Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

off kızlat tum girememdim özledim ya çok yoruldum akşamüstü misafir gelcek dedim ya 9da gittiler Allahım börekler sarmalar kekler ne ararsanız vardı hiçbirini yemedim gittim kabağımı yedim içerde valla hiç de ağrıma gitmedi canım çekmedi yedik de neoldu bu güne kadar menümü yazamıcam çok saçma oldu bugün ama zararlı ve diyetimi bozacak hiçbişi yemedim rahat olun sadece sarmayı ben aldığım için hazır olarak, adam tattırmak için verdi bi tane artık ona da diyetteyim diyemedim allahım bunu da kaçamaktan sayarsanız üzülürüm kızlar ya tabi iş güç spor kaldı bugün yarın devam spor lokur um biliyorum ilk haftalar hızlı veriliyor sonra yavaşlar ama 15inde tartılıcaktım totem yapmıştım yine 15inde tartılıcam vermem zaten 4 günde ama olsun ay çok yazdım

Afiyet olsun masallah onca seye dayanman harika olmus dolma da 1 tanecik yiyi ver bisey olmaz o kdrdan. Aynen bende bazen diorum bunca zman yedikde ne oldu kötu vucut millet ben onu yesem surdan suraya kosmam lazm.demisdi biz hep ye ye aldik kilolari ☺☺☺

Ah kuzum ne güzel tam istediğim kilo dahaa vericeeem ama 52 de süper

işte ben ilk kez mayalıcam ana hatlarıyla biliyorum ama bi püf noktası var mı sütün sıcaklığı falan
Canım sütü kaynat sonra küçük parmağın 10 saniye dayanabilsin o zaman 1 litreye bi yemek kaşığı yoğurdu hafif açtır koy bi kez karıştır ağzı açık havluya sofre bezine sar bi gece beklet ertesi sabah dolaba ağzı açık koy sulanmasın akşama doğru kapat ağzını yoksa sulanıyo kötü oluyo

Canım bitanecik sarmada ne ki ben kumpirler wafflelar götürdüm

Kızlaaar öğlen 5 kaşık yoğurt yarım paket eti form isot fesleğen karışımı yedim yeşil biber ve bol su ile akşamda annemler geldi sandvç söyledik ben ayvalık tostu söyledm acayip acıkmştm bi an boş bulundum çeyreğini yedim sonra ay ben napıyom didim bıraktım yemedm annem götürdü kendime tebrik koyuyommm 3 kaşık bulgur salatalık 5 kaşık yoğurt soğan yedm bugünlük böyle sabaha hala 55.5 olma ümidi ile diyelim tosttan sonra napak artık bu haftayı 1 kilo ile kapatalım mutlu huzurlu uyuyalım diyelim yapcek bişey yok haftaya 1.5 2 kilolar gitsin İnşallaaah Amiiin

Canim afiyet olsun iyi yarida birakdn oda basari ☺ haftada 1 kilo cok iyi hic ole dusunme cnm fazlasi su olur zaten onemli olan yagdan vermek bole dusun. Bende sahura tartilirim yemek yiyip yatcagm icin aabah sis cikarm bakalim aksam ustu tartilinca baya az geldm sahira ne gelicem ramazanda pek anlamiosn kilonu cunku ins bayrama kdr vermjs olurum

afiyet olsun kuzum

Ah canım evet valla yerdim kesinde yarın tartı var dedm sakince bırak elinden tabi kuzum yiyip yatınca sabahına fazla çıkarsın sahurda tartıl bakam merak ettiiim kuzuu aynen bayram çok önemli Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah

Çeyrek ayvalık nedir ki mervecim kumpirin wafılın yanında bir hiç bence ayrıca öğleni de çok hafif geçirmişsin bence sadece biraz karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş ama olsun 55.5 çıkarsın en kötü o da bu hafta 1kg gitti demek daha güzel nasıl olur onu da haftaya görücez hepimiz de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…