Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kiz ben cok yoruluyom yalnis mi yapiorum acaba bugun denerm aksam bakim baya da yurudum yoruldm sicakda susadmda of of ☺☺
Canım benim dışarda gezdin yoruldun tabiiallah yardımcın olsun, yani yorucu oluyo tabii baya ben de terliyorum 70 bitince nefes nefese kalıyorum ama işte çok yaktırıyo bence yeekten 1 saat sonra falan yap 60 yap mesela bu hafta geçen hafta 50 mi yapıyodun kaç yapısan 10 artır kuzum

40 cikmisdm cnm bi ara 30 snra durdum gene 40 yaptm.

Saol tatlim aynrn disarda zor allah yardimcjmiz olsun havalar da aciyor epey

işte ben ilk kez mayalıcam ana hatlarıyla biliyorum ama bi püf noktası var mı sütün sıcaklığı falan
Süt çok soğuk ya da çok sıcak olmucak kanka. Serçe parmağını batırıp ölçebilirsin. 7ye kadar parmak içerde dursun eğer karıncalanmaya başlarsa ısırıyomuş gibi olursa o iyidir :)

Geceden ıslatsam yeterli mi buzluğa atmak için yumuşuyo mu sonra direk çorbaya falan atabilir miyim pişer mi hemen geceden ıslıyım normal tencerede biraz pişriyim bari olur mu öyle
geceden ısla normal temcerede haşla kuşum. Düdüklüde zor oluyo bakamıyosun sertliğine filan

Tamam bu akşam hallediyim neticeyi yazıcamsağol balımm

Ayyynen öyle kankii valla küçüğü de büyüğüde bi ayrı iş ☺ Rabbim sağlıkla büyütsün inşaallah hepsini, küçükken bende çok uğraşiyodum kahvaltisi bi ayri yemegi bi ayri yogurtu meyve suyu derken epey zorlaniyodum şimdi şükür aynı şeyleri yiyebiliyoruz
Her cumartesi bi abla taze sağılmış süt getirir bana 5 lt onu yoğurt yaparım haftalık bi tencere biter bizde kalabalık olunca, turşusu reçeli yazlığı kışlığı hic bitmez bende ee yeniyo anacım
Kayınvalidemin evleri müstakil üzüm bağları var bahçede geçen gün yaprak toplamışlar bi tencere yaprak sardim akşam
Dondurucuya attıklarımı saymiyorum bile temizle haşla kavur çoook iş
Senin bebişte uğraştırır herşey ona özel olcek tabii annesi aman yesinlerde biz anneler razıyız hepsine anacım oyyy ne tatlıdir o şimdi benimkiler büyüdü bebek sevesim geldi bak esraaaa ☺

bu günlerin tadını çıkar balım ziraa ilerde zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın

Ovv ben hiiiç konuşıyım valla hem çocuklar hem ev işleri valla zor balım allah kolaylıklar versin

bu günlerin tadını çıkar balım ziraa ilerde zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın

Di mi ama şimdi de çalışmaktan vakit kalmıyo yaa haftada 6 gün sabah 10 akşam 7 çalışıyorum ben eve gelmem 8 hiçbişeye vakit yok gibi geliyo yine de tabii bebik olması gibi değil o zaman anlarım herald evakit kalmıyo ne demek

1 yaşını geçsin de artık yemek konusunda zorlanmıcam inşallah. Bi 4 ay daha sıkıcaz dişimizi napalım :) ben yoğurdu kıza kadar yapıyorum ya eşim yemiyo ev yoğurdunu. Valla ne güzel işte bağlar bahçeler ohh mis gibi doğal doğal yiyin. Gel sev teyzesi tam sevilcek gibi benim minnoşu bir görsen

Eevet bence de maşallah allah nazarlardan saklasın

Eveet birazdan çıkazaaaamm önce market sonra ev bugün yürümem eve, gerçi yürümem dediğim yine metrobüse yürü metrobüsten in eve yürü toplamda 15-20dk yürüycem ama uzun yoldan gitmem markete kasaba fala giricem herkesleri öpüyor sevgiyle kucaklıyorum yarın güzel sonuçlarla görüşmek üzere

Görüşürüz kuzucum. Sen 7de çıkmıyo muydun yahu

Senin işte zormuş valla ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum ama şükür ki hafta sonum var.şuan tek başınasın ya kendine göre işlerin olur, kalabalıklaştıkça ona göre ayarlıyosun işleri, amaaan her şekilde zor işte Allah sağlığımızı elimizden almasın asıl o önemli olan canımcıııım

Oyy maaşaallah kuzucuğa
Bol bol kokla yerime o fıstığı mis gibi kokuyodur o şimdi yaaa, benimkiler büyüdükçe o bebek kokusu değişiyo hee
Rabbim nazarlardan korusun canım
Doģallıkta iyi oluyo yavru fırsat varken organik yiyelim en iyisi

Bende kayınvaldemlerdeyim kızlar akşama yoğurt çorbası firinda patatesli köfte, pirinç pilavı,tepsi boreģi var hepsinden accık accık yicem ekmek yemicem tabeee bide bol salata
Hadi hepinize hayirli iftarlaaarr☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…