- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.061
Çok isterdim ama artırmayı geçtim ben çekilecem nerdeyse1.MerveeTunaa = geçen hafta 56.5 bu hafta 55.5 giden 1000
2. @papatya1994 = geçen hafta 70.3 tu sanırım bu hafta 69.5 giden 800
3. @yesa1 = geçen hafta 55.7 bu hafta 54.8 giden 900
4.Sudamlasi9 = geçen hafta 67.400 bu hafta 67 giden 400 gr
Hadi kizlar yok mu arttıran
Sağ ol canım ben de seni tebrik ederim haftada 800 gr da çok iyi benceSüpersin canım tebrik ederim
Canım tebrik ederim 900 gr çok iyi bi sonuç aferiiim bizeVeee 54.8 çıkmıştım gecen hafta 55.7ydi
1100 girmiş :)
Canımm 400 gr da olsa gitmiş tebrik ediyorum seniiGünaydin kizlar :) kilo almayi beklerken vermisim bilegeçen hafta 67.400 bu hafta 67 giden 400 gr
Sağ ol biitaneeem sassy su biraz metabolizmamı hızlandırdı yoksa waffle ve kumpir kaçamağı ile çok zor verirdimMaaşaallah diyorum ve tebrik ediyorum merviş
Bitanem öyle deme beslenme düzenini biraz değiştirip bu işi başarabilceğimizi düşünüyorum biraz sebze yemeği kendine de olsa ypıp yemelisin canım sebze gerçekten kilo vermede çok önemli ben dün sebzesiz kaldım çok şişkin hissediyorum karbonhidrat ağırlıklı beslenmek biraz şişkinlik yapıyor sanırımÇok isterdim ama artırmayı geçtim ben çekilecem nerdeyse
Canımm 400 gr da olsa gitmiş tebrik ediyorum senii
Bilemedim ki nasıl olacak canım yaa, bide öyle deneyelim bakalım neler değişecekBitanem öyle deme beslenme düzenini biraz değiştirip bu işi başarabilceğimizi düşünüyorum biraz sebze yemeği kendine de olsa ypıp yemelisin canım sebze gerçekten kilo vermede çok önemli ben dün sebzesiz kaldım çok şişkin hissediyorum karbonhidrat ağırlıklı beslenmek biraz şişkinlik yapıyor sanırım
Canım sen dediğimi yapmaya çalış bakalım nolucak haftaya görücez artıkınBilemedim ki nasıl olacak canım yaa, bide öyle deneyelim bakalım neler değişecek
Evde yaptığım yemeklerde yağ ve tuz miktarına dikkat ediyorum ama okula gelenler çok yağlı oluyo o yüzden az ve susuz kısmından alıyorum.neyse önümüzdeki haftaya bakacaz artık
Canımmm maşallah sana aferin kız az bende bi olsam 52 oooyy çok güzel bende spora başlıyommmGünaydın cancanlaaaar
Bugün yemek yapma günü
Hemen durum bildireyim
Geçen cuma antebe gitmeden 53.2 idim bugün 52.5gittim 2 gün orda yedim regl oldum pazartesi bi o akşam bi dilim baklava yedim sonra aynen diyete devam ama bu hafta leslie ile 3 mil falan yaptım belki onun da etkisi var çok şükür giden 700 gr
Hepimize tebrik koyuyorum
kuşum bu sassy suyunu nasıl yapıyosunSağ ol biitaneeem sassy su biraz metabolizmamı hızlandırdı yoksa waffle ve kumpir kaçamağı ile çok zor verirdim
Bi salatalık bi limon kabuklarıyla bi litre suyun içine doğruyorum sabah uyanınca içiyorum dolaba koyuyosun soğuk içiyosun bebeğimkuşum bu sassy suyunu nasıl yapıyosun
tamam kuzum ben de yapayım o zaman akşamdan yapıp sabah mı içiyosunBi salatalık bi limon kabuklarıyla bi litre suyun içine doğruyorum sabah uyanınca içiyorum dolaba koyuyosun soğuk içiyosun bebeğim
Günaydın cancanlaaaar
Bugün yemek yapma günü
Hemen durum bildireyim
Geçen cuma antebe gitmeden 53.2 idim bugün 52.5gittim 2 gün orda yedim regl oldum pazartesi bi o akşam bi dilim baklava yedim sonra aynen diyete devam ama bu hafta leslie ile 3 mil falan yaptım belki onun da etkisi var çok şükür giden 700 gr
Hepimize tebrik koyuyorum
Evet canım aç karnına içiyorum ayda 7 kilo verdiriyomş düzenli yapınca bn düzenli yapamadm tabi ama faydasıını gördüğümü düşünüyorumtamam kuzum ben de yapayım o zaman akşamdan yapıp sabah mı içiyosun
Öyle deme kuzum bak bende 64 le başladım 2 ayda 8 buçuk kilo gitti :)kilo veren tüm kızçeleri tebrik ediyorum ben 3 kg verdim ama tabi yaklaşık iki haftada 75im şuan of of yolum uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?