Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Çok isterdim ama artırmayı geçtim ben çekilecem nerdeyse
Bitanem öyle deme beslenme düzenini biraz değiştirip bu işi başarabilceğimizi düşünüyorum biraz sebze yemeği kendine de olsa ypıp yemelisin canım sebze gerçekten kilo vermede çok önemli ben dün sebzesiz kaldım çok şişkin hissediyorum karbonhidrat ağırlıklı beslenmek biraz şişkinlik yapıyor sanırım

Bilemedim ki nasıl olacak canım yaa, bide öyle deneyelim bakalım neler değişecek
Evde yaptığım yemeklerde yağ ve tuz miktarına dikkat ediyorum ama okula gelenler çok yağlı oluyo o yüzden az ve susuz kısmından alıyorum.neyse önümüzdeki haftaya bakacaz artık

Buarada dünkü menüdeki yemeklerden birer çorba kaşığı yedim kızlar, börek ve ekmek yemedim, sahurda da 3 bardak su içtim sadece
Buakşamda başka biyere yemeğe davetliyiz ben ramazanda kilo veremicem bu davetlerle

Günaydın cancanlaaaar
Bugün yemek yapma günü
Hemen durum bildireyim
Geçen cuma antebe gitmeden 53.2 idim bugün 52.5 gittim 2 gün orda yedim regl oldum pazartesi bi o akşam bi dilim baklava yedim sonra aynen diyete devam ama bu hafta leslie ile 3 mil falan yaptım belki onun da etkisi var çok şükür giden 700 gr

Hepimize tebrik koyuyorum

E esrAhsm lokur @asl1ca
Teşekkür ederim canim. Sen daha güzel vermissin tatlim maşAllah diğer haftalarda böyle guzel olur İnşaAllah canim
Canım ben geçen hafta yarım kilo ondan önce de aynı vermiştim sanırım belli olmuyor inşallah hepimizden çok çok gider kuzum :))

Canım sen dediğimi yapmaya çalış bakalım nolucak haftaya görücez artıkın

Canımmm maşallah sana aferin kız az bende bi olsam 52 oooyy çok güzel bende spora başlıyommm

MaşAllah canim cok güzel gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…