş güç spor kaldı bugün yarın devam spor lokur um biliyorum ilk haftalar hızlı veriliyor sonra yavaşlar ama 15inde tartılıcaktım totem yapmıştım yine 15inde tartılıcam vermem zaten 4 günde ama olsun ay çok yazdım
Bence kaçamak yapmazsan artık ve güzel de yersen 52.5 olursun kuzum bayramaAy lokurum İnşallaaah olurum bayrama ya pek ümitli değilim ama eşim anca 53.5 olursun diyorr
Canım sorma dün sebze yemeği yapamadım biraz öyle yemek zorunda kaldım hafif yaptım ama bide pazar vardı dün akşam gidince hal derman kalmadı bulgur yaptım bendeÇeyrek ayvalık nedir ki mervecim kumpirin wafılın yanında bir hiç bence ayrıca öğleni de çok hafif geçirmişsin bence sadece biraz karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş ama olsun 55.5 çıkarsın en kötü o da bu hafta 1kg gitti demek daha güzel nasıl olur onu da haftaya görücez hepimiz de inşallah
Süpersin canım tebrik ederimKankalar tartıldım geçen hafta 56.5 bu hafta 55.5
Veee 54.8 çıkmıştım gecen hafta 55.7ydi
1100 girmiş :)
Tebrikler canim :) ama yanlis hesaplamissin 1100gr degil 900gr vermis oluyorsunama yine de cok iyi
Bende biyere gittiği yok valla kendinden gayet emin bir şekilde üstümde duruyolar kankaMerak içindeyimmm hepimizi de merak ediyorum inşallah bol bol gitmiştir yağlaar
Maaşaallah diyorum ve tebrik ediyorum mervişKankalar tartıldım geçen hafta 56.5 bu hafta 55.5
Bende aynı dertten muzdaribim canımKilom normal gitmiyo her ay 4 kilo gitse ydi 3 ayda hedefime ulasirdimÇok Zor Kilo Veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?