Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Onlar senimi kullanıyo sende onlari kullancan böyle yemek getircez deyip getirmeyen insana tavuk corba yaparsan hep aynı muameleyi görursun.yemeksiz mi geldi koycan bi cay, hazirlican bi kahvalti valla yemek getircez dediniz bisey yapmadim bilseydim yapardim mutlaka saatte gec oldu yemek yetismez artik boyle idare etcez deyip yapacaktin yine yumurta kizartma ne varsa. Yada verecen dışardan bi yemek siparişi kurtulcan. Hem öyle arayıp yemekle gelcez deyip eli boş gelsinler hemde önlerine aceleyle yemek yap bulaşıkları topla yatakları yap yok öyle yağma onlar beterse sen daha beter olcaksın canımcııım millet bundan anlıyo artık

Ah yavruuum ah bebeğim sen bebeklisin insan kalkıp sofra toplamaya yardım eder bari kayınvaliden bile yapabilir bırak görümceni insanloktan nasibini almamışlar tövbe yarabbim bn bnm kaynanaya kötü derim o yapıyo şimdi sofrayı toparlar her zaman ne var sonuçta kaç yıllık ev kadınları 5 dakikalarını almaz hem hastasn yani ah öyle emrivaki gelme bizdede çok olmuştur ama eşim yüüzünden bizimkiler öyle emrivaki gelmez pek eşim çağırır benden habersiz o yapıcakmış gibi her şeyi . . Hele yeni dip köşe temizlik yaptığım gün çağırması yok mu beni bitiriyo yine dağılıyo ev aynı oluyo .. hep oluyo tatlım bunlar kendini üzme boşşveeer bak 700 gr da gitmiş sevinelim buna :)

Ya kızlar tatlı alıp gelmişler. Kv bişeyler getireyim deyşnce Gerek yok demiş eşim ama akıl edip bişeyler getirmeleri gerekirdi ya bi de eşim dün 6saat filan evde yoktu annesiyle konuştu haberi de var. Ben bebekle nasıl yapsaydım yani. Valla hiç çay demleyip kahvaltılık hazırlamak aklıma gelmedi,sahurda öyle yaptım da. Elim ayağıma dolandı sinir oldum. Görümceme iş yaptırınca yapıyo ama illa çağırmak mı gerek yani hastayım biliyonuz bebiş de hasta mesela. Aslında ben çok insafsızım onlara karşı işte bu yüzden. Kv çok mahcup oldu ama bilseydim getirirdim bişeyler dedi. Ama görümcem de onların yemekleri vardır ya sürekli gitmiyoz zaten demiş. Bunda da bişeyler aramak lazım aslında dimi. Zorla iftara davet ettirmiş gibi oldu dedi kv bi de.. Ben de yok cnm kırk yılda bir oluyo zaten bizim de yemek azdı bişeyler hazırlıcaktm filan dedim ama kv bence anlamıştır hatasını. Ya böylelerine karşı gerçekten umursamaz olmak gerekiyor kendimi üzüyorum sadece. Ama ben de insanım yaa bebeğimle vakit geçiremez miydim yani. Ben de onlara gidince yapmıyorum pek iş. Kv yaptırmaz bebeğinle ilgilen diye.
Bilmiyorum ya;her defasında kızdıracak şeyler yapıyolar bıktım ben artık. Görümcem evlenip gidicek yakında kısmetse ama kv artık sürekli bizle olur yani of Allahım işim zor. Bana yaptıklarından sonra her şeyi çok görüyorum onlara.. Şu mübarek günde benim canımı sıktılar hasta hasta yordular Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Görümcem yardım ediyo sofra toplamaya. Onu unutmuşum bak bu sinirle

Valla kuzum onlar için dışarıdan sipariş verip parama kıyamam ben. En ucuza ne oluyosa onu yaptım valla umrumda değil.

ay esracım ne diyim bilemedim kuzum ya allah sabır versin verdiğin 700 gr için de tebrik ediyorum seni ::::)

lokur um sana bişi sorucam ben bu kolları inceltmek için ne yapmam gerekiyor kuzum lastikle çalışıyorum ama pek etkili olmadı gibi duruyo

Lokur a sormussunuz ama ben de naçizane bir şey yazayım

Youtube 8 min arms yazarsaniz 8 dk lik kol videosu var gayet güzel deneyebilirsiniz:)

Hayirli aksamlar kizlar bugün ki menüm
Kahvalti=2has.yumurta,1kk peynir, biber, yesillik,5zeytin, 2 k.ekmegi, 1c. bardagi süt
Ara=Rezene cayi
Öğle=2kasik bulgur pilavi, 2 kasik taze fasulye,2kasik bezelye, semizotlu cacik, yesillik
Ara=Rezene cayi, 2kayisi
Aksam=2kasik bulgur pilavi, 5kasik bezelye semizotlu cacik, yesillik
3lt su

Bugün hiç uğrayamadım sabahtan beri hafta içi için yemekler yaptım evi topla süpür falan bir de bugün oruç denemesi gibi oldu iftara kadar bişey yemedim ama acıkmadığım için yemedim aslında ama su ve sigara içtim
İftar vakti 1 kase tavuklu nohutlu yoğurtlu çorba bir çeşit yayla çorbası denebilir 3 kaşık bezelye yemeği 3 tane köfteli patates yemeğinin köftesi sonra da yeşil çay ve normal çay şimdi yatıyım sahura kalkıcam ama sanki çok yiyomuşum gibi geliyo bakalım sahurda neler yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…